ࡱ> ij  !"#$%&'()*+,-./0123456789:;<=>?@ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ[\]^_`abcdefghRoot Entry Ft·8IևWorkbookOle SummaryInformation(  Oh+'0p08 P \hJustyna Szuber@׭ @(Hև ՜.+,0 HP X`hp x  ryby konserwykonserwy!Obszar_wydrukuryby!Obszar_wydruku  ZO\pJustyna Szuber Ba==?8@"1Arial11Arial1Arial1Arial1Arial111Arial1Arial1Arial11Arial1Arial1Arial1Arial1Arial1Arial1Arial1Calibri1 Calibri1>Calibri1?Calibri1Calibri14Calibri1 Calibri1,6Calibri16Calibri16Calibri1<Calibri14Calibri1Calibri1Calibri15Calibri1*h6 Calibri Light1Calibri1Arial1Arial7#,##0\ "zB";\-#,##0\ "zB"A#,##0\ "zB";[Red]\-#,##0\ "zB"C#,##0.00\ "zB";\-#,##0.00\ "zB"M$#,##0.00\ "zB";[Red]\-#,##0.00\ "zB"w*9_-* #,##0\ "zB"_-;\-* #,##0\ "zB"_-;_-* "-"\ "zB"_-;_-@_-,)'_-* #,##0_-;\-* #,##0_-;_-* "-"_-;_-@_-,A_-* #,##0.00\ "zB"_-;\-* #,##0.00\ "zB"_-;_-* "-"??\ "zB"_-;_-@_-4+/_-* #,##0.00_-;\-* #,##0.00_-;_-* "-"??_-;_-@_-"Tak";"Tak";"Nie"7"Prawda";"Prawda";"FaBsz"G!"WBczone";"WBczone";"WyBczone"],[$ -2]\ #,##0.00_);[Red]\([$ -2]\ #,##0.00\)                                                                       + )  `  ff  P  P            a>        , *   "    L "   !8"" !8 "8""   (@ @  <  "  #  !  !\        L  " !8 !1< !< "< !< ! %  8 8  1<  8  <  <     )  ( !8" !8"  ! !8" !8 "   ||i=zX}A} 00_)ef[$ -}A} 00_)ef[$ -}A} 00_)ef[$ -}A} 00_)ef[$ -}A} 00_)ef[$ -}A} 00_)ef [$ -}A} 00_)L[$ -}A} 00_)L[$ -}A} 00_)L[$ -}A} 00_)L[$ -}A} 00_)L[$ -}A} 00_)L [$ -}A} 00_)23[$ -}A} 00_)23[$ -}A} 00_)23[$ -}A} 00_)23[$ -}A}  00_)23[$ -}A}! 00_)23 [$ -}A}" 00_)[$ -}A}# 00_)[$ -}A}$ 00_)[$ -}A}% 00_)[$ -}A}& 00_)[$ -}A}' 00_) [$ -}}( ??v00_)̙[$ -##0."-"? "_-; }}) ???00_)[$ -???##0.???"-"? ???"_-; ???}A}* a00_)[$ -}A}- }00_)[$ -}}. 00_)[$ -???##0.???"-"? ???"_-; ???}A}/ 00_)[$ -}A}0 00_)?[$ -}A}1 00_)23[$ -}-}2 00_)}A}3 W00_)[$ -}}5 }00_)[$ -##0."-"? "_-; }U}7 00_)[$ -##0.}-}8 00_)}-}9 00_)}-}: 00_)}x};00_)[$## "- "_}A}> 00_)[$}x}F 00_)[$## "- "_}x}G 00_)[$## "- "_}x}H 00_)[$## "- "_}x}S 00_)[$## "- "_}x}T 00_)[$## "- "_}x}U 00_)[$## "- "_}x}V 00_)[$## "- "_}x}W 00_)[$## "- "_}(}X 00_)}d}c 00_)[$ ## "-}d}d 00_)[$ ## "-}(}e 00_)}d}f 00_)[$## "-}d}g 00_)[$## "-!20%  akcent 1O20%  akcent 1 ef %!20%  akcent 2O"20%  akcent 2 ef %!20%  akcent 3O&20%  akcent 3 ef %!20%  akcent 4O*20%  akcent 4 ef %!20%  akcent 5O.20%  akcent 5 ef %!20%  akcent 6O220%  akcent 6  ef %!40%  akcent 1O40%  akcent 1 L %!40%  akcent 2O#40%  akcent 2 L˭ %!40%  akcent 3O'40%  akcent 3 L %!40%  akcent 4O+40%  akcent 4 L %!40%  akcent 5O/40%  akcent 5 L %!40%  akcent 6O340%  akcent 6  L %!60%  akcent 1O 60%  akcent 1 23 %!60%  akcent 2O$60%  akcent 2 23 %!60%  akcent 3O(60%  akcent 3 23 %!60%  akcent 4O,60%  akcent 4 23f %! 