аЯрЁБс;ўџ OMўџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџ§џџџџџџџ  !"#$%&'()*+,-./0123456789:;<=>?@ABCDEFGHIJKLўџџџўџџџўџџџPўџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџRoot Entryџџџџџџџџџџџџўџџџџџџџџџџџџџџџўџџџџџџџџџџџџџџџўџџџџџџџџџџџџџџџўџџџ Л ЬсАСт\pCalc BАaР=œЏМ=@ 8є@"Зк1ШџюArial1ШџюArial1ШџюArial1ШџюArial1Ш юArial1ШМюArial1Ш юArial1Ш МюArial1ШюArial1ШюArial1hюArial1№юArial1рМюArial1ШюArial1Ш?юArial1№џCalibri1№џМCalibri1№џюCalibri1№џ€Calibri1ШџCalibri1ШџМCalibri ЄGeneral Ѕ#,##0.00 І0.00%Ї0%рЄѕџ Р рѕџ єР рѕџ єР рѕџ єР рѕџ єР рѕџ єР рѕџ єР рѕџ єР рѕџ єР рѕџ єР рѕџ єР рѕџ єР рѕџ єР рѕџ єР рѕџ єР рЄ Р р+ѕџ №Р р)ѕџ №Р р,ѕџ №Р р*ѕџ №Р р ѕџ №Р рЄѕџ ДрЄѕџ Д—рЄѕџ Д›рЄѕџ єР рЄѕџ ДЏ рЄѕџ Д р Єѕџ єР р Єѕџ ДЊр Єѕџ єР р Єѕџ єР р Єѕџ єР рЄѕџ ДšрЄѕџ ”— — šрЄѕџ єР рЄѕџ єР рЄѕџ єР рЄР рЅР рЄ8Р рЅ<Р рЄxww–рЅ|ww–рЅ|ww–рЄ8wwР рЄ8wwР рЅ 85%Baleron gotowany=Baleron gotowany, wdzony, chudy, miso wieprzowe, min. 75 %.Filet drobiowy pieczonyFFilet krѓlewski z indyka, wdzony, pieczony, miso z indyka min. 70 %.Filet drobiowy wdzonyWFilet z indyka prasowany, wdzonka drobiowa, wdzona, parzona, miso drobiowe min. 70%.Kabanos drobiowyEWyprodukowane z min. 90% misa (przewa|ajca cz[ misa drobiowego).Kabanos wieprzowy=Wyprodukowane z min. 115g misa wieprzowego na 100g produktu.Kaszanka‰Kaszanka z kaszy jczmiennej w naturalnym jelicie. Na przekroju skBadniki rѓwnomiernie rozBo|one; konsystencja do[ [cisBa. O dB.15-18cm.KieBbasa biaBa[KieBbasa parzona, w naturalnym jelicie, miso wieprzowe min. 50%, miso drobiowe min. 12 %.KieBbasa drobiowa podsuszana}KieBbasa drobiowa, wdzona, parzona w naturalnej osBonce biaBkowej z dodatkiem naturalnych przypraw, zawarto[ misa min. 70%KieBbasa krakowska suchaYNa przekroju surowce rѓwnomiernie rozBo|one. Do wyprodukowania 100g u|yto min.120g misa.KieBbasa szynkowa wieprzowa[KieBbasa szynkowa chuda, grubo rozdrobniona, parzona, zawarto[ misa wieprzowego min. 85%.KieBbasa toruDskaYZawarto[ misa wieprzowego >75%, mo|liwa obecno[ misa drobiowego. Do spo|ycia na zimnoKieBbasa wiejskaZawarto[ misa min.80%.KieBbaski wieprzowe cienkiedKieBbasa drobno rozdrobniona o zawarto[ci misa 90 %, bez dodatkowego tBuszczu o dBugo[ci 10-15 cm. KieBbasa |ywiecka[KieBbasa |ywiecka gruba, wdzona, podsuszana do spo|ycia na zimno miso wieprzowe min. 93%.Parѓwka drobiowa#Zawarto[ misa drobiowego min. 75%%Pasztet pieczony wieprzowo  drobiowyRPasztet wiejski wieprzowo-drobiowy, pieczony, zawarto[ misa wieprzowego min. 60%Pasztetowa kremowa2Pasztetowa wieprzowa domowa w naturalnym jelicie. Podgardle