ࡱ> jlefghi`bjbjҰҰzEV*(_(_llmmm$%m%m%mPumyn%m6uquqqqqUtUtUtёӑӑӑӑӑӑ$>dmUttt@UtUtllqqtSySySyUtZlqlRqёSyUtёSySyٍDl"Iq@m[lu06#&TuvTLITmItSyUtUtUt%y.UtUtUt6UtUtUtUtTUtUtUtUtUtUtUtUtUt(_+ Sk: DZP.2612.2.2021 ZaBcznik nr 2 do SWZ FORMULARZ ASORTYMENTOW-CENOWY Zadanie 1  Miso i przetwory z misa Lp.Przedmiot zamwieniaJedn.Ilo[ zamwieniaCena jedn. netto [zB]Warto[ jedn. netto [zB]Stawka podatku VAT [%]Warto[ netto ogBem [zB]Warto[ brutto [zB]1Baleron - wyrb z misa wieprzowego, parzony i wdzony kg82Blok Szynkowykg1503Boczek wdzony / - parzony bez |eberkg804Filet wdzony z indyka kg405Karkwka wp. bez ko[ci  [wie|a o barwie jasnor|owej, tkanka mi[niowa drobno wBknista, l[nica, lekko wilgotna o swoistym zapachu.kg2006Kaszankakg1007KieBbasa szynkowa wp. - kieBbasa szynkowa wytwarzana z misa wieprzowego i woBowego z dodatkiem przypraw, poddawana procesowi wdzenia i parzenia, wdlina w osBonce biaBkowej o minimalnej zawarto[ci misa 70%.kg1508Krakowska sucha - grubo rozdrobniona z misa wieprzowego z dodatkiem przypraw, wyrb wdzony i parzony a nastpnie suszony o minimalnej zawarto[ci misa 85%.kg509Aopatka wp. bez ko[ci  [wie|a o barwie jasnor|owej, tkanka mi[niowa drobno wBknista, l[nica, lekko wilgotna o swoistym zapachu.kg50010Mozaika drobiowakg10011KieBbasa my[liwska sucha ekstra  wytwarzana z wyselekcjonowanego misa wieprzowego z dodatkiem przypraw, parzona i dwukrotnie wdzona, osBonka naturalna o kalibrze 26-28 mm, smak z wyczuwalna nuta czosnku i jaBowca o minimalnej zawarto[ci misa 95%.kg15012Ogonwka wdzona - wyrb wdzony i parzony, miso wieprzowe o minimalnej zawarto[ci misa 75%.kg20013Parwki wieprzowe grube w naturalnej osBonce.kg30014Parwka cienka  w folii o minimalnej zawarto[ci misa 80%.kg20015Pasztet pieczony, foremka o wadze ok 0,5 kg, z misa wieprzowego, tBuszczu, wtrbki i przypraw.kg8016Pasztetowa w osBonce naturalnej, z tBuszczu wieprzowego, misa, wtrbki i przypraw.kg12017PieczeD rzymskakg424018Podlaskakg10019Poldwica drobiowakg12520Poldwica sopocka  wieprzowa poddana wdzeniu i parzeniu o minimalnej zawarto[ci misa 75%.kg18021Salceson biaBy  wyrb wytwarzany z misa i podrobw wieprzowych z udziaBem przypraw, poddawany procesowi parzeniakg5022Salceson czarny ozorkowy  wyrb wytwarzany z misa i podrobw wieprzowych z udziaBem przypraw, poddawany procesowi parzeniakg5023Schab parzony  nie wdzony  wyrb wytwarzany ze schabu poddawany procesowi parzenia, barwa na przekroju jasno-r|owa o smaku typowym dla wyrobu parzonegokg8024Schab wieprzowy b/k-[wie|y o barwie jasnor|owej, tkanka mi[niowa drobno wBknista, l[nica, lekko wilgotna o swoistym zapachu.kg63025Smaleckg14026Szynka wieprzowa bez ko[ci [wie|a o barwie jasnor|owej, tkanka mi[niowa drobno wBknista, l[nica, lekko wilgotna o swoistym zapachu.kg20027Szynka gotowana wieprzowa wyrb wdzony i parzony, miso wieprzowe z szynki o minimalnej zawarto[ci misa 75%.kg20028KieBbasa [lska gruba ekstra  kieBbasa [rednio rozdrobniona, wysoko wydajna z misa wieprzowego o minimalnej zawarto[ci misa 70%.kg5029Wtrbka wieprzowa  [wie|a o swoistym zapachu i ciemno czerwonej barwie, bez jasnych plam.kg15030{eberka wieprzowe [wie|e o barwie jasnor|owej, tkanka mi[niowa drobno wBknista, l[nica, lekko wilgotna o swoistym zapachu.kg15031KieBbasa |ywiecka  czysto wieprzowa, [rednio rozdrobniona, wdzona, suszona w osBonce o minimalnej zawarto[ci misa 55%.kg12532Filet z indyka [wie|y- [wie|y o barwie jasnor|owej, drobno wBknisty, l[nicy, lekko wilgotny o swoistym zapachu.kg100RAZEM  Dostawa 2 razy w tygodniu w godz. 7:30- 8:30  we wtorki i czwartki. Zadanie 2  Produkty spo|ywcze Lp.Przedmiot zamwienia Opakowanie jedn. kg/lJedn.Ilo[ zamwieniaCena jedn. netto [zB]Warto[ jedn. netto [zB] Stawka podatku VAT [%]Warto[ netto [ogBem]Warto[ brutto [zB]1Bazylia 0,02 kg12Biszkopty 0,12kg303BudyD 0,04kg404BuBka tarta 0,5-0,45kg2505Chrzan tarty 0,16 -0,2kg306Cukier krysztaB 1 kgkg35007Cukier waniliowy 0,02kg58Cynamon 0,02 kg19Czber 0,02kg0,510D|em porcjowany 0,025kg20011Fasola Ja[ du|y 0,4 -0,5 kg kg200Fasola czerwona konserwowa 0,4 kgkg5012Galaretka owocowa 0,075-0,1 (truskawka,wi[nia,cytryna, malina) kg3013Groch Buskany poBwki 0,4-0,5 kgkg15014Groszek konserwowy 0,4kg30015Herbata li[ciasta czarna 0,1kg10016Herbatniki 0,1-0,4kg15017Kasza gryczana pra|ona 0,5  1kgkg20018Kasza jaglana 0,5  1 kgkg2019Kasza jczmienna 1kgkg40020Kasza kukurydziana 0,5kgkg1021Kasza manna 1kgkg20022Kasza pczak 0,5- 1 kgkg20023Kawa zbo|owa 0,25  0,5kg1024Ketchup 0,5-1Kg10025Kisiel 0,04kg10026Kleik ry|owy 0,16Kg5027Cukier puder 0,4-0,5 kgkg1028Kaszka mleczno-ry|owa od 4 m-ca |ycia 0,23kg1029Kaszka mleczno-ry|owa od 9 m-ca |ycia 0,23kg1030Kompoty bezpestkowe 0,8-0,9l aronia truskawka czarna porzeczka czerwona porzeczka agrest L300 1000 500 300 30031Sok z czerwonych burakw (1L)-kartonL3032Koncentrat pomidorowy 30 % poj. 0,9-0,16kg35033Konserwa rybna 0,11-0,17kg50034Kukurydza konserwowa 0,4kg20035Kwasek cytrynowy 0,5 kg-1kgKg3036Li[ laurowy 0,1-0,2kg337Lubczyk 0,1kg238Majeranek 0,2-0,02kg539Majonez 0,25-0,3 (konsystencja gsta, kremowa, jasno|Bta do |Btej, produkt naturalny, skBad: olej, |Btka jaj, musztarda, ocet, lub kwasek cytrynowy, cukier, sl, b/dodatkw stabilizatorw i substancji zagszczajcych)kg15040Makaron 0,50  1 kg130041Makaron bezglutenowy 0,4 kgkg2042Mka kukurydziana 0,5kgkg1043Mka pszenna 1 kgkg120044Mka ry|owa 0,5  1 kgkg545Mka ziemniaczana 0,5-1kg20046Mieszanka warzywna 0,45  0,9 2 skBadnikowa 5 skBadnikowakg150 20047Mid naturalny porcjowany 0,025kg20048Musztarda 0,18-0,21kgkg10049Ocet 0,5-1L5050Ogrki konserwowe 0,8-0,9kg60051Olej ro[linny 0,9-1 lL40052Oregano 0,01-0,02kg253Papryka konserwowa 0,8-0,9pkg40054Papryka mielona ostra 0,02kg455Papryka mielona sBodka 0,02kg256Paprykarz szczeciDski 0,30-0,33kg30057Pieczarka konserwowa 0,27-0,9kg30058Pieczywo chrupkie bezglutenowe* 0,13-0,2kg459PBatki kukurydziane 0,25kg360GaBka muszkatoBowa mielona 0,02kg0,561Pieprz czarny mielony 0,1-1 kgkg2062Pieprz zioBowy 0,1-1 kgkg2063Puree ziemniaczane op 1-2 kgkg1564PBatki owsiane 0,5 kg-1 kgkg10065Przyprawa warzywna uniwersalna 0,5-1kg10066RosB drobiowy 1 kg(ekstrakt z suszonego misa z kurczaka, tBuszcz z kurczaka, warzywa suszone)kg16067Rozmaryn 0,5kg168Ry| biaBy1 kgkg50069Ry| paraboiled 1kgkg30070Sok pomidorowy 0,33 lL70071Sok wielowarzywny 1 lL40072Sl 1 kgkg80073Suchary delikatesowe 