ࡱ> aLbjbjZZ4p0ip0i3229@9@9@9@9@M@M@M@M@4@M@KAAAAAAAA#K%K%K%K%K%K%KFOQB%KQ9@AAAAA%K9@9@AAvKCCCA9@A9@A#KCA#KCCVIJAJA/J KK0K;JT>SB>SJJ8>S9@JHCAAA%K%K*CAAAKAAAA>SAAAAAAAAA2c >: ZaBcznik nr 4  II do SWZ Opis przedmiotu zamwienia (szczegBowy opis oraz sposb realizacji zamwienia) - Cz[ II - Wdlina drobiowa. Lp.Przedmiot zamwieniaSzczegBowy opis przedmiotu zamwienia1Baleron drobiowy Wyrb w osBonce barierowej, parzony. Pakowany w atmosferze ochronnej VAC. Powierzchnia czysta, sucha. Konsystencja soczysta, krucha, powierzchnia przekroju lekko wilgotna, niedopuszczalne s skupiska galarety na przekroju. Wyczuwalny smak i zapach u|ytych przypraw, niedopuszczalny jest smak i zapach [wiadczcy o nie[wie|o[ci lub inny obcy. Nie dopuszcza si dodatku tkanki Bcznej wieprzowej, biaBka zwierzcego wieprzowego. 2Baton drobiowyWyrb w osBonce barierowej ok. 80,batony o dBugo[ci ok. 25 cm zamykane klipsem. Poddawany procesowi parzenia. Pakowane VAC. Powierzchnia ma by czysta, sucha, osBonka [ci[le przylegajca do farszu, powierzchnia gBadka. Na przekroju surowce rwnomiernie rozBo|one, niedopuszczalne s skupiska jednego ze skBadnikw i zacieki tBuszczu i galarety. Wyczuwalny smak i zapach u|ytych przypraw, niedopuszczalny jest smak i zapach [wiadczcy o nie[wie|o[ci lub inny obcy. Nie dopuszcza si dodatku tkanki Bcznej wieprzowej, biaBka zwierzcego wieprzowego. 3KieBbasa drobiowaKieBbasa drobiowa, rozdrobniona, peklowana, parzona, skBadajca si z misa drobiowego z kurczaka, misa drobiowego oddzielonego mechanicznie, wody z dodatkiem skrobi ziemniaczanej, soli, biaBka sojowego, substancji dodatkowych i aromatw naturalnych. Batony w osBonkach sztucznych barierowych ok. 70, koloru biaBego, [ci[le przylegajcych do farszu, klipsowane, dBugo[ci ok.15-20 cm, powierzchnia batonw czysta, sucha, gBadka. Na przekroju- surowce rwnomiernie rozBo|one, konsystencja [cisBa, barwa misa od kremowej do blado- r|owej, tBuszczu od kremowej do biaBej. Smak i zapach charakterystyczny dla misa peklowanego, parzonego z wyczuwalnym smakiem przypraw. Niedopuszczalny smak i zapach [wiadczcy o nie[wie|o[ci lub inny obcy; bez dodatkw produktw pochodzcych od zwierzt innych ni| drb. Nie dopuszcza si dodatku tkanki Bcznej wieprzowej, biaBka zwierzcego wieprzowego. 