ࡱ>  g2\pJustyna Kopystynska Ba= ThisWorkbook=`T&8X@"1 Arial CE1 Arial CE1 Arial CE1 Arial CE1 Arial CE1 Arial CE1  Arial CE1 Arial CE1 @Arial CE1 @Arial CE1.Times New Roman1.Times New Roman1.Times New Roman1.@Times New Roman1.Times New Roman1.Times New Roman1.Times New Roman1.Times New Roman1 Arial CE1.Times New Roman1.Times New Roman1.Times New Roman1.Times New Roman1 Arial CE1 Arial CE1 Arial CE1 Arial CE1Arial1Arial1Arial1@Arial1Arial1.Times New Roman1HCzcionka tekstu podstawowego1H Czcionka tekstu podstawowego1H>Czcionka tekstu podstawowego1H?Czcionka tekstu podstawowego1HCzcionka tekstu podstawowego1H Czcionka tekstu podstawowego1H Czcionka tekstu podstawowego1H,>Czcionka tekstu podstawowego1H>Czcionka tekstu podstawowego1H>Czcionka tekstu podstawowego1HCzcionka tekstu podstawowego1H Czcionka tekstu podstawowego1HCzcionka tekstu podstawowego1HCzcionka tekstu podstawowego1H Czcionka tekstu podstawowego1h>Cambria1HCzcionka tekstu podstawowego7#,##0\ "zB";\-#,##0\ "zB"A#,##0\ "zB";[Red]\-#,##0\ "zB"C#,##0.00\ "zB";\-#,##0.00\ "zB"M$#,##0.00\ "zB";[Red]\-#,##0.00\ "zB"w*9_-* #,##0\ "zB"_-;\-* #,##0\ "zB"_-;_-* "-"\ "zB"_-;_-@_-w)9_-* #,##0\ _z_B_-;\-* #,##0\ _z_B_-;_-* "-"\ _z_B_-;_-@_-,A_-* #,##0.00\ "zB"_-;\-* #,##0.00\ "zB"_-;_-* "-"??\ "zB"_-;_-@_-+A_-* #,##0.00\ _z_B_-;\-* #,##0.00\ _z_B_-;_-* "-"??\ _z_B_-;_-@_-,'_-* #,##0_-;\-* #,##0_-;_-* "-"_-;_-@_-4/_-* #,##0.00_-;\-* #,##0.00_-;_-* "-"??_-;_-@_- #,##0.00.0 0.000 #,##0.000 #,##0.0000 #,##0.00000 #,##0.000000 #,##0.0000000#,##0.00000000#,##0.000000000#,##0.0000000000 0.0000 0.00000 0.0%"Tak";"Tak";"Nie"7"Prawda";"Prawda";"FaBsz"G!"WBczone";"WBczone";"WyBczone"],[$ -2]\ #,##0.00_);[Red]\([$ -2]\ #,##0.00\)[$-415]d\ mmmm\ yyyy                "  "  "  "  "  "  "  "  "  "  "  "  #  #  #  #  #  #  #  #  #  #  #  #  $   %  &  + )  ' ` ( ff ) P * P + + ,  -    . a8 / 0 1     , * 2    0      8 8             8 <  P X x@ @  X    X  8@ @  8@ @ <@ @  a8@ @  8@ @ |@ @  <@ @  <@ @ x@ @ |@ @ <@ @  8 | x    x  x      X  X  8@ @  8@ @       ,8@ @  x@ @  a8@  x@ @  |@ @  |@  ) 8@ @ * ) *  8 8@@ 8@ 8 @  *8     x@ @    ||}<} 00_)ef\([$}<} 00_)ef\([$}<} 00_)ef\([$}<} 00_)ef\([$}<} 00_)ef\([$}<} 00_)ef \([$}<} 00_)L\([$}<} 00_)L\([$}<} 00_)L\([$}<} 00_)L\([$}<} 00_)L\([$}<} 00_)L \([$}<} 00_)23\([$}<} 00_)23\([$}<} 00_)23\([$}<} 00_)23\([$}<}  00_)23\([$}<}! 00_)23 \([$}<}" 00_)\([$}<}# 00_)\([$}<}$ 00_)\([$}<}% 00_)\([$}<}& 00_)\([$}<}' 00_) \([$}}( ??v00_)̙\([$#,##* "- z_B_ -}}) ???00_)\([$???#,##???* "- ???z_B_ ???-}<}* a00_)\([$}<}. }00_)\([$}}/ 00_)\([$???#,##???* "- ???z_B_ ???-}<}0 00_)\([$}<}1 00_)?