0,27-0,29kgkg25074Tymianek 0,02kg175Ziele angielskie 0,1kgkg576Zupa BiaBy barszcz 1 kgkg30 77{elatyna wieprzowa maBa 0,1 kg-0,05kgkg578Obiadki dla dzieci ( od 4 m-ca)szt.15079Obiadki dla dzieci ( od 9 m-ca) szt.13080Marchew pure 0,1szt.12081Woda mineralna niegazowana 1,5 lszt375082Figurki z czekolady okoliczno[ciowe ( mikoBaj , zajc itp) 0,05-0,06szt1583Biszkopty z galaretk 0,14-0,15szt15RAZEM Dostawa w godz. 8:00  10:00, w zale|no[ci od bie|cych potrzeb w dniach: poniedziaBki-czwartki Produkty bezglutenowe musz by oznaczone  Przekre[lonym kBosem  *Pieczywo chrupkie- produkt wytworzony na bazie mki kukurydzianej, ziemniaczanej lub ry|owej. Zadanie 3  Produkty mro|onki LPPrzedmiot zamwienia Opakowanie jedn. kgJedn.Ilo[ zamwieniaCena jedn. netto [zB]Warto[ jedn. netto [zB]Stawka podatku VAT [%] Warto[ netto ogBem [zB] Warto[ brutto [zB]1Pyzy z misem 0,9-5 kg Wymagania zamawiajcego w zakresie jako[ci: wyrb kulinarny, pBprodukt przygotowany z ciasta ziemniaczanego z dodatkiem przypraw i farszu misnego, gBboko mro|ony ( o temp. Poni|ej -18C w [rodku termicznym), gotowy do spo|ycia po ugotowaniu. Konsystencja ciasta-jednolita, elastyczna, farszu-jednolita, mikka nierozpadajca si (po obrbce termicznej), wBa[ciwa dla tych u|ytych skBadnikw i stopnia rozdrobnienia misa i dodatkw. Zawarto[ farszu nie mniej ni| 30% ZAPACH I SMAK: charakterystyczny dla ciasta- pyz WYGLD: ksztaBt i wielko[ charakterystyczne dla sposobu uformowania wyrobw, wyrwnane w opakowaniu, powierzchnia gBadka. CECHY DYSKWALIFIKUJCE: obce posmaki, zapachy, niedostateczna ocena, organoleptyczna produktu przed i po przyrzdzeniu np. rozerwane ciasto, rozpadanie si pyz w czasie obrbki termicznej, ksztaBty nieregularne, pogniecione. Zanieczyszczenia mechaniczne objawy ple[nienia, psucia, rozmro|enie produktu.kg1502Kluski [lskie 0,9-5 kg Wymagania zamawiajcego w zakresie jako[ci: wyrb kulinarny, pBprodukt przygotowany z ciasta ziemniaczanego z dodatkiem przypraw, mki ziemniaczanej, gBboko mro|ony ( o temp. Poni|ej -18C w [rodku termicznym), gotowy do spo|ycia po ugotowaniu. Konsystencja ciasta lekko porowata. ZAPACH I SMAK: charakterystyczny dla ciasta ziemniaczanego WYGLD: ksztaBt i wielko[ charakterystyczne dla sposobu uformowania wyrobw, wyrwnane w opakowaniu, o barwie biaBo-kremowej CECHY DYSKWALIFIKUJCE: obce posmaki, zapachy, niedostateczna ocena, organoleptyczna produktu przed i po przyrzdzeniu np. rozerwane ciasto, rozpadanie si pyz w czasie obrbki termicznej, ksztaBty nieregularne, pogniecione. Zanieczyszczenia mechaniczne objawy ple[nienia, psucia, rozmro|enie produktu.kg1503Pierogi z kapust i grzybami 0,9-5 kg Wymagania zamawiajcego w zakresie jako[ci: wyrb kulinarny, pBprodukty przygotowany z mki pszennej z dodatkiem farszu z kapusty, grzybw jadalnych i naturalnych przypraw, gBboko mro|ony ( o temp. Poni|ej -18C w [rodku termicznym), gotowy do spo|ycia po ugotowaniu. Konsystencja ciasta-jednolita, elastyczna, farszu-niejednolita, mikka (po obrbce termicznej), wBa[ciwa dla tych u|ytych skBadnikw i stopnia rozdrobnienia kapusty, grzybw i dodatkw. Zawarto[ farszu nie mniej ni| 40% ZAPACH I SMAK: charakterystyczny dla ciasta pierogowego i nadzienia z kapusty i grzybw (po obrbce termicznej) WYGLD: ksztaBt pBkolisty, cienkie ciasto (do 2 mm), powierzchnia gBadka, pierogi rwnomiernie gBboko mro|one. CECHY DYSKWALIFIKUJCE: obce posmaki, zapachy, grube ciasto  powy|ej 2 mm, niedostateczna ocena, organoleptyczna produktu przed i po przyrzdzeniu np. rozerwane ciasto, rozpadanie si pyz w czasie obrbki termicznej, ksztaB$&NflzìÒ{e{eTB0#h3h,5CJOJQJ^JaJ#h3h$!5CJOJQJ^JaJ h3h$!OJQJ^JmHsH*h3h56CJOJQJ^J_HaJ,h56CJOJQJ^J_HaJmHsH2h3h,56CJOJQJ^J_HaJmHsH,h'j56CJOJQJ^J_HaJmHsH2h`Mh`M56CJOJQJ^J_HaJmHsHh3h$!OJQJ^J)h3h$!B*OJQJ^J_HaJph. 0 8 b n  P x z ~ $$G$Ifa$Ff\ $$G$Ifa$gd2 h $$G$Ifa$^gd2*gd,$a$ 4$^a$gd,. 0 6 8 ` b l n   P v x | ~ о|l[Nh3h2 hOJQJ^J h3h2 hCJOJQJ^JaJh3h2 h5CJOJQJ^J#h2 hh2 h5CJOJQJ^JaJh2 h5CJOJQJ^JaJ#h`Mh2 h5CJOJQJ^JaJh3h2 hCJOJQJ^J#h3h2 h5CJOJQJ^JaJh3h,OJQJ^Jh3h,5OJQJ^JaJ#h3h$!5CJOJQJ^JaJ~    " $ ( * 2 4 : < @ B         . 0 4 6 > @ F H L N x | ±±±±±±h3h2 hOJQJ^JaJ h3h2 hCJOJQJ^JaJh3h2 hOJQJ^J h3h2 hCJOJQJ^JaJh3h2 hCJOJQJ^J h3h2 hCJOJQJ^JaJ@~    $ * 2 4 6 8 : < > B FfFf $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gd} $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gdG$]    Ff $$G$Ifa$gdG$]Ff $$G$Ifa$ $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gd}       0 6 > @ B D F H J N Ff $$G$Ifa$gd} $$G$Ifa$gdG$]FfL $$G$Ifa$ $$G$Ifa$ JLPRZ`bfhprvx$&*,46<>DF|ⱢⱢⱢⱢⱢⱢh3h2 hCJOJQJ^J h3h2 hCJOJQJ^JaJh3h2 hOJQJ^JaJ h3h2 hCJOJQJ^JaJh3h2 hOJQJ^J h3h2 hCJOJQJ^JaJ@  LRXZ\^`bdhrxFf~ $$G$Ifa$gd} $$G$Ifa$gdG$]Ff $$G$Ifa$ $$G$Ifa$Ff&Ff<# $$G$Ifa$gd} $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gdG$] $$G$Ifa$Ff&,468:<>@F~Ff`-Ff) $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gd} $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gdG$]|~lnrt|~&(,.68>@FHϱ±±±±±h3h2 hOJQJ^JaJ h3h2 hCJOJQJ^JaJh3h2 hOJQJ^J h3h2 hCJOJQJ^JaJ h3h2 hCJOJQJ^JaJh3h2 hCJOJQJ^J@nt|Ff,4 $$G$Ifa$gdG$]Ff0 $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gd} $$G$Ifa$|~Ff: $$G$Ifa$gd} $$G$Ifa$gdG$]Ff7 $$G$Ifa$ $$G$Ifa$(.68:<>@BHFfA $$G$Ifa$gd} $$G$Ifa$gdG$]FfP> $$G$Ifa$ $$G$Ifa$ " $& $&.46<>rtxz±‘±±±hWh2 hCJOJQJ^J hWh2 hCJOJQJ^JaJh3h2 hCJOJQJ^J h3h2 hCJOJQJ^JaJh3h2 hOJQJ^Jh3h2 hOJQJ^JaJ h3h2 hCJOJQJ^JaJ h3h2 hCJOJQJ^JaJ3" & &,.02468FfKFfH $$G$Ifa$gd} $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gdG$]FfE $$G$Ifa$8>tzFfRFfNO $$G$Ifa$gd} $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gdG$] $$G$Ifa$   FfrYFf V $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gd} $$G$Ifa$$G$If     !! !"!(!*!0!2!8!:!!!!!"" """#### #&#(#.#0#"$$$($*$4$:$<$B$D$(%*%.%0%:%@%±±±±h3h2 hOJQJ^JaJ h3h2 hCJOJQJ^JaJ h3h2 hCJOJQJ^JaJh3h2 hCJOJQJ^J h3h2 hCJOJQJ^JaJh3h2 hOJQJ^J@      !"!(!