4KieBbasa krakowska drobiowaWyrb w osBonce barierowej do 80,batony o dBugo[ci ok. 35 cm zamykane klipsem. Poddawany procesowi wdzenia, parzenia, podsuszania dymem. Pakowane w atmosferze ochronnej. Powierzchnia wyrobu czysta, sucha, osBonka [ci[le przylegajca do farszu, powierzchnia gBadka. Na przekroju surowce rwnomiernie rozBo|one, niedopuszczalne skupiska jednego ze skBadnikw i zacieki tBuszczu i galarety. Wyczuwalny smak i zapach u|ytych przypraw, niedopuszczalny smak i zapach [wiadczcy o nie[wie|o[ci lub inny obcy. Nie dopuszcza si dodatku tkanki Bcznej wieprzowej, biaBka zwierzcego wieprzowego. 5KieBbasa mortadela drobiowaWyrb drobno rozdrobniony w osBonce barierowej, batony o do 70 i dBugo[ci ok. 27 cm zamykane klipsem. Poddawany procesowi parzenia. Pakowane w atmosferze ochronnej. Powierzchnia wyroby ma by czysta, sucha, osBonka [ci[le przylegajca do farszu, dopuszcza si nieznaczne wycieki tBuszczu i galaretki pod osBonk w koDcach batonw. Na przekroju surowce rwnomiernie rozBo|one, dopuszcza si pojedyncze otwory powietrza o [rednicy do 2 mm, niedopuszczalne s skupiska jednego ze skBadnikw i zacieki galarety, konsystencja soczysta. Wyczuwalny smak i zapach u|ytych przypraw, niedopuszczalny smak i zapach [wiadczcy o nie[wie|o[ci lub inny obcy. Nie dopuszcza si dodatku tkanki Bcznej wieprzowej, biaBka zwierzcego wieprzowego. 6KieBbasa parwkowa drobiowaKieBbasa drobno rozdrobniona, w osBonkach barierowych o do 25, batony odkrcone na automacie o dBugo[ci ok. 12 cm. Poddawane procesowi parzenia. Pakowane w atmosferze ochronnej. Powierzchnia wyrobu ma by czysta, sucha, osBonka [ci[le przylegajca do farszu, dopuszcza si nieznaczne wycieki tBuszczu i galaretki pod osBonk w koDcu batonw. Na przekroju surowce rwnomiernie rozBo|one, dopuszcza si pojedyncze otwory powietrza do 2 mm, niedopuszczalne skupiska jednego ze skBadnikw i zacieki galarety, konsystencja soczysta. Wyczuwalny smak i zapach u|ytych przypraw, niedopuszczalny smak i zapach [wiadczcy o nie[wie|o[ci lub inny obcy. Nie dopuszcza si dodatku tBuszczu wieprzowego, tkanki Bcznej wieprzowej, biaBka zwierzcego wieprzowego. 7KieBbasa szynkowa drobiowaWyrb w osBonce barierowej do 80,batony o dBugo[ci ok. 35 cm zamykane klipsem. Poddawany procesowi wdzenia, parzenia, podsuszania dymem. Pakowane w atmosferze ochronnej. Powierzchnia wyrobu ma by czysta, sucha, osBonka [ci[le przylegajca do farszu, powierzchnia gBadka. Na przekroju surowce rwnomiernie rozBo|one, niedopuszczalne skupiska jednego ze skBadnikw i zacieki tBuszczu oraz galarety. Wyczuwalny smak i zapach u|ytych przypraw, niedopuszczalny jest smak i zapach [wiadczcy o nie[wie|o[ci lub inny obcy. Nie dopuszcza si dodatku tkanki Bcznej wieprzowej, biaBka zwierzcego wieprzowego. 