\([$}<}2 00_)23\([$}(}3 00_)}<}4 e00_)\([$}}5 }00_)\([$#,##* "- z_B_ -}P}7 00_)\([$#,##}(}8 00_)}(}9 00_)}-}: 00_)}x};00_)\([$#,## * "- z_B_}<}> 00_)\([$20% - akcent 1J20% - akcent 1 ef 20% - akcent 2J"20% - akcent 2 ef 20% - akcent 3J&20% - akcent 3 ef 20% - akcent 4J*20% - akcent 4 ef 20% - akcent 5J.20% - akcent 5 ef 20% - akcent 6J220% - akcent 6  ef 40% - akcent 1J40% - akcent 1 L 40% - akcent 2J#40% - akcent 2 L渷 40% - akcent 3J'40% - akcent 3 L 40% - akcent 4J+40% - akcent 4 L 40% - akcent 5J/40% - akcent 5 L 40% - akcent 6J340% - akcent 6  Lմ 60% - akcent 1J 60% - akcent 1 23 60% - akcent 2J$60% - akcent 2 23ږ 60% - akcent 3J(60% - akcent 3 23כ 60% - akcent 4J,60% - akcent 4 23  60% - akcent 5J060% - akcent 5 23 !60% - akcent 6J460% - akcent 6  23  "Akcent 1>Akcent 1 O  #Akcent 2>!Akcent 2 PM  $Akcent 3>%Akcent 3 Y  %Akcent 4>)Akcent 4 d  &Akcent 5>-Akcent 5 K  'Akcent 6>1Akcent 6  F !(Dane wej[cioweDane wej[ciowe ̙ ??v !)Dane wyj[cioweDane wyj[ciowe  ???????????? ??? *Dobre8Dobre  a+* Dziesitny,2Dziesitny [0]-* HiperBcze'.Komrka poBczonaRKomrka poBczona }/Komrka zaznaczonaKomrka zaznaczona  ????????? ???0 NagBwek 1D NagBwek 1 I}O1 NagBwek 2D NagBwek 2 I}?2 NagBwek 3D NagBwek 3 I}233 NagBwek 46 NagBwek 4 I}4 Neutralne@ Neutralne  e&Normalny5 Obliczeniaz Obliczenia  } 6* Procentowy 7SumaFSuma OO'8Tekst obja[nieniaD5Tekst obja[nienia '9Tekst ostrze|eniaD Tekst ostrze|enia :TytuB1TytuB I}% ;Uwagad Uwaga  <&Walutowy=. Walutowy [0] >ZBe4ZBe  XTableStyleMedium9PivotStyleLight168 ``i̜̙3f3333f3ffff333ff333f33f33BBB\`warzywa 2021-202200LCUsersKATARZ~1.KUPAppDataLocalTemp3analiza porwnawcza 2018-2019.xlsAnaliza 2018-2019Analiza 2019-2020Arkusz5Arkusz6Arkusz7Arkusz8Arkusz9Arkusz10Arkusz11Arkusz12Arkusz13Arkusz14Arkusz15Arkusz16YYZ 'YYYYYYYY Y Y Y Y   ;L  ; 8 yJ % VATLP.j.m.RAZEM WARTOZ:BRUTTO:& & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & ..kgIlo[ zamwionaCena netto jednostkowaOpis przedmiotu zamwieniaAcznie warto[ nettoAcznie warto[ bruttopczki podpis i piecz Wykonawcy)SporzdziB dietetykUrszula Patalas6 Zadanie Nr 1  Botwinka - [wie|a, jdrna, czysta, zdrowa (bez oznak gnicia, [ladw ple[ni), wolna od szkodnikw oraz uszkodzeD spowodowanych przez choroby i szkodniki. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolite w opakowaniu pod wzgldem pochodzenia, odmiany, jako[ci i wielko[ci. E Buraczki czerwone - korzenie [wie|e, caBe, zdrowe (bez oznak gnicia, [ladw ple[ni), czyste, jdrne, wolne od szkodnikw i szkd przez nich wyrzdzonych, jednolite. Barwa na przekroju ciemnoczerwona, charakterystyczna dla odmiany. Zapach niedopuszczalny obcy. Zrednica korzeni mierzona w najszerszym przekroju: od 4 do 10 cm.  Cebula - caBa, [cisBa, czysta, zdrowa (bez objaww gnicia, [ladw ple[ni), bez zgrubieD spowodowanych nieprawidBowym wzrostem, wolna od szkodnikw i uszkodzeD przez nich wyrzdzonych. KsztaBt kulisty, lekko spBaszczony lub wydBu|ony, dopuszczalne s niewielkie wady ksztaBtu. Barwa - Buski misistej biaBokremowa lub kremowozielonkawa. Smak i zapach niedopuszczalny obcy, jednolita w opakowaniu pod wzgldem pochodzenia, odmiany, jako[ci i wielko[ci. Minimalna [rednica 4 cm. : Cukinia - silnie wydBu|ona maczugowata, lekko |eberkowata koloru ciemnozielonego. Zwie|a, zdrowa (bez oznak ple[ni, gnicia lub zaparzenia), bez plam, czysta, praktycznie wolna od szkodnikw i uszkodzeD przez nich wyrzdzonych. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Waga 1 sztuki nie wiksza ni| 2 kg, niezdrewniaBa.   Czosnek w gBwkach - gBwki twarde, zwarte, zdrowe (bez oznak gnicia, [ladw ple[ni), o odpowiednio regularnym ksztaBcie, czyste, praktycznie wolne od szkodnikw i uszkodzeD przez nich wyrzdzonych. Nieuszkodzone przez sBoDce; Bodygi obcite o dBugo[ci nie przekraczajcej 10 cm. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolity w opakowaniu pod wzgldem pochodzenia, odmiany, jako[ci i wielko[ci. Minimalna [rednica gBwek od 30 mm.   Fasolka szparagowa |Bta lub zielona - [wie|a, jdrna, caBa, czysta, zdrowa (bez objaww gnicia, [ladw ple[ni), mBoda i delikatna, wolna od szkodnikw i szkd przez nich wyrzdzonych, praktycznie bezwBknista, bez przezroczystej skrki (twardej endodermy); je|eli wystpuj nasiona to powinny by maBe i mikkie. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolita w opakowaniu pod wzgldem pochodzenia, odmiany, jako[ci i wielko[ci. Szeroko[ strka nie wicej ni| 9 mm.'  Kapusta biaBa - czysta, zdrowa (bez objaww gnicia, [ladw ple[ni), zwarta, wolna od owadw i szkodnikw oraz uszkodzeD spowodowanych przez choroby i szkodniki, Bodyga powinna by ucita nieco poni|ej najni|szego poziomu wyrastania li[ci; li[cie powinny pozosta mocno przytwierdzone, a miejsce cicia powinno by czyste. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolita w opakowaniu pod wzgldem pochodzenia, odmiany, jako[ci, ksztaBtu i koloru. Masa gBwki, niemniej ni| 1,20 kg  Kapusta biaBa- mBoda - [wie|a, czysta, zdrowa (bez oznak gnicia, [ladw ple[ni), zwarta, bez oznak kwitnienia, wolna od owadw i szkodnikw oraz uszkodzeD spowodowanych przez choroby i szkodniki, Bodyga powinna by ucita nieco poni|ej najni|szego poziomu wyrastania li[ci; li[cie powinny pozosta mocno przytwierdzone, a miejsce cicia powinno by czyste. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolita w opakowaniu pod wzgldem pochodzenia, odmiany, jako[ci, ksztaBtu i koloru. Masa gBwki nie mniej ni| 0,80 kg.  Kapusta czerwona - [wie|a, czysta, zdrowa (bez oznak gnicia, [ladw ple[ni), zwarta, wolna od owadw i szkodnikw oraz uszkodzeD spowodowanych przez choroby i szkodniki. Aodyga powinna by ucita nieco poni|ej najni|szego poziomu wyrastania li[ci; li[cie powinny pozosta mocno przytwierdzone, a miejsce cicia powinno by czyste. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolita w opakowaniu pod wzgldem pochodzenia, odmiany, jako[ci, ksztaBtu i koloru. Masa gBwki, nie mniej ni| 0,80 kg.  