*!,!.!0!2!4!:!!!""""Ff0` $$G$Ifa$gd}$G$IfFf\ $$G$Ifa$ $$G$Ifa$"" " ""### #"#$#&#(#*#0#$$*$2$4$6$8$:$<$Fff $$G$Ifa$gd}$G$IfFfc $$G$Ifa$ $$G$Ifa$<$>$D$*%0%8%:%<%>%@%B%D%P%R%V% $$G$Ifa$gd2 h $$G$Ifa$gd2 hFfm $$G$Ifa$gd} $$G$Ifa$$G$If $$G$Ifa$Ffbj@%B%N%R%T%V%X%Z%%%%%%%%$&ͼxexeRE7h3h 5OJQJ^Jh3h$!OJQJ^J% *h3h2 h5OJQJ\^JaJ% *h3h$!5OJQJ\^JaJ% *h3h +5OJQJ\^JaJ"h3hi5OJQJ\^JaJ"h3h2 h5OJQJ\^JaJh3h2 hOJQJ^J h3h2 hOJPJQJ^JaJ#h3h2 h5CJOJQJ^JaJ#h3h2 h5CJOJQJ^JaJh3h2 hOJQJ^JaJV%X%Z%%%(&*&2&\&&&&~uujjajj $$Ifa$ $$G$Ifa$r^rgd ^gd2 hukdo$$IfTF,d2 9-:    44 laopytoU $&(&*&0&2&Z&\&&&&&&&&&&''D'F't'''''IJp`N?h3h2 hOJQJ^JaJ#h3h2 h5CJOJQJ^JaJh3h2 h5CJOJQJ^J#h2 hh2 h5CJOJQJ^JaJh2 h5CJOJQJ^JaJ#h|h2 h5CJOJQJ^JaJh3h2 hCJOJQJ^J#h3h2 h5CJOJQJ^JaJh3h2 hOJQJ^J#h3h2 h5CJOJQJ^JaJh3hwa5OJQJ^Jh3h5_5OJQJ^J&&'''F't''''''''''''''''Ffu $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gd6 $$G$Ifa$Ff7r$G$If $*$1$If $$G$Ifa$''''''((((&(<(>(H(J(((((((((($)&)0)2)l)n)x)z)~)))))))))).*0*:*<*B*z***********ƩթթƩթƩթթh2*CJOJQJ^J h3h2 hCJOJQJ^JaJh'4CJOJQJ^Jh3h2 hOJQJ^JaJh3h2 hOJQJ^Jh3hxCJOJQJ^Jh3h2 hCJOJQJ^J9''((( ( ((((((0(6(<(>(@(B(D(F(H(J(N(FfO}Ffy$G$If $$G$Ifa$ $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gd6 $$G$Ifa$N(x(~((((((((((((((((((($ $G$Ifa$Ff$G$If $$G$Ifa$ $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gd6 $$G$Ifa$((())$)&)()*),).)0)2)6)b)h)l)n)p)r)t)$ $G$Ifa$Ffi$G$If $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gd6 $$G$Ifa$ $$G$Ifa$Fft)v)x)z)~)))))))))))))))))))Ff $$G$Ifa$gd6 $$G$Ifa$ $$G$Ifa$Ff$G$If $$G$Ifa$))))) *&*.*0*2*4*6*8*:*<*B*|*******Ff) $$G$Ifa$gd6 $$G$Ifa$ $$G$Ifa$Ffm$G$If $$G$Ifa$****************l+|+~+++ $G$Ifgd04Ff $$G$Ifa$gd6 $$G$Ifa$ $$G$Ifa$Ffߚ$G$If $$G$Ifa$*"+4+6+++++++++@,B,N,T,f,|,,,,,,,,,,,P-R-Z-\-^---ƷƦƷ◈yiƷƷƦW#h3h2 h5CJOJQJ^JaJ *h3h2 hCJOJQJ^Jh2*hxOCJOJQJ^Jh2*h2 hCJOJQJ^Jh2*h04CJOJQJ^J h3h2 hCJOJQJ^JaJh3h2 hOJQJ^JaJh3h2 hOJQJ^Jh3h3aCJOJQJ^Jh3h2 hCJOJQJ^Jh3h04CJOJQJ^J"+++++++++++++++++++,2,8,@,Ff $$G$Ifa$gd6 $$G$Ifa$FfC$G$If $$G$Ifa$ $$G$Ifa$@,B,D,F,H,J,L,N,T,,,,,,,,,,,,,,,Ffq $$G$Ifa$gd6 $$G$Ifa$Ff$G$If $$G$Ifa$ $$G$Ifa$,,,,,,,,-B-H-P-R-T-V-X-Z-\-^-d--Ffմ $$G$Ifa$gd6 $$G$Ifa$$ 8$G$Ifa$Ff-$G$If $$G$Ifa$ $$G$Ifa$---------------------Ff3 $$G$Ifa$Ff}$G$If $$G$Ifa$ $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gd6-------@.B.J.L.N........../$/&/2/b/d/p/////////4060B0^0000001 1"1.11122=2>2B2C2I2L2ݲΦΚΦΦΦβΦhCJOJQJ^Jhd@CJOJQJ^Jh3h2 hOJQJ^JaJh3h2 hOJQJ^Jh3h2 hCJOJQJ^J#h3h2 h5CJOJQJ^JaJ h3h2 hCJOJQJ^JaJ:-.4.:.@.B.D.F.H.J.L.N.T.t.z.......Ffۿ$G$If $$G$Ifa$ $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gd6 $$G$Ifa$$ 8$G$Ifa$...............//$/&/ $$G$Ifa$gdd@Ff9 $$G$Ifa$ $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gd6 $$G$Ifa$$ 8$G$Ifa$Ff$G$If&/(/*/,/./0/2/8/T/Z/b/d/f/h/j/l/n/p/v/////Ff $$G$Ifa$gd6 $$G$Ifa$Ff$G$If $$G$Ifa$ $$G$Ifa$///////////////////(0.04060Ff $$G$Ifa$gd6 $$G$Ifa$Ff_$G$If $$G$Ifa$ $$G$Ifa$6080:0<0>0@0B0H00000000000011 1"1Ff $$G$Ifa$gd6 $$G$Ifa$ $$G$Ifa$Ff$G$If $$G$Ifa$"1$1&1(1*1,1.141r111111111122 22 $$G$Ifa$gd6 & F $G$If $$G$Ifa$FfO$G$If $$G$Ifa$222222222=2?2B2C2D2E2F2G2H2I2L2b2u2Ff $$G$Ifa$gd6Ff$G$If $$G$Ifa$ $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gd}L2a2b2t2u2w2x2|2}222222222222234(44464B4j4l4x444444555555556666666667нЮЮНݑНЮНݑ݅݅݅݅НݑЮhCJOJQJ^Jhd@CJOJQJ^J h3h2 hCJOJQJ^JaJh3h2 hOJQJ^JaJ%h3h2 hB*OJQJ^JaJphh3h2 hOJQJ^Jh3h2 hCJOJQJ^J%h3h2 hB*CJOJQJ^Jph4u2x2|2}2~22222222222222222Ff?$ $G$Ifa$Ff$G$If $$G$Ifa$ $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gd62222222222222222233333Ff $$G$Ifa$ $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gd6$G$If$ "$G$Ifa$333*404446484:4<4>4@4B4H4`4f4j4l4n4p4r4t4v4 $G$IfgdSFfQ $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gd6$G$If $$G$Ifa$Ffv4x4~444444444444~66666666$ 8$G$Ifa$Ff $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gd6$G$If $$G$Ifa$Ff666666666666666$7*70727476787Ff  $$G$Ifa$ $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gd6$ 8$G$Ifa$Ffc$G$If770727:7<7>7777777777888 8"8f8h8t888 999p9r9~999999999: :<:L:N:Z:::::ǵǵǦǵئئǦئ}ئhd@CJOJQJ^Jh'4CJOJQJ^J h3h2 hCJOJPJQJ^Jh3h2 hOJQJ^JaJ#h3h2 h5CJOJQJ^JaJ h3h2 hCJOJQJ^JaJh3h2 hOJQJ^Jh3h2 hCJOJQJ^JhCJOJQJ^J187:7<7>7D7t7z7777777777777777Ffo $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gd6$ 8$G$Ifa$Ff $G$If $$G$Ifa$777777 88888888 8"8(8X8^8f8h8j8l8n8Ff $$G$Ifa$gd6 $$G$Ifa$Ff% $$G$Ifa$$G$Ifn8p8r8t8z8888889 99999999 9b9h9p9FfK  $$G$Ifa$gd6 & F $G$If $$G$Ifa$Ff$G$If $$G$Ifa$p9r9t9v9x9z9|9~99999999999999999Ff' $$G$Ifa$gd6Ff$$G$If $$G$Ifa$ $$G$Ifa$999999::>:D:L:N:P:R:T:V:X:Z:`::::::Ff/ $$G$Ifa$gd6Ffc+$G$If $$G$Ifa$ $$G$Ifa$::::::::::::::::::.;4;<;>;@;B;Ff6 $$G$Ifa$gd6Ff2$G$If $$G$Ifa$ $$G$Ifa$::::::::*;,;<;>;J;P;;;;;;;;;;;<8<H<J<T<V<\<<<<<<< ==="=$=&=,=\=h=j=r=t=v========⽱ɠɠɠ#h3h2 h5CJOJQJ^JaJ h3h2 hCJOJQJ^JaJhCJOJQJ^JhWdICJOJQJ^Jh3h2 hOJQJ^Jhd@CJOJQJ^Jh3h2 hCJOJQJ^Jh3h2 hOJQJ^JaJ8B;D;F;H;J;P;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ff= $$G$Ifa$gd6FfE:$G$If $$G$Ifa$ $$G$Ifa$;;;;;:<@<H<J<L<N<P<R<T<V<\<<<<<$ ?$G$Ifa$Ff]E $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gd6$ 8$G$Ifa$FfA$G$If $$G$Ifa$<<<<<<<<====== ="=$=&=,=^=$ 8$G$Ifa$FfL $$G$Ifa$gd6$ $G$Ifa$FfI$G$If $$G$Ifa$ $$G$Ifa$^=d=h=j=l=n=p=r=t=v=|============>">FfTFfiP$G$If $$G$Ifa$ $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gd6=>>(>*>4>6>d>f>x>z>>>>>>>>>??*?,?6?8?P?????x@z@@@@@@@@@@@@8A:AFAvAxA|A~AAAAAAAAǸǸǦǸظظظظh'4CJOJQJ^Jh=4CJOJQJ^J#h3h2 h5CJOJQJ^JaJh3h2 hOJQJ^JaJ h3h2 hCJOJQJ^JaJh3h2 hOJQJ^JhCJOJQJ^Jh3h2 hCJOJQJ^J8">(>*>,>.>0>2>4>6><>l>r>x>z>|>~>>>>>>>>>Ffm[FfW$G$If $$G$Ifa$ $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gd6>>>>>>>>>?"?*?,?.?0?2?4?6?8?>?????Ffb $$G$Ifa$gd6Ff_$G$If $$G$Ifa$ $$G$Ifa$????????j@p@x@z@|@~@@@@@@@@@@@Ff-j $$G$Ifa$gd6Fff$G$If $$G$Ifa$ $$G$Ifa$@@@@@@@@@@@@@@@@@A*A0A8A:AAFfq $$G$Ifa$gd6Ffm$G$If $$G$Ifa$ $$G$Ifa$>A@ABADAFALA|AAAAAAAAAAAAAAAAAAFfx $$G$Ifa$gd6 $$G$Ifa$Ff+u $$G$Ifa$$G$IfAAAAAB BBB^B`BlBnBzBBBBBBBBBBCCDCFCRCTCCCCDD$DhDjD~DDDDDDDDEE0E2E>EEEEEEE0F@FBFLFĚ#h3h2 h5CJOJQJ^JaJhiCJOJQJ^Jh'4CJOJQJ^J h3h2 hCJOJQJ^JaJh3h2 hOJQJ^JaJh3h2 hOJQJ^Jh3h2 hCJOJQJ^J;AAAAAABB B BBBBBBB^BdBlBnBpBrBFfK $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gd6$ 8$G$Ifa$Ff|$G$If $$G$Ifa$rBtBvBxBzBBBBBBBBBBBBBBBBBBFf $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gd6$ $G$Ifa$Ff $$G$Ifa$$G$IfBBBBCCC8C>CDCFCHCJCLCNCPCRCTCZCCCCFf  $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gd6$ $G$Ifa$Ff]$G$If $$G$Ifa$CCCCCCCCCDDDDDDD D"D$D*DlDvDFfw $$G$Ifa$gd6$ $G$Ifa$Ff$G$If $$G$Ifa$ $$G$Ifa$vD~DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDEFf$ $G$Ifa$Ff-$G$If $$G$Ifa$ $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gd6E&E0E2E4E6E8E:EEDEEEEEEEEEEEEFf3$ $G$Ifa$Ff$G$If $$G$Ifa$ $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gd6E2F:F@FBFDFFFHFJFLFNFZF\F^FFfۨ $$G$Ifa$ $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gd6$G$If LFXFZF\F`FbFFFF G"G$GGGGGhHjHμΪΚiVG8h3h$!OJQJ^JaJh3hHOJQJ^JaJ%jh3hHOJQJU^JaJFh3h$!B*CJOJPJQJ^J_HaJfH phq sHh3hHOJQJ^Jh3h$!5OJQJ^JaJ" *h3h)u5OJQJ^JaJ" *h3hH5OJQJ^JaJ" *h3hi5OJQJ^JaJh3h2 hOJQJ^JaJh3h2 h5OJQJ^JaJ^F`FbF"G$GGhHjHlHnHpHrHtHvHxH~~~y~~~~~~~$a$r^rgdiukd $$IfTFcL,3:,33    44 lahpyt3ajHlHnHHHHHHII(I*I4I6I@IVIXIIIIIIIIJJBJDJܽm^mNh3h@G5CJOJQJ^Jh@G5CJOJQJ^JaJ#hSh@G5CJOJQJ^JaJh3h@GCJOJQJ^J#h3h@G5CJOJQJ^JaJh3h@GOJQJ^Jh3h@G5OJQJ^JaJh3h$!OJQJ^JaJh3hH5OJQJ^JaJh3h$!5OJQJ^JaJ&h3h$!5CJOJQJ\^JaJxHzH|H~HHHHHHHHHHHHHHHI*I6IXIII $$G$Ifa$gdS $$Ifa$ $$G$Ifa$$G$If^gdIIIIJJDJFJJJQQQQQQQQQQ2X8XFf $$G$Ifa$gdS $$G$Ifa$gd'< $$G$Ifa$Ff$ $G$If^ a$gd@G $$G$Ifa$DJHJJJQQQQQQQQ0X2X6X8X@XBXLXNXPXx\z\`          " 8:  L%N%R%T%\%^%j%ij䳤񳤳䳤䳤䳤䳤䳤Uh3h@GCJOJQJ^J h3h@GCJOJQJ^JaJh3h@GCJOJQJ^J h3h@GCJOJQJ^JaJh3h@GOJQJ^Jh3h@GOJQJ^JaJ@8X@XBXDXFXHXJXLXPXz\          Ff $$G$Ifa$gdBFf $$G$Ifa$ $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gdSty nieregularne, pogniecione. Zanieczyszczenia mechaniczne objawy ple[nienia, psucia, rozmro|enie produktu. kg204Pierogi z serem 0,9-5 kg Wymagania zamawiajcego w zakresie jako[ci: wyrb kulinarny, pBprodukt przygotowany z mki pszennej z dodatkiem farszu z twarogu i przypraw, gBboko mro|ony (o temp. Poni|ej -18C w [rodku termicznym), gotowy do spo|ycia po ugotowaniu. Konsystencja ciasta-jednolita, elastyczna, farszu-niejednolita, mikka (po obrbce termicznej), wBa[ciwa dla tych u|ytych skBadnikw i stopnia rozdrobnienia twarogu. Zawarto[ farszu nie mniej ni| 40% ZAPACH I SMAK: charakterystyczny dla ciasta pierogowego i nadzienia ( po obrbce termicznej) WYGLD: ksztaBt pBkolisty, cienkie ciasto (do 2 mm), powierzchnia gBadka, pierogi rwnomiernie gBboko mro|one. CECHY DYSKWALIFIKUJCE: obce posmaki, zapachy, grube ciasto- powy|ej 2 mm, niedostateczna ocena, organoleptyczna produktu przed i po przyrzdzeniu np. rozerwane ciasto, rozpadanie si pyz w czasie obrbki termicznej, ksztaBty nieregularne, pogniecione. Zanieczyszczenia mechaniczne objawy ple[nienia, psucia, rozmro|enie produktu. kg3005Pierogi z misem 0,9- 5 kg Wymagania zamawiajcego w zakresie jako[ci: wyrb kulinarny, pBprodukt przygotowany z mki pszennej z dodatkiem misa i naturalnych przypraw, gBboko mro|ony ( o temp. Poni|ej -18C w [rodku termicznym), gotowy do spo|ycia po ugotowaniu. Konsystencja ciasta-jednolita, elastyczna, farszu-niejednolita, mikka (po obrbce termicznej), wBa[ciwa dla tych u|ytych skBadnikw i stopnia rozdrobnienia misa i dodatkw. Zawarto[ farszu nie mniej ni| 40% ZAPACH I SMAK: charakterystyczny dla ciasta pierogowego i nadzienia z misa (po obrbce termicznej) WYGLD: ksztaBt pBkolisty, cienkie ciasto (do 2 mm), powierzchnia gBadka, pierogi rwnomiernie gBboko mro|one. CECHY DYSKWALIFIKUJCE: obce posmaki, zapachy, grube ciasto  powy|ej 2 mm, niedostateczna ocena, organoleptyczna produktu przed i po przyrzdzeniu np. rozerwane ciasto, rozpadanie si pyz w czasie obrbki termicznej, ksztaBty nieregularne, pogniecione. Zanieczyszczenia mechaniczne objawy ple[nienia, psucia, rozmro|enie produktu.kg3006Pierogi ruskie 0,9-5 kg Wymagania zamawiajcego w zakresie jako[ci: wyrb kulinarny, pBprodukt przygotowany z mki pszennej z ziemniakw, twarogu i naturalnych przypraw, gBboko mro|ony ( o temp. Poni|ej -18C w [rodku termicznym), gotowy do spo|ycia po ugotowaniu. Konsystencja ciasta-jednolita, elastyczna, farszu-niejednolita, mikka (po obrbce termicznej), wBa[ciwa dla tych u|ytych skBadnikw i stopnia rozdrobnienia ziemniakw oraz twarogu i dodatkw. Zawarto[ farszu nie mniej ni| 40% ZAPACH I SMAK: charakterystyczny dla ciasta pierogowego i nadzienia z ziemniakw i twarogu (po obrbce termicznej) WYGLD: ksztaBt pBkolisty, cienkie ciasto (do 2 mm), powierzchnia gBadka, pierogi rwnomiernie gBboko mro|one. CECHY DYSKWALIFIKUJCE: obce posmaki, zapachy, grube ciasto  powy|ej 2 mm, niedostateczna ocena, organoleptyczna produktu przed i po przyrzdzeniu np. rozerwane ciasto, rozpadanie si pyz w czasie obrbki termicznej, ksztaBty nieregularne, pogniecione. Zanieczyszczenia mechaniczne objawy ple[nienia, psucia, rozmro|enie produktu.kg3007Knedle truskawkowe 0,9-5kg Wymagania zamawiajcego w zakresie jako[ci: wyrb kulinarny, pBprodukt przygotowany z ciasta ziemniaczanego z dodatkiem nadzienia z truskawek, gBboko mro|ony ( o temp. Poni|ej -18C w [rodku termicznym), gotowy do spo|ycia po ugotowaniu. Zawarto[ farszu nie mniej ni| 20%. ZAPACH I SMAK: charakterystyczny dla ciasta ziemniaczanego i nadzienia truskawkowego (po obrbce termicznej) WYGLD: ksztaBt i wielko[ charakterystyczne dla sposobu uformowania wyrobw, wyrwnane w opakowaniu o barwie biaBo-kremowej. CECHY DYSKWALIFIKUJCE: obce posmaki, zapachy, niedostateczna ocena, organoleptyczna produktu przed i po przyrzdzeniu np. rozerwane ciasto, rozpadanie si pyz w czasie obrbki termicznej, ksztaBty nieregularne, pogniecione. Zanieczyszczenia mechaniczne objawy ple[nienia, psucia, rozmro|enie produktukg2008Kalafior mro|ony 0,45- 2,5 kg Wymagania zamawiajcego w zakresie jako[ci: produkt gBboko mro|ony, barwa biaBa do lekko kremowej, r|yczki jednakowej wielko[ci ([rednicy 5-7cm), gotowy do spo|ycia po ugotowaniu Wygld: produkt sypki, wolny od trwaBych zlepieD, [wiadczcych o rozmro|eniu, dopuszczalne niewielkie oszronienie Zapach: bez zapachu Cechy dyskwalifikujce: widoczne przebarwienia cz[ci lub caBo[ci r|yczek (kolor siny), nieprzyjemny zapach, produkt zbyt rozdrobnionykg2009BrokuBy mro|one 0,45-2,5 kg Wymagania zamawiajcego w zakresie jako[ci: produkt gBboko mro|ony, barwa ciemnozielona do zielonej, r|yczki jednakowej wielko[ci ([rednicy 5-7cm), gotowy do spo|ycia po ugotowaniu Wygld: produkt sypki, wolny od trwaBych zlepieD, [wiadczcych o rozmro|eniu, dopuszczalne niewielkie oszronienie Zapach: bez zapachu Cechy dyskwalifikujce: widoczne przebarwienia cz[ci lub caBo[ci r|yczek (kolor brzowy), nieprzyjemny zapach, produkt zbyt rozdrobnionykg50010WBoszczyzna mro|ona 0,45-2,5 kgkg180011Fasolka szparagowa mro|ona 2,5kgkg30012Mieszanka warzywna 7 skBadnikowa mro|ona 0,45-2,5 kgkg15013Mieszanka kompotowa mro|ona/owoce jagodowe bezpestkowe /2,5-5 kg Wymagania zamawiajcego w zakresie jako[ci: wyrb kulinarny, pBprodukt