8Mielonka tyrolska drobiowaWyrb w osBonce barierowej o do 65, batony zamykane klipsem o dBugo[ci ok. 12 cm. Poddawane procesowi parzenia. Pakowane w atmosferze ochronnej. Jest to wyrb w osBonce naturalnej o powierzchni czystej, suchej, osBona [ci[le przylegajca do farszu, powierzchnia gBadka, dopuszcza si na pojedynczych batonach nieliczne zawdzone wytryski farszu. Na przekroju surowce rwnomiernie rozBo|one, niedopuszczalne s skupiska jednego ze skBadnikw i zacieki tBuszczu oraz galarety. Wyczuwalny smak i zapach u|ytych przypraw, niedopuszczalny jest smak i zapach [wiadczcy o nie[wie|o[ci oraz inny obcy. Nie dopuszcza si dodatku tBuszczu wieprzowego, tkanki Bcznej wieprzowej, biaBka zwierzcego wieprzowego. 9Parwki drobiowe    4 6 8 r    " L ɻxmmmmmiiaaUKh] CJPJ^Jh] CJPJ^JaJh] CJaJh] h] 5CJ\aJhL5CJ\aJhl5CJ\aJh] 5CJ\aJh+65CJ\aJh+65CJ\aJhfL.h+65CJaJhfL.h+65CJ\aJh(A5CJ\aJhH(i5CJ\aJhu5CJ\aJhu5\^JaJh] 5\^JaJ6 8   " L $G$If$ Ldd^a$ ddgd+6$ Ldd^a$gdu$$ @&a$gdu v c7dd$G$If^$G$Ifgkd$$IfF;[(;     47a7p  jlnpr!"\"^"`"b"d"""(#2#$&((j)֯%h] 5B*CJPJ\^JaJph+h] B*CJPJ^J_H9aJnH9phtH9h] B*CJaJph hi5\h] CJPJh] CJPJ^JaJh] CJaJ h] 5\h] h] 5CJPJ\^Jh] CJPJ^J4v c7dd$G$If^$G$Ifgkd$$IfF;[(;     47a7pl$G$IfgkdX$$IfF;[(;     47a7plnr^"v c7dd$G$If^$G$Ifgkd$$IfF;[(;     47a7p^"`"d""l)v c7dd$G$If^$G$Ifgkd$$IfF;[(;     47a7pj)l)n)p)r)))*,*6*./F00000000112&5(555555666:::;;;;;;;VDV}{qh] CJPJaJUh] B*CJPJaJph(h] 5CJPJ\^J_HaJnHtHh] 5CJPJ\^JaJh] CJPJaJhi5\aJh] 5CJPJ\^Jh] CJPJh] CJPJ^Jh] CJPJ^JaJh] CJaJ hi5\h] ,l)n)r))0v c7dd$G$If^$G$IfgkdG$$IfF;[(;     47a7p0000(55vv c7dd$G$If^$G$Ifgkd$$IfF;[(;     47a7p5556:;v c7dd$G$If^$G$Ifgkd$$IfF;[(;     47a7p;;;;\P]v` c7dd$G$If c7dd$G$If^$G$Ifgkd6$$IfF;[(;     47a7pKieBbasa drobiowa homogenizowana, w osBonce, wyprodukowana z peklowanych lub niepeklowanych surowcw drobiowych, ktre zostaBy zhomogenizowane, z dodatkiem przypraw, wdzona lub niewdzona, poddana obrbce cieplnej; nie dopuszcza si u|ycia MDOM (misa drobiowego odkostnionego mechanicznie). Wyczuwalny smak i zapach u|ytych przypraw, niedopuszczalny jest smak i zapach [wiadczcy o nie[wie|o[ci lub inny obcy. Produkt w osBonce naturalnej lub sztucznej, w rwnych odcinkach 14  16 cm, pozostawione w zwojach, powierzchnia czysta, sucha; osBonka [ci[le przylegajca do farszu. Na przekroju  masa jednolita, homogenna; dopuszcza si pojedyncze otwory powietrzne, konsystencja do[ [cisBa. Barwa powierzchni r|owa do jasnobrzowej, na przekroju  barwa jasnor|owa, charakterystyczna dla u|ytego misa drobiowego. Nie dopuszcza si dodatku tkanki Bcznej wieprzowej, biaBka zwierzcego wieprzowego. 