60%  akcent 5O060%  akcent 5 23 %!!60%  akcent 6O460%  akcent 6  23Ў % "Akcent 1CAkcent 1 Dr % #Akcent 2C!Akcent 2 }1 % $Akcent 3C%Akcent 3  % %Akcent 4C)Akcent 4  % &Akcent 5C-Akcent 5 [ % 'Akcent 6C1Akcent 6  pG %!(Dane wej[cioweDane wej[ciowe ̙ ??v% !)Dane wyj[cioweDane wyj[ciowe  ???%????????? ??? *Dobry=Dobry  a%+* Dziesitny,2Dziesitny [0]'-Komrka poBczonaWKomrka poBczona }%.Komrka zaznaczonaKomrka zaznaczona  %????????? ???/ NagBwek 1I NagBwek 1 DTj%Dr0 NagBwek 2I NagBwek 2 DTj%?1 NagBwek 3I NagBwek 3 DTj%232 NagBwek 4; NagBwek 4 DTj%3 NeutralnyE Neutralny  W%&Normalny4 Normalny 25 Obliczenia Obliczenia  }% 6* Procentowy 7SumaKSuma %DrDr'8Tekst obja[nieniaI5Tekst obja[nienia %'9Tekst ostrze|eniaI Tekst ostrze|enia %:TytuB1TytuB DTj% ;Uwagad Uwaga  <&Walutowy=. Walutowy [0] >ZBy9ZBy  %XTableStyleMedium2PivotStyleLight16833 3ffff̙̙3f3fff3f3f33333f33333\` srybykonserwy00  ;   ; % K,Wykonawca: ................................................ (peBna nazwa/firma, adres, w zale|no[ci od podmiotu: NIP/PESEL, KRS/CeiDG)Lp. Nazwa towaru Opis towaruPRACOWNIA KULINARNA{YWIENIERAZEMCena jednostkowaVAT %Warto[nettobruttokgsztWykonawca gwarantuje, |e wytworzone i dostarczone towary speBniaj wymagania obowizujcych krajowych i unijnych przepisw prawa |ywno[ciowego. Ka|dy produkt musi by wyprodukowany i wprowadzony do obrotu zgodnie z wymogami systemu HACCP.HUstalenia i decyzje dotyczce wykonywania zamwienia uzgadniane bd przez Zamawiajcego z ustanowionym przedstawicielem Wykonawcy. Wykonawca okre[li w formularzu ofertowym dane kontaktowe (numer telefonu faksu, adres poczty elektronicznej) oraz dokona innych ustaleD niezbdnych do sprawnego i terminowego wykonania zamwienia.Przedmiot zamwienia jest jednorodny, w peBni dostosowany technicznie i organizacyjnie do realizacji przez maBe i [rednie przedsibiorstwa.j.m.NettoBruttoFilet [ledziowy a'la MatiasProdukt w wiaderku. PBaty dobrze umi[nione, oprawione, zanurzone w solance, ktra powinna by czysta lub lekko mtna o charakterystycznym zapachu, bez cech zepsucia; filety bByszczce o naturalnym, jasnym zabarwieniu wBa[ciwym dla [ledzi, caBe, nie uszkodzone, starannie oprawione, pBaty rwnej wielko[ci. Miso z fileta wBa[ciwie zwizane, spr|yste, bez rozwarstwieD i uszkodzeD; opakowania jednostkowe producenta wiaderko od 2 kg do 5 kg nettoFilet z dorsza czerniakaFilet z morszczukaProdukt mro|ony metod nawiewow, glazura lodowa stanowica mniej ni| 10% wagi produktu. Produkt bez oznak