przygotowany w r|nych proporcjach z truskawek, aronii, czarnej i czerwonej porzeczki, rabarbaru i jabBek wiartek itp itp. Produkt gBboko mro|ony ( o temp. Poni|ej -18C w [rodku termicznym), gotowy do spo|ycia po obrbce termicznej. SMAK I ZAPACH: ( po obrbce termicznej) charakterystyczny dla u|ytych owocw, niedopuszczalne owoce pestkowe. WYGLD: produkt sypki, wolny od trwaBych zlepieD [wiadczcych o rozmro|eniu, dopuszczalne niewielkie oszronienia. Owoce caBe nieuszkodzone mechanicznie. CECHY DYSKWALIFIKUJCE: zanieczyszczenia pochodzenia ro[linnego, mineralne  gleba, piasek itp.kg500RAZEMDostawa do godz. 10:00, w zale|no[ci od bie|cych potrzeb w dniach: poniedziaBki-czwartki Zadanie 4  Ryby, ryby mro|one Lp.Przedmiot zamwienia opakowanie jedn. kgJedn.Ilo[ zamwienia Cena jedn. netto [zB]Warto[ jedn. netto [zB]Stawka podatku VAT [%] Warto[ netto ogBem [zB] Warto[ brutto [zB]Ryby mro|one :1filet z mirunykg 4002filet z dorszakg4003filet z morszczukakg400Zledz solony w zalewie 2,5 kg 4kg200RAZEM Opakowanie: zewntrzne: szczelne, kartony; wewntrzne: folia: warstwy filetw przeBo|one foli, czyste, nieuszkodzone, zamknite, prawidBowo oznakowane w jzyku polskim, z podan procentow zawarto[ci ryby, elementy nie posklejane (Batwe wydobywanie pojedynczych elementw z bloku, bez konieczno[ci rozmra|ania caBo[ci) Zawarto[ glazury: po|dana 5- 10 % Wygld: brak oznak rozmro|enia, temperatura przy przyjciu min -18st. Celsjusza, filety caBe z lub bez skry, bez o[ci i obcych zanieczyszczeD; masa filetu min 300 g, tkanka misna jasna o naturalnej barwie, charakterystycznej dla danego gatunku, bez plam i przebarwieD Zapach: wBa[ciwy dla ryb mro|onych, po rozmro|eniu zapach ryby [wie|ej, niedopuszczalny gnilny; po obrbce wBa[ciwy dla [wie|ej ryby, bez obcych posmakw i zapachw [wiadczcych o rozpadzie gnilnym biaBka Tkanka misna: po rozmro|eniu spr|ysta do osBabionej, bez plam i przebarwieD, nie rozpadajca si, o prawidBowym zapachu, niedopuszczalny zapach rozpadu biaBka WBa[ciwo[ci fizykochemiczne i biologiczne: brak zanieczyszczeD fizycznych, chemicznych, brak oznak obecno[ci ple[ni, szkodnikw, brak zanieczyszczeD mikrobiologicznych i bakterii chorobotwrczych. Dostawa do godz. 10:00, w zale|no[ci od bie|cych potrzeb w dniach: poniedziaBki-czwartki Zadanie 5  Produkty drobiowe Lp.Przedmiot zamwieniaJedn.Ilo[ zamwieniaCena jedn. netto [zB]Warto[ jedn. netto [zB]Stawka podatku VAT [%]Warto[ netto ogBem [zB]Warto[ brutto [zB]1Kurczak mro|ony pakowany jednostkowokg17002Filet z kurczaka mro|ony (pakowany po 0,5 kg)kg2003Kurczak: wiartki mro|one (pakowany 1-2 szt)kg7504Pasztet drobiowy 130 gkg500RAZEM Dostawa do godz. 10:00, w zale|no[ci od bie|cych potrzeb w dni robocze Zadanie 6  Jaja Lp.Przedmiot zamwieniaJedn.Ilo[ zamwieniaCena jedn. netto [zB]Warto[ jedn. netto [zB] Stawka podatku VAT [zB]Warto[ netto ogBem[zB]Warto[ brutto [zB]1Jaja  L [wie|e waga 63-73 gszt.35.000RAZEM Zamawiajcy wymaga, aby jaja byBy na[wietlane UV-C, dezynfekowane, czyste, bez [ladw odchodw. Do ka|dej dostawy jaj nale|y doBczy dokument potwierdzajcy, i| jaja podczas procesu technologicznego poddawane s dezynfekcji (na[wietlaniu) promieniami UV-C. Przy dostawie jaj nale|y przedBo|y aktualny Handlowy Dokument Weterynaryjny oraz Zwiadectwo Lekarsko-Weterynaryjne, dokumenty nale|y przedkBada na ka|de wezwanie Zamawiajcego. Wybrany Dostawca bdzie pod nadzorem Wojskowego O[rodka Medycyny Prewencyjnej w Gdyni. Zaoferowane jaja pochodz z chowu& & & & & & & & & & & & & & & & & . (poda kategori chowu oraz numer kategorii chowu) Dostawa towaru w dni robocze w godzinach 7:00- 10:00 Zadanie 7 - Produkty mleczne  nabiaB Lp.Przedmiot zamwienia opakowanie jedn. kg/litr J.m.  Ilo[ zamwienia Cena jedn. netto [zB]Warto[ jedn. netto [zB]Stawka podatku VAT [zB]Warto[ netto ogBem [zB]Warto[ brutto [zB]1Jogurt owocowy 0,150szt30002Jogurty naturalne 0,150szt30003Margaryna 0,250 do sma|eniakg4004MasBo (0,015-0,025) o min. zawarto[ci tBuszczu mlecznego 82 % pakowane jednostkowokg11005Mleko UHT o zawarto[ci tBuszczu 2 %L5006Mleko 2% folia/luz homogenizowaneL20.0007Mleko sojowe 1 lL158Mleko w proszku 0,450/0,500kg509Ser topiony po 0,2-0,0175 (8x0,0175g)kg60010Ser twardy kg35011Zmietana 18 % 0,200L15012Zmietana 18% 0,500 UHTL70013 Twarg pBtBusty kg 180014Mleko b/laktozy 1ll1015MasBo b/laktozy 0,2kg3RAZEMArtykuBy nabiaBowe musz by [wie|e (speBnia wymagania norm sanitarnych, technologicznych i jako[ciowych, oraz speBnia warunki wynikajce z ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeDstwie |ywno[ci i |ywienia (Dz. U. 2006 Nr 171, poz. 1225 ze zm). ArtykuBy nabiaBowe maj by wyprodukowane z peBnowarto[ciowego surowca, bez dodatkw [rodkw zafaBszowujcych warto[ od|ywcz, np. ser |Bty naturalny a nie wyrb seropodobny, masBo naturalne extra a nie wyrb masBopodobny, ser topiony, a nie kostka topiona. Dostawa towaru w dni robocze w godzinach 8:00- 10:00 Dostawa mleka codziennie oprcz niedziel od godziny 5:00        PAGE 4  PAGE 3 " :Ff $$G$Ifa$gd$ $$G$Ifa$gdBFfz $$G$Ifa$ $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gdS: N%T%\%^%`%b%d%f%h%l%)+, ,,,,,,,,FfFfb $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gd$ $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gdBj%l%))++,, ,,,,X,Z,,---......////////608001112222223333333344(4*4.404:4<4J4L444444444ӰӰӰӰӰӰӰӰ&h3h@G5CJOJQJ\^JaJh3h@GOJQJ^JaJh3h@GCJOJQJ^J h3h@GCJOJQJ^JaJh3h@GOJQJ^JE,Z,-..//////////8012233333FfJ $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gd$ $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gdB3333334*404:4<4>4@4B4D4F4L4444444Ff2 $$G$Ifa$gd$ $$G$Ifa$gdBFf $$G$Ifa$ $$G$Ifa$4444455&5(5*5,5.50525855 7::;;;;Ff $$G$Ifa$gd$ $$G$Ifa$gdBFf $$G$Ifa$ $$G$Ifa$45555&5(56585557 7::::;; ;;;;@;;;;;;Ĵӥq_Qh3hwa5OJQJ^J"h3h@G5OJQJ\^JaJ"h3h$5OJQJ\^JaJh)uh)u5OJQJ^JaJ" *h)uh)u5OJQJ^JaJ *h)u5OJQJ^JaJh3h@G5OJQJ^JaJh3h@GOJQJ^JaJh3h@GOJQJ^Jh3h@GCJOJQJ^J h3h@GCJOJQJ^JaJ;; ; ;;;;;;;`[O $^a$gd$gd ukdn$$IfTF!.4:b/    44 lapytoU $$G$Ifa$gd@GFfd $$G$Ifa$ $$G$Ifa$ ;<<<<<"<4=h=======>>>>@>>>>>>>>??? ? ?`?ŶŦřŶ}m^h3hgGCJOJQJ^Jh3hU5CJOJQJ^Jh3h*vOJQJ^Jh3h*vCJOJQJ^Jh3h[~OJQJ^Jh3h*v5CJOJQJ^Jh3h[~CJOJQJ^Jh3h[~5CJOJQJ^Jh3hU5OJQJ^Jh3hwa5OJQJ^Jh3h2 h5OJQJ^J;<<"<t<<<<<==4=6=j=l=|==========Ff$$*$1$Ifa$gd*v $$Ifa$gd*v $Ifgd$!gdU============>>>>&>,>4>6>8>:><>>>@>D>FfFf $$Ifa$gd2 hFfh $Ifgd$!D>j>p>x>z>|>~>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>FfFfJ $$Ifa$gd2 h $Ifgd$!