10PieczeD rzymska drobiowaWyrb uformowany za pomoc foremek prostoktnych o wadze do 1 kg. Poddawany procesowi parzenia i zapiekania. Grna powierzchnia pieczeni udekorowana ozdobn posypk. Pakowane w atmosferze ochronnej. Powierzchnia boczna i spodnia gBadka, na wierzchu widoczna posypka ozdobna. Konsystencja do[ [cisBa, plastry o grubo[ci 3 mm nie powinny rozpada si, struktura jednolita, wszystkie skBadniki rwnomiernie wymieszane. Niedopuszczalne s skupiska poszczeglnych skBadnikw oraz liczne otwory wypeBnione galaretk lub tBuszczem ze zmienion barw wokB otworw. Wyraznie wyczuwalne przyprawy. Nie dopuszcza si dodatku tBuszczu wieprzowego, tkanki Bcznej wieprzowej, biaBka zwierzcego wieprzowego. 11Poldwica drobiowaWyrb w osBonce barierowej o do 75, batony o dBugo[ci ok. 25 cm zamykane klipsem. Poddawane procesowi parzenia. Pakowane w atmosferze ochronnej. Powierzchnia powinna by czysta, sucha, osBonka [ci[le przylegajca do farszu, powierzchnia gBadka. Na przekroju surowce rwnomiernie rozBo|one, niedopuszczalne s skupiska jednego ze skBadnikw i zacieki tBuszczu oraz galarety. Wyczuwalny smak i zapach u|ytych przypraw, niedopuszczalny jest smak i zapach [wiadczcy o nie[wie|o[ci lub inny obcy. Nie dopuszcza si dodatku tkanki Bcznej wieprzowej, biaBka zwierzcego wieprzowego. 12Szynka z indykaWyrb w osBonce barierowej o do 80, batony o dBugo[ci ok. 25 cm zamykane klipsem uformowane za pomoc prasy w blok prostoktny o wadze do 1,5 kg. Poddawany procesowi parzenia. Pakowane w atmosferze ochronnej. Powierzchnia powinna by czysta, sucha, osBonka [ci[le przylegajca do farszu, powierzchnia gBadka. Na przekroju surowce rwnomiernie rozBo|one, niedopuszczalne s skupiska jednego ze skBadnikw i zacieki tBuszczu oraz galarety. Wyczuwalny smak i zapach u|ytych przypraw, niedopuszczalny jest smak i zapach [wiadczcy o nie[wie|o[ci lub inny obcy. Nie dopuszcza si dodatku tkanki Bcznej wieprzowej, biaBka zwierzcego wieprzowego.  Sposb realizacji zamwienia. Wykonawca zobowizany jest dostarcza artykuBy wBasnym transportem i na wBasny koszt w ilo[ciach wynikajcych z wcze[niejszych uzgodnieD telefonicznych zuprawnionym przedstawicielem Zamawiajcego. Dostarczane artykuBy bdce przedmiotem umowy bd przewo|one: specjalistycznym [rodkiem transportu posiadajcym konstrukcj i wyposa|enie odpowiednie do rodzaju przewo|onych artykuBw zapewniajce wBa[ciw temperatur przewo|onego przedmiotu zamwienia, w pojemnikach Wykonawcy, ktre bd opakowaniem zwrotnym, zarwno [rodek transportu jak te| pojemniki musz speBnia wymagania sanitarno-higieniczne dotyczce transportu |ywno[ci. Dostawy na koszt Wykonawcy bd si odbywa 3 razy