rozmro|enia, filety caBe, bez o[ci i obcych zanieczyszczeD; tkanka misna jasna o naturalnej barwie, bez plam i przebarwieD; zapach wBa[ciwy dla ryb mro|onych, po rozmro|eniu zapach ryby [wie|ej, niedopuszczalny gnilny; tkanka misna po rozmro|eniu spr|ysta, nie rozpadajca si o prawidBowym zapachu, niedopuszczalny zapach gnijcego biaBka1Konserwa rybna  tuDczyk w sosie wBasnym, kawaBki#Konserwa rybna - [ledz w pomidorachMakrela wdzona, caBa tuszkaTusze rybne powinny mie wBa[ciwy wygld, tkanka misna powinna by odpowiednio jdrna, prawidBowo, rwnomiernie wywdzona; tusze nie uszkodzone z odpowiednio przylegajca skrk; zwarta, charakterystyczna nierozpadajca si konsystencja i tekstura tkanki misnej, mazista; smak i zapach przyjemny, charakterystyczny dla wyrobw wdzonych; niedopuszczalny wyczuwalny zapach ple[ni, gorzki lub inny obcy; opakowanie czyste, nieuszkodzoneTermin przydatno[ci do spo|ycia musi wynosi nie mniej ni| 7 dni dla ryb wdzonych; 60 dni dla ryb mro|onych; 180 dni dla konserw rybnych liczc od dnia dostarczenia do magazynu |ywno[ciowego Zamawiajcego.Opakowania powinny by nieuszkodzone, szczelne, wykonane z materiaBw przeznaczonych do kontaktu z |ywno[ci, czyste, bez oznak wilgoci, ple[ni i obecno[ci szkodnikw.Oznakowanie produktw  powinno zawiera nazw dostawcy, producenta, adres, nazw i skBad produktu, mas netto, dat  termin przydatno[ci do spo|ycia, warunki przechowywania oraz wszystkie inne informacje zgodnie z obowizujcym prawem.'Dostawy bd realizowane raz w tygodniu za wyjtkiem dni ustawowo wolnych od pracy w godzinach od 6.00  8.00 po uprzednim zamwieniu w formie telefonicznej lub elektronicznej, zBo|onym na dwa dni przed terminem dostawy. Ilo[ i rodzaj dostarczonego towaru ma by zgodny ze zBo|onym zamwieniem.Towar nale|y przewozi [rodkami transportu dostosowanymi do przewozu |ywno[ci w warunkach zapewniajcych utrzymanie wBa[ciwej jako[ci, nieprzerwanie cigu chBodniczego i mrozniczego.Aczna warto[ zamwienia:Produkt mro|ony metod nawiewow, glazura lodowa stanowica mniej ni| 10% wagi produktu, bez skry. Produkt bez oznak rozmro|enia, filety caBe, bez o[ci i obcych zanieczyszczeD; tkanka misna jasna o naturalnej barwie, bez plam i przebarwieD; zapach wBa[ciwy dla ryb mro|onych, po rozmro|eniu zapach ryby [wie|ej, niedopuszczalny gnilny; tkanka misna po rozmro|eniu spr|ysta, nie rozpadajca si o prawidBowym zapachu, niedopuszczalny zapach gnijcego biaBkaProdukt konserwowy o zawarto[ ryby w oglnej masie nie mniej ni| 50%. Puszki z<  samootwieraczem; opakowania caBe, nieuszkodzone, oznakowanie w j. polskim z podan zawarto[ci