>>>>????? ?[SS$a$gdgGkdB$$If hF,(5@;,N     4  ae4pytoU $$Ifa$gd*vFf $Ifgd$! ?AACEFZH\HIIIITIVIXI`IIIIIJDJ $$G$Ifa$gd ' $$G$Ifa$gdJsX$^a$r^rgd)u$a$gdgG`?AAAA^B`BCCJCLCCDVEXEEEF$GZH\H~HIIII.IRITIñqaTh3h5_OJQJ^Jh3hJsX5OJQJ^JaJ"h3hJsX5OJQJ\^JaJh3hJsXOJQJ^JaJh3h$!OJQJ^JaJh)uh)u5OJQJ^JaJ" *h)uh)u5OJQJ^JaJ *h)u5OJQJ^JaJh3h; 0CJOJQJ^Jh3hU5CJOJQJ^Jh3hUCJOJQJ^JTIXI^I`IIIIIIIIIIJJBJDJxJJJJJJJJJJKKKKjKlKpKrKxKzK|KKKKKKKμμμμμμΚ΋~~~o~~~~o~~~~h3hQnyOJQJ^JaJh3h{ OJQJ^Jh3h{ OJQJ^JaJh3h{ 5CJOJQJ^J#h3h '5CJOJQJ^JaJ#h3h{ 5CJOJQJ^JaJh3h{ CJOJQJ^J#h3h:5CJOJQJ^JaJh3h$!5OJQJ^JaJ+DJxJJJJJJKKKKK K KKlKrKzK|K~KKKFf  $$G$Ifa$gdQny$G$If $$G$Ifa$Ff $$G$Ifa$ $$G$Ifa$gd{ KKKKKKKKKKKKKKLL2L8L@LBLDLFLHLJLFf $$G$Ifa$gdQny $$G$Ifa$$G$IfFf  $$G$Ifa$KKKKKKKKLL$L0L2L6L8L>L@LBLJLVLXL\LfLhLjLLLLLMM䩚xhYh3h$!OJQJ^JaJh3h$!5OJQJ^JaJh)uh)u5OJQJ^JaJ" *h)uh)u5OJQJ^JaJ *h)u5OJQJ^JaJh3h$!OJQJ^Jh3h{ 5OJQJ^JaJh3hbT>OJQJ^JaJh3hQnyOJQJ^JaJh3h{ OJQJ^Jh3h{ OJQJ^JaJJLLLXLZL\L^L`LbLdLfL $$G$Ifa$ $$G$Ifa$Ffx fLhLkd$$IfTִ! u'.4@; i     44 lapPyt 'hLjLLLMMMMM M MMMMMM8M:MBMlMxMMMM$$#&`#$/G$Ifa$gdSr^rgdS$^a$r^rgd)uM6M8M:M@MBMjMlMvMxMMMMMMMM(N*N\NNNNNNNNNNNNNNNN;;;ͬ;thYhShp0OJQJ^JaJhSOJQJ^JaJhp0OJQJ^JaJhShSOJQJ^JhShSOJQJ^JaJh:hS5CJOJQJ^J#h:hp05CJOJQJ^JaJh:hSCJOJQJ^J#h:hS5CJOJQJ^JaJh3h$!5OJQJ^JaJh3hS5OJQJ^JaJ"M*N\NNNNNNNNNNNNNNN$$#&`#$/G$Ifa$gdQnyFf$#&`#$/G$IfgdS$$#&`#$/G$Ifa$gdSFfH$$#&`#$/G$Ifa$gdS$$#&`#$/G$Ifa$gdp0NNNNNNOOPQdRfRSSzS|SSSSLTNTPTVTZT\Tör]NDhQnyOJQJ^Jh3h$!OJQJ^JaJ)h3h$!B*CJOJQJ^JaJph/ *h3h$!5B*CJOJQJ^JaJph,h3h$!5B*CJOJQJ^JaJph)h3h$!B*CJOJQJ^JaJphh3h$!OJQJ^JhShQnyOJQJ^JhShQnyOJQJ^JaJhShQny5OJQJ^JaJhShS5OJQJ^JaJNNNNOQfRSmkT???$ & F h0*$`0a$gdoU$ & F 0*$7$`0a$gdoU}kd$$IfTF.4::/ 6`#    44 lapyt3$$#&`#$/G$Ifa$gdSS|SSSNTPTRTTTVTXTZT\T^T`TbTTTTTUU 9$$G$Ifa$$a$$^a$ $ h*$a$gdoU$ h*$^a$$ & F h0*$`0a$gdoU\T`TbTvTTTTTTTTUUU$U&UJULUvUxUUUUUV4V6V8VͿ||jjjjjjZjMh3hCOJQJ^Jh3hC5CJOJQJ^J"h3hC5CJOJQJ\^J"h3hR5CJOJQJ\^Jh3hCCJOJQJ^J"h3h:5CJOJQJ\^Jh3h$!5OJQJ\^Jh3h$!5OJQJ^Jh3hoU5OJQJ^Jh3hQny5OJQJ^Jh3hG$]OJQJ^JhG$]OJQJ^JU&U(ULUxUUUV6V8V~W ZGhDJOe_b&\MOltsE1)i!Bх?`!gO|_~]YB%`7d_[B3:So .%z si/!aft=@Vf@%B i5Ǎ~1z |B l19cB'8dR/&<%B'oh|1?O{Jc`k;,'1w; .#Z [l(tŪ4^wtq's6 c-m`:$zx`p0j@׈9y݄SJl:xZ7eËs _f]42qI6Wl&d/"N1Bd+F2QBbq3j &e1S5 W ̈Z¥Wx\JD&2"/ϐׯ[H 'O"F7 в~N ~{M{hDc+`vЙnd(6?uKgCFJ@,%DArFu[4>Ӡ~F/!(.4: R3$$$$44 lapZyt@Gh$$If!!v h#v #v#vR#v#v#v3#v#v#v :V T, 5 55R5553555 / / / /  / / apZyt@Gkd$$IfT !-&>!(.4: R3$$$$44 lapZyt@Gh$$If!!v h#v #v#vR#v#v#v3#v#v#v :V T, 5 55R5553555 / / / /  / / apZyt@Gkd($$IfT !-&>!(.4: R3$$$$44 lapZyt@Gh$$If!!v h#v #v#vR#v#v#v3#v#v#v :V T, 5 55R5553555 / /  / / /  / apZyt@Gkd$$IfT !-&>!(.4: R3$$$$44 lapZyt@Gh$$If!!v h#v #v#vR#v#v#v3#v#v#v :V T, 5 55R5553555 / /  / / /  / apZyt@Gkd$$IfT !-&>!(.4: R3$$$$44 lapZyt@Gh$$If!!v h#v #v#vR#v#v#v3#v#v#v :V T, 5 55R5553555 / / / /  / / apZyt@Gkd$$IfT !-&>!(.4: R3$$$$44 lapZyt@Gh$$If!!v h#v #v#vR#v#v#v3#v#v#v :V T, 5 55R5553555 / / / /  / / apZyt@Gkd$$IfT !-&>!(.4: R3$$$$44 lapZyt@Gh$$If!!v h#v #v#vR#v#v#v3#v#v#v :V T, 5 55R5553555 / / / /  / / apZyt@Gkdl$$IfT !-&>!(.4: R3$$$$44 lapZyt@Gh$$If!!v h#v #v#vR#v#v#v3#v#v#v :V T, 5 55R5553555 / / / /  / / apZyt@Gkd$$IfT !-&>!(.4: R3$$$$44 lapZyt@Gh$$If!!v h#v #v#vR#v#v#v3#v#v#v :V T, 5 55R5553555 / /  / / /  / apZyt@GkdT$$IfT !-&>!(.4: R3$$$$44 lapZyt@Gh$$If!!v h#v #v#vR#v#v#v3#v#v#v :V T, 5 55R5553555 / / / /  / / apZyt@Gkd$$IfT !-&>!(.4: R3$$$$44 lapZyt@GZ$$If!!v h#v #v#vR#v#v#v3#v#v#v :V T, 5 55R5553555 / / / /  / apZyt@Gkd<$$IfT !-&>!(.4: R3$$$$44 lapZyt@GZ$$If!!v h#v #v#vR#v#v#v3#v#v#v :V T, 5 55R5553555 / / / /  / apZyt@Gkd$$IfT !-&>!(.4: R3$$$$44 lapZyt@GZ$$If!!v h#v #v#vR#v#v#v3#v#v#v :V T, 5 55R5553555 / / / /  / apZyt@Gkd$$IfT !-&>!(.4: R3$$$$44 lapZyt@G$$If!!vh#vb/#v#v:V T,5b/55/ / / / / / apytoU$$If!v h#v#v#vS#v#v#v#v3#vN#v :V  R Z,,, 555S555535N5 /  / / 44  e4pZyt*vxkdH$$If R  %,(5@;S3N Z$$$$4  ae4pZyt*v$$If!v h#v#v#vS#v#v#v#v3#vN#v :V   Z,555S555535N5 /  / / / 44  e4pZyt*vxkd$$If   %,(5@;S3N Z$$$$4  ae4pZyt*v$$If!v h#v#v#vS#v#v#v#v3#vN#v :V  ^ Z,,555S555535N5 /  / / / 44  e4pZyt*vxkd$$If ^  %,(5@;S3N Z$$$$4  ae4pZyt*v$$If!v h#v#v#vS#v#v#v#v3#vN#v :V   Z,,555S555535N5 /  / / / 44  e4pZyt*vxkd6$$If   %,(5@;S3N Z$$$$4  ae4pZyt*v$$If!v h#v#v#vS#v#v#v#v3#vN#v :V  } Z555S555535N5 /  / / 44  e4pZyt*vxkd$$If }  %,(5@;S3N Z$$$$4  ae4pZyt*v$$If!v h#v#v#vS#v#v#v#v3#vN#v :V   Z,555S555535N5 /  / / 44  e4pZyt*vxkd$$If   %,(5@;S3N Z$$$$4  ae4pZyt*v$$If!v h#v#v#vS#v#v#v#v3#vN#v :V   Z,,,555S555535N5 /  / 44  e4pZyt*vxkd$$If   %,(5@;S3N Z$$$$4  ae4pZyt*v$$If!vh#v,#vN#v:V  h ,5,5N5/ / / / 44  e4pytoUh$$If!!v h#v #vt #v#v#v#vi #v#v#v :V d, 5 5t 5555i 555 / /  / / /  / apZyt 'kd>$$Ifd !- u'.4@; t i $$$$44 lapZyt 'h$$If!!v h#v #vt #v#v#v#vi #v#v#v :V T, 5 5t 5555i 555 / / / /  / / apZyt 'kd$$IfT !- u'.4@; t i $$$$44 lapZyt 'h$$If!!v h#v #vt #v#v#v#vi #v#v#v :V T, 5 5t 5555i 555 / / / /  / / apZyt 'kd& $$IfT !- u'.4@; t i $$$$44 lapZyt 'h$$If!!v h#v #vt #v#v#v#vi #v#v#v :V T, 5 5t 5555i 555 / / / /  / / apZyt 'kd$$IfT !- u'.4@; t i $$$$44 lapZyt 'h$$If!!v h#v #vt #v#v#v#vi #v#v#v :V T, 5 5t 5555i 555 / / / /  / / apZyt 'kd$$IfT !- u'.4@; t i $$$$44 lapZyt 'P$$If!!vh#v #v#v#v#vi #v#v#v:V T,5 5555i 555/ / / / / / apPyt 'r$$If!v h#v #v #v#v#v#vN#vb#v#v :V d 6`#, 5 5 5555N5b55 / / / /  / / pZytoUkd$$Ifd  ] l(.4:  Nb 6`#$$$$44 lapZytoUr$$If!v h#v #v #v#v#v#vN#vb#v#v :V T 6`#, 5 5 5555N5b55 / / / /  / / pZytoUkda$$IfT  ] l(.4:  Nb 6`#$$$$44 lapZytoU$$If!vh#v:/#v#v:V T 6`#,5:/55/ / / / / / pyt3c$$If!v h#vX#v #v#vP#vN#vj #v#v#v :V 5X5 55P5N5j 555 / / / /  / / 47a7pZytCkd$$If X? B(.5@;X PNj $$$$47a7pZytCc$$If!v h#vX#v #v#vP#vN#vj #v#v#v :V 5X5 55P5N5j 555 / / / /  / / 47a7pZytCkd4#$$If X? B(.5@;X PNj $$$$47a7pZytCc$$If!v h#vX#v #v#vP#vN#vj #v#v#v :V 5X5 55P5N5j 555 / / / /  / / 47a7pZytCkd&$$If X? B(.5@;X PNj $$$$47a7pZytCc$$If!v h#vX#v #v#vP#vN#vj #v#v#v :V 5X5 55P5N5j 555 / / / /  / / 47a7pZytCkd)$$If X? B(.5@;X PNj $$$$47a7pZytCc$$If!v h#vX#v #v#vP#vN#vj #v#v#v :V 5X5 55P5N5j 555 / / / /  / / 47a7pZytCkdZ-$$If X? B(.5@;X PNj $$$$47a7pZytCc$$If!v h#vX#v #v#vP#vN#vj #v#v#v :V 5X5 55P5N5j 555 / / / /  / / 47a7pZytCkd0$$If X? B(.5@;X PNj $$$$47a7pZytCc$$If!v h#vX#v #v#vP#vN#vj #v#v#v :V 5X5 55P5N5j 555 / / / /  / / 47a7pZytCkd4$$If X? B(.5@;X PNj $$$$47a7pZytCc$$If!v h#vX#v #v#vP#vN#vj #v#v#v :V 5X5 55P5N5j 555 / / / /  / / 47a7pZytCkd7$$If X? B(.5@;X PNj $$$$47a7pZytCc$$If!v h#vX#v #v#vP#vN#vj #v#v#v :V 5X5 55P5N5j 555 / / / /  / / 47a7pZytCkd:$$If X? B(.5@;X PNj $$$$47a7pZytCc$$If!v h#vX#v #v#vP#vN#vj #v#v#v :V 5X5 55P5N5j 555 / / / /  / / 47a7pZytCkdD>$$If X? B(.5@;X PNj $$$$47a7pZytCc$$If!v h#vX#v #v#vP#vN#vj #v#v#v :V 5X5 55P5N5j 555 / / / /  / / 47a7pZytCkdA$$If X? B(.5@;X PNj $$$$47a7pZytCc$$If!v h#vX#v #v#vP#vN#vj #v#v#v :V 5X5 55P5N5j 555 / / / /  / / 47a7pZytCkdE$$If X? B(.5@;X PNj $$$$47a7pZytCc$$If!v h#vX#v #v#vP#vN#vj #v#v#v :V 5X5 55P5N5j 555 / / / /  / / 47a7pZytCkdjH$$If X? B(.5@;X PNj $$$$47a7pZytCg$$If!v h#vX#v #v#vP#vN#vj #v#v3#v :V v5X5 55P5N5j 5535 / / / /  / / 47a7pZytJ#kdK$$Ifv X? B(.5@;X PNj 3$$$$47a7pZytJ#c$$If!v h#vX#v #v#vP#vN#vj #v#v3#v :V 5X5 55P5N5j 5535 / / / /  / / 47a7pZytJ#kd6O$$If X? B(.5@;X PNj 3$$$$47a7pZytJ#c$$If!v h#vX#v #v#vP#vN#vj #v#v3#v :V 5X5 55P5N5j 5535 / / / /  / / 47a7pZytJ#kdR$$If X? B(.5@;X PNj 3$$$$47a7pZytJ#$$If!vh#v.#v3#v:V 5.535/ / / / / / 47a7pytJ#^Y 666666666vvvvvvvvv66666686666666666666666666666666666666666666666666666666hH6666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666662 0@P`p2( 0@P`p 0@P`p 0@P`p 0@P`p 0@P`p 0@P`p8XV~_HmHnHsHtHN`N Normalny*$1$CJPJ_HmHnHsHtHR@R  NagBwek 1@& & F & F$CJ5aJ\n@n  NagBwek 2  & F^]`<$ OJQJCJ65^JaJ]\X@X  NagBwek 3@& & F & F$a$$CJ 5aJ \d@d  NagBwek 4  & F^]`<$CJmHsH5aJ\Z@Z  NagBwek 6 & F^]`<CJ5aJ\P@P  NagBwek 7 & F^]`<aJR@R  NagBwek 8@& & F & F$a$$CJaJP @P  NagBwek 9 @& & F & FCJ5aJ\JA J Domy[lna czcionka akapituTi@T 0 Standardowy :V 44 la ,k , 0 Bez listy */* WW8Num1z0*/* WW8Num1z1*/* WW8Num1z2*/!* WW8Num1z3*/1* WW8Num1z4*/A* WW8Num1z5*/Q* WW8Num1z6*/a* WW8Num1z7*/q* WW8Num1z8*/* WW8Num2z0*/* WW8Num2z1*/* WW8Num2z2*/* WW8Num2z3*/* WW8Num2z4*/* WW8Num2z5*/* WW8Num2z6*/* WW8Num2z7*/* WW8Num2z84o4 WW8Num3z0 5\aJ4o!4 WW8Num4z0 5\aJ.o1. WW8Num5z0aJ.oA. WW8Num6z0aJ.oQ. WW8Num7z0aJ.oa. WW8Num8z0aJ6oq6 WW8Num9z0 OJQJ^J8o8 WW8Num10z0 OJQJ^JBoB WW8Num11z0B*OJQJ^Jph8o8 WW8Num11z1 OJQJ^JBoB WW8Num12z0B*OJQJ^Jph8o8 WW8Num12z1 OJQJ^J@o@ WW8Num13z0CJOJQJ^JaJ@o@ WW8Num14z0CJOJQJ^JaJDoD WW8Num15z05CJOJQJ^JaJJoJ WW8Num16z0B*CJOJQJ^JaJphL/L Domy[lna czcionka akapitu8*/!* WW8Num3z1*/1* WW8Num3z2*/A* WW8Num3z3*/Q* WW8Num3z4*/a* WW8Num3z5*/q* WW8Num3z6*/* WW8Num3z7*/* WW8Num3z8,/, WW8Num13z1,/, WW8Num13z2,/, WW8Num13z3,/, WW8Num13z4,/, WW8Num13z5,/, WW8Num13z6,/, WW8Num13z7,/, WW8Num13z8@o!@ WW8Num15z1CJOJQJ^JaJ8o18 WW8Num16z1 OJQJ^J@oA@ WW8Num17z0CJOJQJ^JaJ@oQ@ WW8Num17z1CJOJQJ^JaJ8oa8 WW8Num18z0 OJQJ^J8oq8 WW8Num18z1 OJQJ^J8o8 WW8Num19z0 OJQJ^J8o8 WW8Num19z1 OJQJ^J@o@ WW8Num20z0CJOJQJ^JaJ@o@ WW8Num20z1CJOJQJ^JaJBoB WW8Num21z0B*OJQJ^Jph8o8 WW8Num21z1 OJQJ^J@o@ WW8Num22z0CJOJQJ^JaJ@o@ WW8Num22z1CJOJQJ^JaJ@o@ WW8Num23z0CJOJQJ^JaJ@o@ WW8Num24z0CJOJQJ^JaJto!t WW8Num25z0G567:;>*@B*CJEHH*OJQJRHdS*\]^JaJph8o18 WW8Num26z0 5B*ph,/A, WW8Num26z1,/Q, WW8Num26z2,/a, WW8Num26z3,/q, WW8Num26z4,/, WW8Num26z5,/, WW8Num26z6,/, WW8Num26z7,/, WW8Num26z8,/, WW8Num27z0,/, WW8Num27z1,/, WW8Num27z2,/, WW8Num27z3,/, WW8Num27z4,/, WW8Num27z5,/!, WW8Num27z6,/1, WW8Num27z7,/A, WW8Num27z8,/Q, WW8Num28z0,/a, WW8Num28z1,/q, WW8Num28z2,/, WW8Num28z3,/, WW8Num28z4,/, WW8Num28z5,/, WW8Num28z6,/, WW8Num28z7,/, WW8Num28z88o8 WW8Num29z0 5B*ph,/, WW8Num29z1,/, WW8Num29z2,/, WW8Num29z3,/!, WW8Num29z4,/1, WW8Num29z5,/A, WW8Num29z6,/Q, WW8Num29z7,/a, WW8Num29z8,/q, WW8Num30z0,/, WW8Num30z10o0 WW8Num30z25NoN WW8Num30z3!B*CJOJPJQJ^JaJph,/, WW8Num30z4,/, WW8Num30z5,/, WW8Num30z6,/, WW8Num30z7,/, WW8Num30z8,/, WW8Num31z0,/, WW8Num31z1,/!, WW8Num31z2,/1, WW8Num31z3,/A, WW8Num31z4,/Q, WW8Num31z5,/a, WW8Num31z6,/q, WW8Num31z7,/, WW8Num31z8LoL WW8Num32z0 5B*CJOJQJ^JaJph,/, WW8Num32z1,/, WW8Num32z2,/, WW8Num32z3,/, WW8Num32z4,/, WW8Num32z5,/, WW8Num32z6,/ , WW8Num32z7,/ , WW8Num32z8,/! , WW8Num33z0,/1 , WW8Num33z1,/A , WW8Num33z2,/Q , WW8Num33z3,/a , WW8Num33z4,/q , WW8Num33z5,/ , WW8Num33z6,/ , WW8Num33z7,/ , WW8Num33z84o 4 WW8Num34z0CJaJ,/ , WW8Num34z1,/ , WW8Num34z2,/ , WW8Num34z3,/ , WW8Num34z4,/ , WW8Num34z5,/ , WW8Num34z6,/! , WW8Num34z7,/1 , WW8Num34z8<oA < WW8Num35z05OJQJ^J4oQ 4 WW8Num36z0CJaJ,/a , WW8Num36z1,/q , WW8Num36z2,/ , WW8Num36z3,/ , WW8Num36z4,/ , WW8Num36z5,/ , WW8Num36z6,/ , WW8Num36z7,/ , WW8Num36z8,/ , WW8Num37z0,/ , WW8Num37z1,/ , WW8Num37z2,/ , WW8Num37z3,/! , WW8Num37z4,/1 , WW8Num37z5,/A , WW8Num37z6,/Q , WW8Num37z7,/a , WW8Num37z8L/q L Domy[lna czcionka akapitu7@o @ WW8Num23z1CJOJQJ^JaJL/ L Domy[lna czcionka akapitu6J/ J Absatz-Standardschriftart8o 8 WW8Num14z1 OJQJ^J@o @ WW8Num24z1CJOJQJ^JaJL/ L Domy[lna czcionka akapitu5P/ P WW-Absatz-Standardschriftart@o @ WW8Num25z1CJOJQJ^JaJR/ R WW-Absatz-Standardschriftart1T/ T WW-Absatz-Standardschriftart11V/! V WW-Absatz-Standardschriftart111L/1 L Domy[lna czcionka akapitu4X/A X WW-Absatz-Standardschriftart1111Z/Q Z !WW-Absatz-Standardschriftart11111\/a \ "WW-Absatz-Standardschriftart111111^/q ^ #WW-Absatz-Standardschriftart1111111`/ ` $WW-Absatz-Standardschriftart11111111b/ b %WW-Absatz-Standardschriftart111111111d/ d &WW-Absatz-Standardschriftart1111111111@o @ WW8Num10z1CJOJQJ^JaJL/ L Domy[lna czcionka akapitu3f/ f 'WW-Absatz-Standardschriftart11111111111h/ h (WW-Absatz-Standardschriftart111111111111j/ j )WW-Absatz-Standardschriftart1111111111111l/ l *WW-Absatz-Standardschriftart11111111111111n/ n +WW-Absatz-Standardschriftart111111111111111p/! p ,WW-Absatz-Standardschriftart1111111111111111r/1 r -WW-Absatz-Standardschriftart11111111111111111t/A t .WW-Absatz-Standardschriftart111111111111111111v/Q v /WW-Absatz-Standardschriftart1111111111111111111x/a x 0WW-Absatz-Standardschriftart11111111111111111111z/q z 1WW-Absatz-Standardschriftart111111111111111111111|/ | 2WW-Absatz-Standardschriftart1111111111111111111111~/ ~ 3WW-Absatz-Standardschriftart11111111111111111111111/ 4WW-Absatz-Standardschriftart1111111111111111111111118o 8 WW8Num11z2 OJQJ^J8o 8 WW8Num11z3 OJQJ^J8o 8 WW8Num12z2 OJQJ^J8o 8 WW8Num12z3 OJQJ^J8o 8 WW8Num14z2 OJQJ^J8o8 WW8Num14z3 OJQJ^J8o8 WW8Num18z3 OJQJ^J8o!8 WW8Num19z2 OJQJ^J8o18 WW8Num22z2 OJQJ^J8oA8 WW8Num22z3 OJQJ^JL/QL Domy[lna czcionka akapitu2L/aL Domy[lna czcionka akapitu1/q 5WW-Absatz-Standardschriftart1111111111111111111111111/ 6WW-Absatz-Standardschriftart11111111111111111111111111/ 