w tygodniu  poniedziaBki, [rody i pitki w godzinach 7:00-12:30, do magazynu Zamawiajcego mieszczcego si w : Areszcie Zledczym w Krakowie ul. Montelupich 7, 31-155 Krakw oraz Oddziale Zewntrznym Aresztu Zledczego w Krakowie  Nowej Hucie ul. SpBawy 2, 31-988 Krakw. W przypadku braku mo|liwo[ci peBnego zrealizowania zamwienia Wykonawca powiadomi o tym Zamawiajcego i przedBo|y propozycj alternatywnego uzupeBnienia zamwienia z posiadanej aktualnie oferty najpzniej w przeddzieD dostawy do godz. 10:00. Cena proponowanych zamiennie artykuBw nie mo|e by wy|sza ni| cena artykuBw z zamwienia. Propozycj alternatywnego uzupeBnienia zamwienia musi zaakceptowa Zamawiajcy. Ka|dy artykuB winien by zaopatrzony w metk na opakowaniu jednostkowym lub zbiorczym, na ktrej winna by umieszczona nazwa artykuBu, data produkcji i okres lub data przydatno[ci do spo|ycia. Dostarczane artykuBy spo|ywcze powinny posiada mo|liwie dBugi okres przydatno[ci do spo|ycia, nie krtszy ni| 7 dni w przypadku wdlin i 3 dni w przypadku misa. Reklamacje jako[ciowe dotyczce zarwno produktw jak te| stanu [rodka transportu iopakowaD rozpatrywane bd bezzwBocznie w dniu dostawy. Na |danie Zamawiajcego obowizkiem Wykonawcy bdzie w dniu zBo|enia reklamacji lub w dniu nastpnym po uzgodnieniu z upowa|nionym pracownikiem Zamawiajcego wykonanie na wBasny koszt dostawy zastpczej w zamian za towar podlegajcy reklamacji lub te| ponownie wykonanie dostawy [rodkiem transportu i w pojemnikach, ktre speBniaj wszelkie wymogi sanitarne. W przypadku niedotrzymania warunkw okre[lonych w ust. 4 Zamawiajcy zakupi ilo[ artykuBu rwn ilo[ci podlegajcej reklamacji i obci|y kosztami zakupu Wykonawc. Zamawiajcy mo|e w trakcie trwania umowy zleci wyspecjalizowanemu laboratorium wykonanie badaD od 2 do 5 prbek dowolnie wybranego asortymentu z caBej partii towaru na zgodno[ z wymaganiami okre[lonymi w SWZ. Ka|da niezgodno[ bdzie traktowana jako nienale|yte wykonanie umowy. W przypadku uzyskania wyniku potwierdzajcego niezgodno[ badanej partii towaru ze specyfikacj koszt wykonanych badaD obci|a Wykonawc. Natomiast w przypadku wyniku negatywnego koszt badaD pokrywa Zamawiajcy. Wykonawca zobowizuje si do bezpBatnej wymiany towaru o zBej jako[ci lub, gdy wymiana bdzie niemo|liwa, do poniesienia kosztw zakupu awaryjnego, tj. r|nicy cen zakupu towaru, a tak|e ewentualnych innych kosztw poniesionych przez Zamawiajcego zwizanych z realizacj tego zakupu. DVZ\\N]P]R]T]V]X]]]^bbbccccccccdfgghhhhhhhhjdjbmdmnnùϢvϢiiih] 5CJPJ\aJ$h] 5CJPJ\^J_HnHtHh] 5CJPJ\^JaJh] CJPJaJh] CJPJaJh] 