gotowaneZawarto[ misa min. 97%. Poldwica drobiowa Zawarto[ misa mi. 85%Poldwica sopocka wieprzowa7Zawarto[ misa wieprzowego min. 80 %, wdzona, krucha.Salceson drobiowytZawarto[ misa min. 40% Na przekroju skBadniki rѓwnomiernie rozBo|one du|e plastry ozorѓw; konsystencja do[ [cisBaSalceson ozorkowyvWyrѓb podrobowy w osBonce. Na przekroju skBadniki rѓwnomiernie rozBo|one du|e plastry ozorѓw; konsystencja do[ [cisBaSchab pieczonyFSchab wieprzowy. Wyrѓb parzony i zapiekany. Zawarto[ misa min. 65%.Szynka gotowana wieprzowaXSzynka z caBego mi[nia szynki, wdzona, gotowana, zawarto[ misa wieprzowego min. 75%.Szynka konserwowa wieprzowaRSzynka konserwowa, drobno rozdrobniona, parzona. Zawarto[ misa wieprz. min. 58%Szynka pieczona z ko[ci JSzynka z caBego mi[nia szynki wraz z ko[ci. Wielko[ jednostkowa do 5kg.Szynka prasowana=Szynka prasowana, wdzona, parzona, zawarto[ misa min. 70%.Szynka w galareciecSzynka parzona grubo rozdrobniona, pokrojona w kostk, w galarecie. Galareta stanowi <36% produktu.Szynka wiedeDska$Zawarto[ misa wieprzowego min. 70%Szynka wiejskaaSzynka wiejska z caBego mi[nia szynki, wdzona, gotowana, zawarto[ misa wieprzowego min. 75 %.Szynka z indykaESzynka z indyka parzona, gruborozdrobniona, zawarto[ misa min. 70%.Szynka z indyka w galarecieGSzynka drobiowa w kawaBku, w galarecie. Galareta stanowi <25% produktu.{eberka wdzone ~{eberka okryte warstw mi[ni, poddane wdzeniu, caBkowicie pozbawiona sBoniny. Pasy |eber o dB. 40-60cm o grubo[ci min 5cm . џ —? cc Л Ь dќЉёвMbP?_€%1С*+‚%"&C&"Times New Roman,Normalny"&12&A,)&C&"Times New Roman,Normalny"&12Strona &Pƒ„&333333щ?'333333щ?(ƒ-и‚-и№?)ƒ-и‚-и№?Ё" %,,333333щ?333333щ?U} Й%} (%} Jt%} €%} Й &} Й&} &} Й &} о &} J&} ”%} € % @ “@ Т@ Т@ Т@ Т@ Т@ Т@ Т@ Т@ Т@ Т@ Т@ Т@ Т@ Т@ o@V@1[@§ 'О'''(§ )§ )§ )§ )§ *§ +§ +§ +§ + §  + §  * ~ ,§ - § - § -~ .BО./0/// ~ , § -§ -§ -~ 1"NО//0/// ~ ,§ -§ -§ -~ /О//0/// ~ ,§ -§ -§ -~ .*О./0/// ~ ,§ -§ -§ -~ /О//0/// ~ ,§ -§ -§ -~ .*О./0/// ~ ,§ -§ -§ -~ /b О//0/// ~ ,"§ -§ -§ -~ .’О ./0/// ~ ,&§ -§ 2§ -~ /вО //0/// ~ ,*§ -§ - § -~ .*О ./0/// ~ ,.§ -!§ -"§ -~ /‚>О //0/// ~ ,2§ -#§ -§ -~ .т.О ./0/// ~ ,6§ -$§ -%§ -~ /ЂО//0/// ~ ,:§ -&§ -'§ -~ .’О./0/// § )(#/ %РР§ )( /§ 3)3О 33О 33хьP№H№№0№( № №>Ж@?< ?dggџџџџ Л Ь dќЉёвMbP?_€%1С*+‚%"&C&"Times New Roman,Normalny"&12&A,)&C&"Times New Roman,Normalny"&12Strona &Pƒ„&333333щ?'333333щ?(ƒ-и‚-и№?)ƒ-и‚-и№?Ё" ,,333333щ?333333щ?U} (4} Й4} ЙJ5} € 4} ю 4} о4} 4} J4} J4} ”4} Й4} о4} о4} €4} Й4} € 4  У@ У@ Š@ Š@ Š@ Š@ Š@ Š@ Š@ Š@ Š@ Š@ Š@ Š@ Š@ Š@ Š@ Š@ Š@ Š@ @V@111§ 6*О666666666666 § 7§ 7§ 8+§ 7§ 9,§ 9-§ 9§ :§ :§  :§  : §  : §  9 ~ 6§ ;.