Kapusta pekiDska - [wie|a, czysta, zdrowa (bez oznak gnicia, [< ladw ple[ni), wolna od owadw i szkodnikw oraz uszkodzeD spowodowanych przez choroby i szkodnik. Aodyga powinna by ucita nieco poni|ej najni|szego poziomu wyrastania li[ci; li[cie powinny pozosta mocno przytwierdzone, a miejsce cicia powinno by czyste. KsztaBt wydBu|ony. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolita w opakowaniu pod wzgldem pochodzenia. odmiany, jako[ci, ksztaBtu i koloru. Masa gBwki, nie mniej ni| 0,40 kg. 8 Marchew - jdrna, caBa, zdrowa (bez oznak gnicia, [ladw ple[ni), czysta, wolne od szkodnikw i szkd przez nich wyrzdzonych, niezdrewniaBa, prosta ksztaBtna (bez bocznych rozgaBzieD i rozwidleD), na powinna by rwno ucita na wierzchoBku marchwi, bez uszkodzenia korzenia. Barwa charakterystyczna dla odmiany, jednolita, dopuszcza si zielone lub fioletowe/purpurowe wierzchoBki o dBugo[ci do 1cm. Jednolita pod wzgldem pochodzenia, odmiany, jako[ci i wielko[ci. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Zrednica korzeni mierzona w najszerszym przekroju od 1 do 4 cm.  Ogrki zielone gruntowe - [wie|e, jdrne, czyste, caBe, zdrowe (niedopuszczalne ogrki z objawami gnicia, [ladami ple[ni), wolne od owadw i szkodnikw oraz uszkodzeD spowodowanych przez choroby i szkodniki, Barwa zielona, typowa dla odmiany, dopuszczalne rozja[nienia barwy w cz[ci ogrka stykajcej si z ziemi w okresie wzrostu. Niedopuszczalny smak gorzki. Jednolity w opakowaniu pod wzgldem pochodzenia, odmian, jako[ci i wielko[ci. Waga ogrkw od 150 - 250 gram.  Por - zdrowy (bez oznak gnicia, ple[ni), wolny od szkodnikw i uszkodzeD przez nich wyrzdzonych, bez pdw nasiennych, z usunitymi nie[wie|ymi lub zwidnitymi li[mi oraz przycitymi koDcwkami li[ci i korzeniami; biaBy lub zielonkawobiaBy. Cz[ pora powinna stanowi co najmniej jedn czwart caBkowitej dBugo[ci lub jedn trzeci cz[ci osBonitej. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolity w opakowaniu pod wzgldem pochodzenia, odmiany, jako[ci, wielko[ci oraz stopnia rozwoju i zabarwienia. Minimalna [rednica od 8 mm. Rabarbar - [wie|y, jdrny, caBy, czysty, zdrowy (bez objaww gnicia, [ladw ple[ni), wolny od szkodnikw i szkd przez nich wyrzdzonych. Aodyga dBuga, silna o czerwonym przebarwieniu. DBugo[ Bodygi od 300 - 700 mm. - SaBata lodowa - [wie|a, jdrna, czysta, zdrowa (bez oznak gnicia, [ladw ple[ni), odpowiednio uksztaBtowana, wolna od szkodnikw oraz uszkodzeD spowodowanych przez choroby i szkodniki. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolita w opakowaniu pod wzgldem pochodzenia, odmiany, jako[ci i wielko[ci.   Seler korzeD - ksztaBtny, twardy, jdrny, bez pustych przestrzeni na przekroju podBu|nym, czyste, bez stBuczeD i ordzawieD skrki, zdrowy (bez oznak gnicia, [ladw ple[ni), wolny od owadw i szkodnikw oraz uszkodzeD spowodowanych przez choroby i szkodniki. Barwa na przekroju biaBa do biaBo kremowej. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolity pod wzgldem pochodzenia, odmiany, jako[ci i wielko[ci. Zrednica korzenia, mierzona w najszerszym miejscu od 70 do 130 mm.  Koperek zielony - [wie|y, zdrowy (bez oznak ple[ni, gnicia lub zaparzenia), bez plam, po|BkBych i zaschnitych cz[ci, pdw kwiatostanowych i innych zanieczyszczeD obcych (cz[ci traw, chwastw), czysty, praktycznie wolny od szkodnikw i uszkodzeD przez nich wyrzdzonych. Barwa zielona. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolity w opakowaniu pod wzgldem pochodzenia, odmiany, jako[ci, barwy. Masa pczka od 50 gram.  Pietruszka natka - [wie|a, zdrowa (niedopuszczalne objawy ple[ni, gnicia lub zaparzenia), bez plam, po|BkBych i zaschnitych cz[ci, pdw kwiatostanowych i innych zanieczyszczeD obcych (cz[ci traw, chwastw). czysta, praktycznie wolna od szkodnikw i uszkodzeD przez nich wyrzdzonych. Barwa zielona. Smak i zapach niedopuszczalny obcy Jednolita w opakowaniu pod wzgldem pochodzenia, odmiany, jako[ci, barwy. Masa pczka: od 50 gram.  Szczypior - [wie|y, zdrowy (bez oznak ple[ni, gnicia lub zaparzenia), bez plam, po|BkBych i zaschnitych cz[ci, pdw kwiatostanowych i innych zanieczyszczeD obcych (cz[ci traw, chwastw), czysty, praktyczn< ie wolny od szkodnikw i uszkodzeD spowodowanych przez szkodniki. Barwa zielona. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolity w opakowaniu pod wzgldem pochodzenia, odmiany, jako[ci, barwy. Masa pczka od 50 gram. 7 ZaBcznik Nr 1Ido umowy nr .............................................................Pz dnia .........................................................................sztukas Arbuz- dojrzaBy, mia|sz soczysty o barwie czerwonej, skrka czysta, zdrowa bez uszkdzeD, bez oznak psucia i ple[ni. ! Banany- [wie|e, czyste, bez przebrwieD, zgnieceD, brzowych plam, bez uszkodzeD. O |Btej, jednolitej barwie. Zdrowe bez oznak gnicia i plesni, wolne od owadw i szkodnikw. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolity w opakowaniu pod wzgldem pochodzenia, odmiany, jako[ci i wielko[ci.   BrokuBy [wie|e - r|e brokuBw powinny by [wie|e, jdrne, czyste, zdrowe (bez oznak gnicia i ple[ni), zwarte, o [ci[le przylegajcych, zamknitych pkach kwiatowych; wolne od owadw i szkodnikw oraz uszkodzeD spowodowanych przez choroby i szkodniki. Aodygi powinny by odpowiednio mikkie, niezdrewniaBe, bez pustych wewntrznych kanaBw. Barwa zielona. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolity w opakowaniu pod wzgldem pochodzenia, odmiany, jako[ci i wielko[ci.  ! Cytryna- |Bta, jednolita barwa o ksztaBcie i zapachu charakterystycznym dla cytryny, bez objaww psucia oraz ple[ni, bez obcych zapachw S Dynia- caBa, zdrowa, bez objaww gnicia, zepsucia, ktre czyni j niezdatn do spozycia, czysta, wolna od jakichkolwiekwidocznych substancji obcych, wolna od szkodnikw, wolna od uszkodzeD mi|szu spowodowanych przez szkodnikiwolna od jakichkolwiek widocznych substancji obcych zapachw,bez odgnieceD i skaleczeD. Minimalna [rednica 20cm. u Grejpfrut- dojrzaBe o odpowiednim ksztaBcie, jdrne, nie zwidnite, bez objaww psucia, ple[ni, bez uszkodzeD skry. ` JabBka- [wie|e, czyste, bez przebrwieD, zgnieceD, plam, bez uszkodzeD. O jednolitej barwie od zielonej do ciemnoczerwonej w zale|nosci od odmiany. Zdrowe bez oznak gnicia i plesni, wolne od owadw i szkodnikw. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolite w opakowaniu pod wzgldem pochodzenia, odmiany, jako[ci i wielko[ci. Zrednica minimalna 8 cm.  Kalafior [wie|y - czysty, zdrowy (bez oznak gnicia, [ladw ple[ni oraz uszkodzeD takich jak skazy, obicia), caBe, twarde, o gstej strukturze, wolne od owadw i szkodnikw oraz uszkodzeD spowodowanych przez choroby i szkodniki. Barwa biaBa, kremowa. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolity w opakowaniu pod wzgldem pochodzenia, odmiany, jako[ci i wielko[ci. Zrednica minimalna 11 cm.  kapusta kiszona- kapusta kiszona, nie kwaszona, o charakterystrycznym zapachu, w wiaderkach do 5 kg, w skBdzie zawierajca jedynie kapuste, sl i ewentualnie marchew,bez octu. Kiwi- bez uszkodzeD mechanicznych, nie zmarznite, nie zwidnite, zdrowy, twardy, jdrny owoc nie mniejszy ni| 100g, bez oznak psucia i ple[ni. x Mandarynka- dojrzaBe o odpowienim ksztaBcie, jdrne, nie zwidnite, bez objaww gnicia, ple[ni. Masa sztuki od 50 gram. Melon- |Bty, zdrowy, dojrzaBy, soczysty, bez uszkdzen mechanicznych, skrka czysta, zdrowa, bez oznak psucia i ple[ni. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolity w opakowaniu pod wzgldem pochodzenia, odmiany, jako[ci, barwy Ogrki kiszone / maBosolne- nie zawierajce octu, produkt kiszony, nie kwaszony, jdrne, bez objaww zepsucia, ple[ni, zapach charakterystyczny dla kiszonek  Ogrek szklarniowy zielony- [wie|e, jdrne, czyste, caBe, zdrowe (niedopuszczalne ogrki z objawami gnicia, [ladami ple[ni), wolne od owadw i szkodnikw oraz uszkodzeD spowodowanych przez choroby i szkodniki, Barwa zielona, typowa dla odmiany, dopuszczalne rozja[nienia barwy w cz[ci ogrka stykajcej si z ziemi w okresie wzrostu. Niedopuszczalny smak gorzki. Jednolity w opakowaniu pod wzgldem pochodzenia, odmian, jako[ci i wielko[ci. Waga ogrkw od 150 - 250 gram.  Pietruszka korzeD - zdrowa (niedopuszczalne korzenie z objawami gnicia, [ladami ple[ni), czysta, twarda, jdrna, ksztaBtna (bez rozwidleD i bocznych rozga<BzieD), bez stBuczeD, pkni oraz ordzawieD skrki, wolne od uszkodzeD spowodowanych przez choroby i szkodniki. Barwa korzenia na przekroju biaBa do biaBo kremowej. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolita w opakowaniu pod wzgldem pochodzenia, odmiany, jako[ci i wielko[ci. Zrednica korzenia, mierzona w najszerszym miejscu od 30 do 60 mm. Papryka czerwona- bez przebarwieD o ksztaBcie charakterystycznym dla papryki, bez objaww zwidnicia, psucia , gnicia, czy obicia. Papryka zielona- bez przebarwieD o ksztaBcie charakterystycznym dla papryki, bez objaww zwidnicia, psucia , gnicia, czy obicia. Papryka |Bta- bez przebarwieD o ksztaBcie charakterystycznym dla papryki, bez objaww zwidnicia, psucia , gnicia, czy obicia. Pieczarka [wie|a- biaBa, bez objaww zapsucia gnicia o odpowiednim dla pieczarki ksztaBcie, data przydatno[ci do spozycia do 3 dni od dnia dostawy | PomaraDcze- dojrzaBe o odpowiednim ksztaBcie, jdrne, nie zwidnite, bez objaww zepsucia, gnicia, o jednolitym zabarwieniu  Pomidory - zdrowe (bez objaww gnicia, [ladw ple[ni, zmarznicia), caBe (wolne od pkni), czyste, bez przebawieD, ciemnych plam, obi, praktycznie wolne od szkodnikw i uszkodzeD przez nich wyrzdzonych. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolite w opakowaniu pod wzgldem pochodzenia, odmiany, jako[ci i wielko[ci dojrzaBo[ci i zabarwienia. Minimalna [rednica od 40 -60 mm. Rzepa czarna- ksztaBtna, twarda, bez pustych przestrzeni na przekroju podBu|yn, czysta. Bez stBuczeD, zdrowa(bez znak gnicia, [ladw ple[ni), wolna od owadw i szkodnikw oraz uszkodzeD  $ Rzodkiew biaBa- ksztaBtna, twarda, bez pustych przestrzeni na przekroju podBu|yn, czysta. Bez stBuczeD, zdrowa(bez znak gnicia, [ladw ple[ni), wolna od owadw i szkodnikworaz uszkodzeD spowodowanych przez choroby i szkodniki. Jednolita pod wzgldem pochodzenia, odmiany, jako[ci i wielko[ci  Rzodkiewka - zdrowa (bez oznak gnicia, ple[ni), czysta, nie popkana, wolna od szkodnikw i uszkodzeD przez nich wyrzdzonych. Li[cie, je[li s pozostawione, powinny by [wie|e, zdrowe, barwy zielonej. Konsystencja jdrna; niedopuszczalna drewniaBa, sparciaBa. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolita w opakowaniu pod wzgldem pochodzenia, odmiany, jako[ci, ksztaBtu i zabarwienia. Minimalna [rednica 15 mm. Pakowana w pczek z li[mi, niedopuszczalne pakowanie w woreczki plasyikowe, sztukowanie.  Seler naciowy- dojrzaBy, lekko zielony, [wie|y, li[cie nie zwidnite, waga od 450-600 g, obwd Bodygi 5 cm od korzenia ok 6 cm A Susz owocowy- zawierajcy 100% owocw, bez objaww gnicia, ple[ni Susz warzywny (4 skBadnikowy: marchew, seler, pietruszka, pasternak)- zawierajcy marchew, seler pietruszk oraz pasternak, bez objaww psucia, ple[ni 2 Szpinak listki [wie|e- mBode listki, zdrowe o zabarwieniu i wygladzie charakterystycznym dla danej odmiany, wolny od uszkodzeD wywoBanych przez mrz i choroby, bez objaww zawilgocenia oraz gnicia, wolny od widocznych substancji obcych, wolny od szkodnikw, bez pdw kawiatostanowych, bez obcych zapachw. f Ziemniaki- maj by odmiany jadalnej, zdrowe, jdrne o suchej powierzchni, nie uszkodzone, brz oznak zazielenienia, owalne, nmie przemarznite, o gBadkiej powierchni i pBytkich oczkach, bez pustych przestrzeni i przebarwieD z zewntrz, o podobnej wielko[ci, o [rednicy nie mniejszej ni| 5 cm. W sezonie wiosenno- letnim dostarczyc nale|y mBodego ziemniaka. Y SaBata zielona masBowa- [wie|a, jdrna, czysta, zdrowa (bez oznak gnicia, [ladw ple[ni), odpowiednio uksztaBtowana, wolna od szkodnikw oraz uszkodzeD spowodowanych przez choroby i szkodniki. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolita w opakowaniu pod wzgldem pochodzenia, odmiany, jako[ci i wielko[ci. Masa gBwki, nie mniej ni| 150 gram.  y1)Termin realizacji - 1 dzieD od dnia zBo|enia zamwienia- dostawa od poniedziaBku do pitku w godzinach od 7.00 do 8.30Zakup wraz z dostaw warzyw i owocw [wie|ych dla potrzeb Kuchni Klinicznego Centrum Ginekologii, PoBo|nictwa i Neonatologii w Opolu Zadanie nr 2R? @EASKq?_¢ҾccB g2 M <  dMbP?_*+%&vn?'x8{Jv,Kv/I,bQ w"w[֬WفtԶsPrpbLgB*/j$M`:dPdWVK@fh]X!v| K}._g9:'}:j/D+)9vY1Shb% ׂzϽ'Ι½PY -a{AA9x"B7x=b%?{Y΃.=-9FbH X`2;-sDѿ*fcc-.&~, {kS^÷}<*O:sWx5!7J\cO?RR3" SXXM&d2?M&d2?&d2U} I?} II?} m ?} IR} R} ?}  ?} ?} $ ?} ?} $ ? Kolumna BM H-HHHHHHBI J B ;G ;G YGvG @  A A  v  v  v  A A  @ vUKUV V UKUVVUKUVVUKUVV  UWUV V % UWUVV & UKUVV ' XYXZZX tI[ H  XYXZZXX[           ~ u? z) ]~ \Y@]\|^]@ D s* \~ T@T^_^]@>/ L d `~ a>@b\c^NN ]@ d+ `~ aI@b\c^NN ]@ d `~ a@b\c^OP ]@ d `~ a@b\c^OO ]@ d `~ a@b\c^NN ] @ {, }~ ai@~\^]"@ d `~ aI@b\c^NN ]$@ {- }~ a@@~\^]&@ d `~ a$@b\c^NN ](@ {. }~ aI@~\^]*@ d/ `~ a@b\c^NN ],@ d0 `~ aY@b\c^OO ].@ d `~ ar@b\c^NN ]0@ d `~ ar@b\c^OO ]1@ d `~ au@b\c^NN ]2@  {1 }~ ay@~\^D| l00<00.&pJ_v____[_[_[_____ ! v" # +v$ % v& v' v( ) v* v+ v, v- . @/ v0 1 2 @3 v4 v5 6 w7 8 '@9 x: ;x; x< (@= y> G? E ]3@! d `~ au@ b\c^NN !]4@" !{2 !}(~ !aY@!~\^"]5@# "d" "` ~ "a@@"b\c^NN #]6@$ #{3 #}~ #aI@#~\^$]7@% $d $`~ $a@$b\c^NQ %]8@& %{4 %}~ %a^@%~\^&]9@' &{5 &}~ &a@@&~\^']:@( '{6 '}~ 'ar@'~\^(];@) (d (`~ (ai@(b\c^NN )]<@* ){8 )}~ )a@@)~\^*]=@+ *{9 *}~ *aY@*~\^+]>@, +{: +}~ +aY@+~\^,]?@- ,{; ,}~ ,ai@,~\^-]@@. -d7 -`~ -aP@-b\c^NN .]@@/ .d# .` ~ .a@@.b\c^NN /]A@0 /{< /}~ /aY@/~\^0]A@1 0d= 0`~ 0ap@0b\c^NN 1]B@2 1d 1`~ 1ai@1b\c^NN 2]B@3 2d 2`~ 2a>@2b\c^NN 3]C@4 3{> 3}~ 3a4@3~\^4]C@5 4{? 4}~ 4a4@4~\^5]D@6 5d@ 5` ~ 5a@5b\c^NN 6]D@7 6{F 6}~ 6a@6~\^7]E@8 7d 7`~ 7a@7b\c^NN 8]E@9 8d! 8`~ 8a@8b\c^NN 9]F@: 9{A 9}(~ 9aI@9~\^:]F@; :{B :}~ :a@:~\^;]G@< ;{C ;}~ ;a4@;~\^<]G@= <d$ <` ~ <a@<b\c^NN =]H@> ={D =}~ =a@=~\^>]H@? >{E >}~ >aL@>~\^?T ? ??e?Z'?f ?\#?f %>D?l_[_[_[[[_[[[[__[___[[_[__[[[_[[@ CA LB LC FD FE @F :MG MH J`I w@J ,@K ,@L ,@@ghhijhhhD AkGAWWlmnWWBCDoooppoooEqqqrr E E F FSS F F GG GSS HH J K Ld&08&>@7Zd    JJKKLLHHFFGGFF??EE      BC  7 Arkusz1ggD Oh+'0HPh Urszula PatalasJustyna KopystynskaMicrosoft Excel@o @(nu@՜.+,0D PXp x SS ZOZ nad MIDZ warzywa 2021-2022#'warzywa 2021-2022'!Obszar_wydruku#'warzywa 2021-2022'!Tytuy_wydruku ArkuszeZakresy nazwane  !"#$%&'()*+,-./0123456789:;<=>?@ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ[\]^_`abcdefghijklmnopqrstuvwxy{|}~Root Entry FWorkbookSummaryInformation(zDocumentSummaryInformation8