7WW-Absatz-Standardschriftart111111111111111111111111111/ 8WW-Absatz-Standardschriftart1111111111111111111111111111/ 9WW-Absatz-Standardschriftart11111111111111111111111111111/ :WW-Absatz-Standardschriftart111111111111111111111111111111ZoZ Symbole wypunktowaniaCJOJPJQJ^JaJ2( 2 Numer wierszaJoJ Znaki numeracjiCJOJQJ^JaJ6o6 WW8Num5z1 OJQJ^J6o6 WW8Num5z2 OJQJ^J6o!6 WW8Num5z3 OJQJ^JDo1D Font Style31CJOJ QJ ^J aJ8U`A8 HiperBcze >*B*phBoQB Tekst tre[ci_OJQJ^J_HLoaL NagBwek lub stopka_ CJ_HaJ>bq> NagBwek lub stopka`o` NagBwek lub stopka + 9 ptCJ_HaJmHsHNoN NagBwek #1_5CJOJQJ\^J_HaJXoX Tekst tre[ci Exact>*@CJOJQJ^JaJDoD Tekst tre[ci>*OJQJ^J_HZoZ Tekst tre[ci + Kursywa6OJQJ]^J_HPoP Tekst tre[ci (2)_6OJQJ]^J_HTT Tekst tre[ci (2) + Bez kursywy`o` Tekst tre[ci + MaBe litery:OJQJ^J_HJoJ Tekst tre[ci4OJQJ^J_HmHsHLW`L  Pogrubienie5CJOJQJ\^J_HaJDo!D Podpis tabeli_OJQJ^J_HFo1F Podpis tabeli>*OJQJ^J_H2RA2 Tekst tre[ci3doQd Tekst tre[ci + Kursywa16OJQJ]^J_HmHsHJoaJ Tekst tre[ci2OJQJ^J_HmHsH@oq@ NagBwek #2_OJQJ^J_H@o@ NagBwek #3_OJQJ^J_HBV`B U|yteHiperBcze >*B* phPoP PodtytuB Znak6CJOJPJQJ]^J aJPoP Tekst dymka ZnakCJOJ PJQJ ^J aJXoX Tekst podstawowy wcity ZnakCJPJHoH NagBwek 4 Znak5CJPJ\aJJoJ NagBwek ZnakCJOJPJQJ^J aJDoD Font Style51CJOJQJ^JaJJoJ NagBwek #4_CJaJfHq ZoZ Tekst tre[ci (9)_5CJ\aJfHq To!T Tekst tre[ci (9) + 105CJ\_HaJ\o1\ Tekst tre[ci (10)_6CJ]aJfHq `oA` Tekst tre[ci (10) + 11 pt6>*CJ]_HaJPoQP Tekst tre[ci (10)6>*CJ]_HaJdoad Tekst tre[ci (10) + 11 pt16:>*CJ]_HaJVoqV Bez odstpw ZnakCJOJPJQJ^J_HaJNoN Tekst podstawowy 2 ZnakCJPJFoF KlasaB Znak5CJ_HaJmHsH6o6 Stopka ZnakCJaJROR NagBwek9 x$OJQJCJPJ^J aJDB@D Tekst podstawowy x*/@* Lista^J H"@H Legenda xx $CJ6^JaJ]0O0 Indeks $^J ROR NagBwek3 x$OJQJCJPJ ^J aJF@@F Podpis !xx $CJ6^J aJ]@OB@ NagBwek8 "$a$7$CJ5JO2J Legenda1 #xx $CJ6^J aJ]ROR NagBwek7 $x$OJQJCJPJ ^J aJHORH Podpis7 %xx $CJ6^J aJ]ROR NagBwek6 &x$OJQJCJPJ^J aJHOrH Podpis6 'xx $CJ6^J aJ]HH GBwka i stopka( % $T@T NagBwek )x$OJQJCJmHsH^JaJROR NagBwek5 *x$OJQJCJPJ^J aJHOH Podpis5 +xx $CJ6^J aJ]ROR NagBwek4 ,x$OJQJCJPJ^J aJHOH Podpis4 -xx $CJ6^J aJ]HOH Podpis3 .xx $CJ6^J aJ]ROR NagBwek2 /x$OJQJCJPJ^J aJHOH Podpis2 0xx $CJ6^J aJ]HOH Podpis1 1xx $CJ6^J aJ]ROR NagBwek1 2x$OJQJCJPJ^J aJO Linia poziomaQ3$dN%dO&dP'dQ $CJ aJ DJ@!D PodtytuB4$a$mHsH6^J]HORH pkt5$a$7$^S]`<<CJaJ0Qb0 pkt16^R]`WFOrF Tekst podstawowy 217CJ`o` ust#8$<<*$^`a$CJ_HaJmHnHsHtH@O@ Zawarto[ tabeli9 $POP NagBwek tabeli :$a$ $ 65]\PP Tekst podstawowy 22;dx:: Zawarto[ ramki<HOH NagBwek 10 = & FCJ5aJ\POP Style18>d$a$*$7$OJ QJ PJ^J aJ\O\ Style21 ?d$a$*$7$^]`OJ QJ PJ^J aJNoN Styl @*$1$7$ CJPJ_HaJmHnHsHtHF @F StopkaA1$ p#mHsHPJaJP@"P Akapit z listB1$^]`PJaJvO2v Tekst tre[ci1%Cd$a$*$^]`hOJQJCJmHsHPJ^JbOBb NagBwek lub stopka1 Dd*$CJmHsHPJaJpORp NagBwek #1Ed$a$*$h&OJQJCJmHsH5PJ^JaJ\zObz Tekst tre[ci (2)Fd $a$*$^]`"OJQJCJmHsH6PJ^J]dOrd Podpis tabeli1Gd $a$*$OJQJCJmHsHPJ^JfOf NagBwek #2Hd $a$*$OJQJCJmHsHPJ^JfOf NagBwek #3Id$a$*$OJQJCJmHsHPJ^JN@N Tekst dymkaJOJ QJ CJmHsH^J aJfC@f Tekst podstawowy wcityK^]`xmHsHPOP Style13 Ld$a$*$7$^]`PJaJN^@N Normalny (Web)M1$*$ddPJaJO Tekst tre[ci (2)1%Nd$a$*$^]` xH"OJQJCJmHsH6PJ^J]pOp NagBwek #4,O & Fd$a$*$^]`h<,CJmHsHPJaJzOz Tekst tre[ci (9)%Pd$a$*$^]`H<CJmHsH5PJaJ\~O~ Tekst tre[ci (10)1%Qd$a$*$^]`<<CJmHsH6PJaJ]d`"d  Bez odstpwR*$,CJOJPJQJ^J_HaJmHnHsHtHXO2X Tekst podstawowy 23SdxmHsHN'`AN z0OdwoBanie do komentarzaCJaJ@@R@ Vz0Tekst komentarzaUCJVoaV Uz0Tekst komentarza ZnakPJmHnHsHtHBj@QRB Xz0Temat komentarzaW5\\o\ Wz0Temat komentarza Znak5PJ\mHnHsHtHPK![Content_Types].xmlN0EH-J@%ǎǢ|ș$زULTB l,3;rØJB+$G]7O٭VFMG.|H" rxx5aKFXKS1,G-TNz b1UB8;^e9nNӨZ=dwqŷ7͠iލ.éIB'º;z~ݡOCQJ ˦96M .*!ޞovngUVo UYC<7^S*C0ױDzRA#8ꍉU47U6K|Ptu̹'Yv@~ !E1 ۰Nh4Of**byp/36Ĵ^NhwQV5nhϿ~Tڲ7ac$bL.Xܢ5w97[ Cֳ6|O(c5c4-h܇EMnUD !~`ϘJ0A?My71e1ۭ.Ѣ-4RUn{uSLɟ)nL \BuB7Ji\Cbw@m/k_֜aΒjFHP؏T,مdf|,Yd̬#r@PU(T7$ow<缂Frz:Y'[`߇@ST滪7_ǬFQ Zyٿ ڎ`rPh1,QWIDANT~AoE)C3`]dm2iVֵ褽Vl VV= %'),~ |@%$&'*-L27:=ALFjHDJj%4;`?TIKMN\T8Vh[``0237;?CGIKRW_elqw~  |8 "<$V%&'N((t))*+@,,--.&//60"12u223v46877n8p99:B;;<^=">>?@>AArBBCvDEE^FxHI8X:,34;;=D>> ?DJKJLfLhLMNSUVWXYBZZn[````145689:<=>@ABDEFHJLMNOPQSTUVXYZ[\]^`abcdfghijkmnoprstuvxyz{|}~!,! !@ @ |(    H{{{{   3"?   H{{{{  3"? 0(  6 3  ,! 9 t@/;(<t@<>ac!$==? ?AADDKK9R t -!$%'0(&,,0}0044a88;<=>?_@@@CCCDBDKErEEJKKKK=LLMMjMM9PePPQQR+RRRLSLSSSDVEVGVHVJVKVMVNVPVQVnVoVqV{V}VV LSLSSSV =     n|^`^`^`^`^`^`^`^`^`^`^`^`^`^`^`^`^`^` ^`5aJ\. ^`5aJ\.^`aJ.^`aJ.^`aJ.^`aJ. ^`OJQJ^J- 88^8`OJQJ^J- ^`OJQJ^J- ^`OJQJ^J- pp^p`OJQJ^J-   ^ `OJQJ^J- @ @ ^@ `OJQJ^J-   ^ `OJQJ^J- ^`OJQJ^J- ^`OJQJ^J- 88^8`OJQJ^J- ^`OJQJ^J- ^`OJQJ^J- pp^p`OJQJ^J-   ^ `OJQJ^J- @ @ ^@ `OJQJ^J-   ^ `OJQJ^J- ^`OJQJ^J-^`OJQJB*ph^J 88^8`OJQJ^J% ^`OJQJ^J%^`OJQJB*ph^J pp^p`OJQJ^J%   ^ `OJQJ^J%@ @ ^@ `OJQJB*ph^J   ^ `OJQJ^J% ^`OJQJ^J%^`OJQJB*ph^J 88^8`OJQJ^J% ^`OJQJ^J%^`OJQJB*ph^J pp^p`OJQJ^J%   ^ `OJQJ^J%@ @ ^@ `OJQJB*ph^J   ^ `OJQJ^J% ^`OJQJ^J%^`OJQJCJ^JaJ" ^`OJQJCJ^JaJ" ^`OJQJCJ^JaJ" ^`OJQJCJ^JaJ" ^`OJQJCJ^JaJ" ^`OJQJCJ^JaJ" ^`OJQJCJ^JaJ" ^`OJQJCJ^JaJ" ^`OJQJCJ^JaJ" ^`OJQJCJ^JaJ.^`OJQJCJ5^JaJ)-^`B*OJPJQJ^JphOJQJCJ^JaJ. WW8Num2WW8Num3WW8Num4WW8Num5WW8Num6WW8Num7WW8Num8WW8Num9WW8Num10WW8Num11WW8Num12WW8Num13WW8Num14WW8Num15WW8Num16WV ' C`M,U*v $!J#$k&v,B/; 0p0=4'<bT>gGWdI6DJxOoUJsXgZG$]3a\b2 h'j-mL3ns)uQnybH}[~\|S6iix}j+5_3d@R2*fwa$FzH??D:O|){ +Wpd@GS{ S04BM'4p1HBEVGV@   ,V  "(*,.0d@48:<>BD UnknownG.[x Times New Roman5Symbol3. .[x Arial7..{$ CalibriO.  k9Lucida Sans Unicode=OpenSymbol?= .Cx Courier New_ StarSymbolArial Unicode MS;Wingdings5. .[`)Tahoma5 MangalO  MS MinchoMS GothiciLohit DevanagariTimes New RomanG. P<*Microsoft YaHeiA$BCambria Math"Ah ' 'iES I,S I,!0VV3QR5_!xx userPaulina Szagun-KdziorskaL           Oh+'0  0 < H T`hpxuser Normal.dotmPaulina Szagun-Kdziorska5Microsoft Office Word@Ik@v#0@a@DlS I՜.+,0 hp|  ,V  Tytu  !"#$%&'()*+,-./0123456789:;<=>?@ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ[\]^_`abcdefghijklmnopqrstuvwxyz{|}~      !"#$%&'()*+,-./0123456789:;<=>?@ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ[\]^_`abcdefghijklmnopqrstuvwxyz{|}~      !"#$%&'()*+,-./0123456789:;<=>?@ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTVWXYZ[\^_`abcdkRoot Entry Fpd[lmData V1TableWordDocumentzSummaryInformation(UDocumentSummaryInformation8]CompObj{  F)Dokument programu Microsoft Word 972003 MSWordDocWord.Document.89q