netto produktu. Opakowania jednostkowe producenta 170 g bruttovProdukt o zawarto[ci ryby w oglnej masie nie mniej ni| 70%. Puszki z samootwieraczem od 170 g brutto do 180 g brutto0 Opatrzy kwalifikowanym podpisem elektronicznym, podpisem zaufanym lub podpisem osobistym osoby uprawnionej do skBadania o[wiadczeD woli w imieniu Wykonawcy 'Dostawy bd realizowane raz w miesicu za wyjtkiem dni ustawowo wolnych od pracy w godzinach od 6.00  8.00 po uprzednim zamwieniu w formie telefonicznej lub elektronicznej, zBo|onym na dwa dni przed terminem dostawy. Ilo[ i rodzaj dostarczonego towaru ma by zgodny ze zBo|onym zamwieniem.ZAACZNIK NR 2 FORMULARZ ASORTYMENTOWO-CENOWY POSTPOWANIE O UDZIELENIE ZAMWIENIA PUBLICZNEGO Zapytanie ofertowe w ogBoszeniu publicznym nr 1/2023, Dostawa ryb i przetworw rybnych (na 12 miesiecy), pakiet 1 rybyZAACZNIK NR 2 FORMULARZ ASORTYMENTOWO-CENOWY POSTPOWANIE O UDZIELENIE ZAMWIENIA PUBLICZNEGO Zapytanie ofertowe w ogBoszeniu publicznym nr 1/2023, Dostawa ryb i przetworw rybnych (na 12 miesiecy), pakiet 2 konserwyZMinimalna deklarowana warto[ realizacji zamwienia wynosi 60% Bcznej wartosci zamwienia2: 4<@)ED RP^{cc PK![Content_Types].xmlN0EH-J@%ǎǢ|ș$زULTB l,3;rØJB+$G]7O٭V:xw࿳~W[x *wGG#נ]w6 *5|[5($[Ψm=vQbDA44ADD,7\0~8H̓G(!Jfx$N r1íQk>G?iǢ= j($ֆZ8\}޽ۿwoZ֬,c&ݏo[^ /~=xi߽o9)I^+%Kaߍb bQx;Xeb_,um xc:Ix!C$gƝxdY K,-q%RLgXz;61zFqdJfV -I ~YW[9{0!,u(?2STHXNQJM",x`BcL7.s52gtH.1f"|4wa'$KL쉘C"I+DPݯ 0ܜ^Ar5))×O1w®,S+s⌎"BcPġ-/~@V9ƮzXUz<% }+gM_M9S9 &is<"AVR n6k K[Kwn|6SD-ˀ"h0\H,/IT]d. YNJi{K4O7 $Chv Z~TT{+hO3KuSڣȻV XF ` 9FUIBHG0װ~BI\g#<8^ACSެáG ٚ"!DRAu nsEEBD.K'ь*K;~}cYcGQӷ[ ݪ,=c,&9( r('Yȃ2kvY}ʖi,^Dmԫ1XaB8 Z:pICǤ4R"Bo,X2f,\zk2>"@^@Ij/ A z.\EaV?9WeE#bUNGokaoZ*$^js єR*@KQR          gg ZO ~  dMbP?_*+%&ffffff?'ffffff?(?)?M KONICA MINOLTA C368SeriesPCLesL  4XXA4@ SPLX@ C658_8PCLXL 4 ++++4 L -e4 4 L -dInTray1InTray2InTray3InTray4InTrayLCTInTrayManuald}WM_101PILNEPILNEArialHArialddXXP_ArialCourier NewTimes New RomanSymbolWingdings ArialCourierTimes New RomanSymbolWingdings#ivKuser< 4 splwow64.exe sta(" dXX333333?333333?&<3U} } }  } } @}  } `} `}   @ @  ,  @  q@  B @   , g@ @ +@ I@ @ @ @ @ g@ @ a*aaaaaaaaaaa bbbbbbbbbbbb c c c c c c c fg  c  f  gddddddd F F d  F  F ~ G? S S% T T&UI@VI@WWTHH ~ G@ S S$ T T&U@@V@@WWTHH II I"IIIIIIIII JKLLMNNNNNMK eeeeeeeeeeee e eeeeeeeeeee e eeeeeeeeeee e eeeeeeeeeee e( eeeeeeeeeee e! eeeeeeeeeeX hhhhhhhhhhhh OPPKQQQQQPPR `+PPKQQQQQPPR KP Y'KQQQQQPPR (T..Zpp8".........>@QR      ggD DocumentSummaryInformation8<CompObj rArkuszeNazwane zakresy F&$Arkusz programu Microsoft Excel 2003Biff8Excel.Sheet.89q