§ </§ ;О ==~ =*О==>=== ~ 6 § ;0§ <1§ ;О ==~ =*О==>=== ~ 6§ ;2§ <3§ ;О ==~ =ZО==>=== ~ 6§ ;4§ <5§ ;О ==~ =*О==>=== ~ 6§ ;6§ <7§ ;О ==~ =BО==>=== ~ 6§ ;8§ <9§ ;О ==~ =*О==>=== ~ 6§ ;:§ <;§ ;О ==~ =b;О==>=== ~ 6"§ ;<§ <=§ ;О ==~ =*О ==>=== ~ 6&§ ;>§ <?§ ;О ==~ =О ==>=== ~ 6*§ ;@§ <?§ ;О ==~ =*О ==>=== ~ 6.§ ;A§ <B§ ;О ==~ =ђО ==>=== ~ 62§ ;C§ <D§ ;О ==~ =‚>О ==>=== ~ 66§ ;E§ 5F§ ;О ==~ =ЊО==>=== ~ 6:§ ;G§ <H§ ;О ==~ =ТО==>=== ~ 6>§ ;I§ <J§ ;О ==~ =О==>=== ~ 6B§ ;K§ <LО ;==~ =b"О==>=== ~ 6F§ ;M§ 5N§ ;О ==~ =*О==>=== ~ 6J§ ;O§ <P§ ;О ==~ =b О==>=== § )(=§  )( =§ 3)О333333О3333333О3333333О3333333х ьP№H №№0№( № №>Ж @?< ?dggџџџџ Л Ь dќЉёвMbP?_€%1С*+‚%"&C&"Times New Roman,Normalny"&12&A,)&C&"Times New Roman,Normalny"&12Strona &Pƒ„&333333щ?'333333щ?(ƒ-и‚-и№?)ƒ-и‚-и№?Ё" (,,333333щ?333333щ?U} J 4} Й4} €A?} J 4} ю 4} ” @} о 4} J 4} €4} Й4} €4} J4} € 4} €4} Й4} € 4&У@У@У@У@У@У@У@У@У@ У@ У@ У@ У@ У@У@У@У@У@У@У@У@У@У@У@У@У@У@У@У@У@У@У@§ AQОAAAAAAAA @§ 7§ 7§ B§ 7§ 99§ 9§ :§ :§  :§  : §  : §  CR @~ 6§ ;S§ DT§ ;Н==EZО==>==;@ ~ 6 § ;U§ FV§ ;Н==vEъО==>==;@ ~ 6§ ;W§ FX§ ;Н==E‚ О==>==;@ ~ 6§ ;Y§ FZ§ ;Н=ъ=bE"О==>==;@ ~ 6§ ;[§ D\§ ;Н=2=E*О==>==;@ ~ 6§ ;]§ G^§ ;Н==EО==>==;@ ~ 6§ ;_§ D`§ ;Н=†=JE’О==>==;@ ~ 6"§ ;a§ Db§ ;Н =Ž=EzО ==>==;@ ~ 6&§ ;c§ Dd§ ;Н =2=ОEО ==>==;@ ~ 6*§ ;e§ Df§ ;Н =К=EО ==>==;@ ~ 6.§ ;g§ Dh§ ;Н =~ =’E‚ О ==>==;@ ~ 62§ ;i§ Dj§ ;Н =і=ъEBО ==>==;@ ~ 66§ ;k§ Dl§ ;Н=ў=E"О==>==;@ ~ 6:§ ;m§ Dn§ ;Н=2= EвО==>==;@ ~ 6>§ ;o§ Dp§ ;Н==:E*О==>==;@ ~ 6B§ ;q§ Dr§ ;Н=к$=ž"EBО==>==;@ ~ 6F§ ;s§ Dt§ ;Н=2=ђ E"О==>==;@ ~ 6J§ ;u§ Dv§ ;Н=‚=EВО==>==;@ ~ 6N§ ;w§ Dx§ ;Н== EО==>==;@ ~ 6R§ ;y§ Dz§ ;Н==ђ E"О==>==;@ ~ 6V§ ;{§ H|§ ;Н=v=&ERО==>==;@ ~ 6Z§ ;}§ D~§ ;Н==E"О==>==;@ ~ 6^§ ;§ D€§ ;Н=2=E"О==>==;@ ~ 6b§ ;§ D‚§ ;Н=†=EЪО==>==;@ ~ 6f§ ;ƒ§ D„§ ;Н=і= ERО==>==;@ ~ 6j§ ;…§ D†§ ;Н=:=ERО==>==;@ ~ 6n§ ;‡§ Dˆ§ ;Н=J=E*О==>==;@ ~ 6r§ ;‰§ IŠ§ ;Н=’=ERО==>==;@ ~ 6v§ ;‹§ DŒ§ ;Н=Ž=JEвО==>==;@ ~ 6z§ ;§ DŽ§ ;Н=.=EВО==>==;@  У@!У@"У@#У@$Я@% T~ 6~§ ;§ D§ ;Н =В =’E2О ==>==;@ ~ !6‚§ !;‘§ !H’§ !;Н!=Њ =EЪО!==>==;@ ~ "6†§ ";“§ "D”§ ";Н"=F=E"О"==>==;@ ~ #6Š§ #;•§ #J–§ #;Н#KKE*О#==>==;@ О $)=О $ )= $ @%=% =х ьP№H0№ №0№( № № >Ж @?< ?d  ggџџџџ ўџџџўџџџўџџџўџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџўџ џџџџРFMicrosoft Excel 97-TabelleBiff8ўџр…ŸђљOhЋ‘+'Гй0|8 @ L X d pщ§60@9ю'@@Й’>л@@PˆВњt лўџеЭеœ.“—+,љЎDеЭеœ.“—+,љЎ\щ§щ§Root EntryџџџџџџџџРFNWorkbookџџџџа•CompObjџџџџџџџџIOle џџџџџџџџџџџџSummaryInformation(џџџџџџџџЌDocumentSummaryInformation8џџџџџџџџџџџџtџџџџџџџџџџџџўџџџџџџџџџџџџџџџўџџџ