5CJPJ\^Jh] CJPJ^Jh] CJPJ^JaJh] CJaJ hi5\ h] 5\h] h] 5CJPJ\aJh] CJPJaJ)P]R]X]]bcvv c7dd$G$If^$G$Ifgkd$$IfF;[(;     47a7pccccghv c7dd$G$If^$G$Ifgkd$$IfF;[(;     47a7phhhhdmn$G$Ifgkd%$$IfF;[(;     47a7pnnnnNnPnRnpprrrvss\ttttFuv4v`vbvwwwwwDxFxHxxxyz${{{|f|j|~j~l~~VX~&ٽ䜈䜈huPJaJhol h+65PJaJh+6PJaJhh5PJ\aJh5PJ\aJ h5\hhaJhh5PJaJhhPJaJhol h+6PJaJh+6h+65CJaJh] 5nnnPnRnpprr~~bbFF$ & F 5$7$9D^`a$gd+6$ & F V5$7$9D^`Va$gd+6 gd+6$ Ldd^a$gkd$$IfF;[(;     47a7prvstFu4vbvy${j|fHJ{$ Ldd^a$gd+6$ & F V5$7$9D^`Va$gd+6 Sdgd$d^a$gd$ & F V5$7$9D^`Va$gd$ & F 5$7$9D^`a$gd+6bdfHJLh+6huPJaJh+6PJaJhol h+6PJaJ JL$ Ldd^a$20p1X. A!R"R#7$7% $$If!vh#v;#v #v:V 5;5 5/ / / / 47a7p$$If!vh#v;#v #v:V 5;5 5/ / / 47a7p$$If!vh#v;#v #v:V 5;5 5/ / / 47a7p$$If!vh#v;#v #v:V 5;5 5/ / / 47a7p$$If!vh#v;#v #v:V 5;5 5/ / / 47a7p$$If!vh#v;#v #v:V 5;5 5/ / / 47a7p$$If!vh#v;#v #v:V 5;5 5/ / / 47a7p$$If!vh#v;#v #v:V 5;5 5/ / / 47a7p$$If!vh#v;#v #v:V 5;5 5/ / / 47a7p$$If!vh#v;#v #v:V 5;5 5/ / / 47a7p$$If!vh#v;#v #v:V 5;5 5/ / / 47a7p$$If!vh#v;#v #v:V 5;5 5/ / / 47a7p$$If!vh#v;#v #v:V 5;5 5/ / / 47a7px666666666vvvvvvvvv666666>6666666666666666666666666666666666666666666666666hH6666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666662 0@P`p2( 0@P`p 0@P`p 0@P`p 0@P`p 0@P`p 0@P`p8XV~ 0@ 0@ 0@ 0@ 0@ 0@ 0@ 0@ 0@ 0@ 0@ 0@ 0@ 0@66666_HmHnHsHtHV`V Normalny *$5$7$9DCJ_HmHsHtHPP  NagBwek 1 & F$a$^]`$5PP  NagBwek 3@& & F & F$a$$5\JA J Domy[lna czcionka akapituTi@T 0 Standardowy :V 44 la ,k , 0 Bez listy */* WW8Num1z0*/* WW8Num1z1*/* WW8Num1z2*/!* WW8Num1z3*/1* WW8Num1z4*/A* WW8Num1z5*/Q* WW8Num1z6*/a* WW8Num1z7*/q* WW8Num1z8J/J Absatz-StandardschriftartP/P WW-Absatz-StandardschriftartR/R WW-Absatz-Standardschriftart1T/T WW-Absatz-Standardschriftart11V/V WW-Absatz-Standardschriftart111X/X WW-Absatz-Standardschriftart1111Z/Z !WW-Absatz-Standardschriftart11111\/\ "WW-Absatz-Standardschriftart111111>/> WW8Num6z0CJOJQJ^JaJ:/: WW8Num7z0OJPJQJ^JB/!B WW8Num12z05OJPJQJ\^J2/12 WW8Num13z05\</A< WW8Num14z0OJPJQJ^J^/Q^ #WW-Absatz-Standardschriftart1111111`/a` $WW-Absatz-Standardschriftart11111111b/qb %WW-Absatz-Standardschriftart111111111d/d &WW-Absatz-Standardschriftart1111111111f/f 'WW-Absatz-Standardschriftart11111111111h/h (WW-Absatz-Standardschriftart111111111111j/j )WW-Absatz-Standardschriftart1111111111111l/l *WW-Absatz-Standardschriftart11111111111111L/L Domy[lna czcionka akapitu5n/n +WW-Absatz-Standardschriftart111111111111111p/p ,WW-Absatz-Standardschriftart1111111111111111r/r -WW-Absatz-Standardschriftart11111111111111111t/t .WW-Absatz-Standardschriftart111111111111111111v/!v /WW-Absatz-Standardschriftart1111111111111111111x/1x 0WW-Absatz-Standardschriftart11111111111111111111z/Az 1WW-Absatz-Standardschriftart111111111111111111111|/Q| 2WW-Absatz-Standardschriftart1111111111111111111111~/a~ 3WW-Absatz-Standardschriftart11111111111111111111111>/q> WW8Num8z0CJOJQJ^JaJ/ 4WW-Absatz-Standardschriftart111111111111111111111111/ 5WW-Absatz-Standardschriftart1111111111111111111111111@/@ WW8Num10z0CJOJQJ^JaJ/ 6WW-Absatz-Standardschriftart11111111111111111111111111/ 7WW-Absatz-Standardschriftart111111111111111111111111111>/> WW8Num9z0CJOJQJ^JaJ8/8 WW8Num11z0 OJQJ^J/ 8WW-Absatz-Standardschriftart1111111111111111111111111111./. WW8Num3z156/6 WW8Num9z2 OJQJ^J6/!6 WW8Num9z3 OJQJ^J6/16 WW8Num9z4 OJQJ^J8/A8 WW8Num10z1 OJQJ^J8/Q8 WW8Num10z3 OJQJ^J8/a8 WW8Num11z2 OJQJ^J8/q8 WW8Num11z3 OJQJ^J8/8 WW8Num11z4 OJQJ^J8/8 WW8Num12z2 OJQJ^J8/8 WW8Num12z3 OJQJ^J8/8 WW8Num12z4 OJQJ^J8/8 WW8Num15z0 OJQJ^J8/8 WW8Num15z1 OJQJ^J8/8 WW8Num15z3 OJQJ^JL/L Domy[lna czcionka akapitu46/6 WW8Num9z1 OJQJ^JL/L Domy[lna czcionka akapitu3/! 9WW-Absatz-Standardschriftart11111111111111111111111111111L/1L Domy[lna czcionka akapitu2/A :WW-Absatz-Standardschriftart111111111111111111111111111111L/QL Domy[lna czcionka akapitu1/a ;WW-Absatz-Standardschriftart1111111111111111111111111111111/q <WW-Absatz-Standardschriftart11111111111111111111111111111111/ =WW-Absatz-Standardschriftart111111111111111111111111111111111/ >WW-Absatz-Standardschriftart1111111111111111111111111111111111F/F Znaki przypisw dolnychP/P WW-Domy[lna czcionka akapitu0)0 Numer strony</< Znaki numeracji5\Z/Z Symbole wypunktowaniaCJOJPJQJ^JaJJ/J Znaki przypisw koDcowych6/6 WW8Num4z0 OJQJ^J>/> WW8Num5z0CJOJQJ^JaJ@/!@ WW8Num16z0CJOJQJ^JaJ/1 ?WW-Absatz-Standardschriftart11111111111111111111111111111111111@/A@ WW-WW8Num5z05OJQJ^J6/Q6 WW8Num7z1 OJQJ^J6/a6 WW8Num7z2 OJQJ^J6/q6 WW8Num7z3 OJQJ^J@/@ WW-WW8Num8z0OJPJQJ^J6/6 WW8Num8z1 OJQJ^J6/6 WW8Num8z2 OJQJ^J6/6 WW8Num8z3 OJQJ^JP/P WW-OdwoBanie do komentarzaCJ`/` WW-Symbole wypunktowaniaCJOJPJQJ^JaJ</< WW-Znaki numeracji8U 8 HiperBcze >*B* phR/R OdwoBanie przypisu dolnego1H*V/V OdwoBanie przypisu koDcowego1H*P& !P OdwoBanie przypisu dolnegoH*T* 1T OdwoBanie przypisu koDcowegoH*RRR NagBwek6 tx$OJQJCJPJ^J aJVBRV Tekst podstawowyu & F^]`5\*/Qb* Listav^J HrH Podpis6 wxx $CJ6^J aJ]BB Indeksx & F^]` $^J RRR NagBwek5 yx$OJQJCJPJ ^J aJHH Podpis5 zxx $CJ6^J aJ]dRd NagBwek4 { & F^]`x$OJQJCJPJ ^J aJZZ Podpis4 | & F^]`xx $CJ6^J aJ]dRd NagBwek3 } & F^]`x$OJQJCJPJ ^J aJZZ Podpis3 ~ & F^]`xx $CJ6^J aJ]dRd NagBwek2  & F^]`x$OJQJCJPJ ^J aJZZ Podpis2 & F^]`xx $CJ6^J aJ]dRd NagBwek1 & F^]`x$OJQJCJPJ ^J aJZ"Z Podpis1 & F^]`xx $CJ6^J aJ]^C2^ Tekst podstawowy wcity & F^7]`bRb NagBwek & F^]`x$OJQJCJPJ ^J aJJ RJ Stopka & F p#^]`aJRObR Zawarto[ tabeli & F^]` $JarJ NagBwek tabeli $a$ $5\:Q: Zawarto[ ramkiJ>J TytuB & F$a$^]` CJ 5\@JAR@ PodtytuB$a$CJ6aJ]ZZ WW-Tekst komentarza & F^]`CJxx WW-Tekst podstawowy wcity 2! & Fdh$a$^]`aJFF Tekst dymkaOJ QJ CJ^J aJj^j Normalny (Web)* & F*$7$5$9D^]` 5aJ\` `  Bez odstpw*$(CJOJPJQJ^J_HaJmHsHtH` ` Tekst przypisu dolnego^]` $CJaJO Default+ & F$a$*$5$3$9D^]`A$1B*mHphOJQJsHsHPJ^JaJ_H9tH9PK![Content_Types].xmlN0EH-J@%ǎǢ|ș$زULTB l,3;rØJB+$G]7O٭V @l8b묮7J3J:t7͍7o,q)נTi n7^R|y _o֛~ J%|,U-RЅre1m1oKLylȒLXr:b 8Hؓr(s KP, W02= $-O 8IdZ}r鋷/~?}ů3Z%7~ۏ^}^ ÎsW}7gϯw8EA痓腈;q P -Qձ'* xord|"C0hq*[{8pc(& T\REXXz76رX~gxuD.鑾M. .SAΨkM|l#@A{h"QRC5d"ٝk 0e^kppدPfaid#$c=Ęlq#DQvIb )C&]u q@p?Y4p~5x ֔D2XvY%vgv'{St{;Yb<' ]ٹc,g:G]|:Ӆ3Eq*u-hu+`l L/Na$J!|r+~wZ}7;nV䤳.7pSM!&ćrźinf?Ӭo&U$Äq3WgɇkԁGzޣOFҮR'ǚa>ٙ`W 82gK"n8$*JI f%Lّ^vVx::l}3m|PJJ5?k>}P!aIl8HTI wv-,6,n+P-jYTۃ_.C4`^gW9GzSq]=4.in6 =g٩V/B㲱CjS rcqXbmY)hFRf?c%;B=z!k ʒp!HuIAD$%QW@c]C4:O&O2@a7VKipůVlO'+WʁC"B1Иfe|7s(]G4 Ѭ^jOWn?фawBС@3IV6PK! ѐ'theme/theme/_rels/themeManager.xml.relsM 0wooӺ&݈Э5 6?$Q ,.aic21h:qm@RN;d`o7gK(M&$R(.1r'JЊT8V"AȻHu}|$b{P8g/]QAsم(#L[PK-![Content_Types].xmlPK-!֧6 0_rels/.relsPK-!kytheme/theme/themeManager.xmlPK-!@theme/theme/theme1.xmlPK-! ѐ' theme/theme/_rels/themeManager.xml.relsPK] 3- j)DVnL!&EIL l^"l)05;P]chnrJL "#$%'()*FGHJKM8@0(  B S  ?3ou33mouGH[7 8 U 0 1 N JKg 9#:#;#L#%33mowGH7 8 0 1 JK :#;#%33tt < JoP^`P@@^@`0^`0``^``^`^`^``^``00^0`^`o(.^`.pL^p`L.@ ^@ `.^`.L^`L.^`.^`.PL^P`L.^`)^`.pL^p`L.@ ^@ `.^`.L^`L.^`.^`.PL^P`L.tt < tt m?{? wT{?v+N\C)Q  Mo ] SHH(il-wL(A+6ui33@L3@ (*6VUnknownG.[x Times New Roman5Symbol3. .[x Arial7$BCambria7..{$ Calibri] StarSymbolSegoe UI Symbol;Wingdings?= .Cx Courier NewG. P<*Microsoft YaHei5Mangal5. .[`)TahomaO.  k9Lucida Sans UnicodeC.,.{$ Calibri LightA$BCambria Math"Ah+ǧ+ǧ L+]L+]!022KQP -w! xxO_c {Z a t w i e r d z a m znak sprawy 7/D/Kw-{/11Xymena Lubomirska   Oh+'0(4@T p|    |Z a t w i e r d z a m znak sprawy 7/D/Kw-/11 Normal.dotmXymena Lubomirska12Microsoft Office Word@@h@T@hL+ ՜.+,0x hp  XHewlett-Packard Company]2 |Z a t w i e r d z a m znak sprawy 7/D/Kw-/11 Tytu  !"#$%&'()*+,-./0123456789:;<=>?@ABCDEFGHIJKLMNPQRSTUVXYZ[\]^_`abcdefghijklmnopqrstuvwxyz{|}~Root Entry FData O1TableWVSWordDocument4SummaryInformation(DocumentSummaryInformation8CompObj{  F)Dokument programu Microsoft Word 972003 MSWordDocWord.Document.89q