ࡱ> d  !"#$%&'()*+,-./0123456789:;<=>?@ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ[\]^_`abcefghijklmnopqrstuvwxyz{|}~Root Entry F,DWorkbook$Ole SummaryInformation( Oh+'08@X p |Jolanta Kowalikjolanta.kowalik@#@fXJC՜.+,0HP X`hp x  Arkusz1Arkusz2Arkusz3 Arkusze \pjolanta.kowalik Ba==?8@"1 Arial CE1Arial1Arial1Arial1.Times New Roman1.Times New Roman1 Arial CE1 Arial CE1 Arial CE1. Times New Roman1.Times New Roman1 Arial CE1h8:Cambria1H,8:Czcionka tekstu podstawowego1H8:Czcionka tekstu podstawowego1H8:Czcionka tekstu podstawowego1H:Czcionka tekstu podstawowego1H:Czcionka tekstu podstawowego1H<:Czcionka tekstu podstawowego1H>:Czcionka tekstu podstawowego1H?:Czcionka tekstu podstawowego1H4:Czcionka tekstu podstawowego1H4:Czcionka tekstu podstawowego1H :Czcionka tekstu podstawowego1H :Czcionka tekstu podstawowego1H:Czcionka tekstu podstawowego1H:Czcionka tekstu podstawowego1H :Czcionka tekstu podstawowego1H:Czcionka tekstu podstawowego7#,##0\ "zB";\-#,##0\ "zB"A#,##0\ "zB";[Red]\-#,##0\ "zB"C#,##0.00\ "zB";\-#,##0.00\ "zB"M$#,##0.00\ "zB";[Red]\-#,##0.00\ "zB"w*9_-* #,##0\ "zB"_-;\-* #,##0\ "zB"_-;_-* "-"\ "zB"_-;_-@_-w)9_-* #,##0\ _z_B_-;\-* #,##0\ _z_B_-;_-* "-"\ _z_B_-;_-@_-,A_-* #,##0.00\ "zB"_-;\-* #,##0.00\ "zB"_-;_-* "-"??\ "zB"_-;_-@_-+A_-* #,##0.00\ _z_B_-;\-* #,##0.00\ _z_B_-;_-* "-"??\ _z_B_-;_-@_-a.#,##0.00\ [$zB-415];[Red]\-#,##0.00\ [$zB-415] 0.0000                                                                       + )  `  ff  P  P           a>        , *      ( (8  ( (8 (8  ,  ,  ( (8ww  (ww   (  (  (  H (8 (8  , (x  h  h  h  @ *< ( (8 #8 #x  ,  (  #|  ( (8  ,  ( #| (8  <  <  (  (< (< (8 (< (< (8  8  <  ,  8   (   , (8 (x (8  ,  (  ( )8 (<  ,  ( *8 *< *8 (8 !8 ||)L}<} -415ef]\-#}<} -415ef]\-#}<} -415ef]\-#}<} -415ef]\-#}<} -415ef]\-#}<} -415ef ]\-#}<} -415L]\-#}<} -415L]\-#}<} -415L]\-#}<} -415L]\-#}<} -415L]\-#}<} -415L ]\-#}<} -41523]\-#}<} -41523]\-#}<} -41523]\-#}<} -41523]\-#}<}  -41523]\-#}<}! -41523 ]\-#}<}" -415]\-#}<}# -415]\-#}<}$ -415]\-#}<}% -415]\-#}<}& -415]\-#}<}' -415 ]\-#}}( ??v-415̙]\-#0\ [5]"- z_B_ -}}) ???-415]\-#???0\ [???5]"- ???z_B_ ???-}<}* a-415]\-#}<}- }-415]\-#}}. -415]\-#???0\ [???5]"- ???z_B_ ???-}<}/ -415]\-#}<}0 -415?]\-#}<}1 -41523]\-#}(}2 -415}<}3 e-415]\-#}}4 }-415]\-#0\ [5]"- z_B_ -}P}6 -415]\-#0\ [}(}7 -415}(}8 -415}-}9 -415}x}:-415]\-#0\ [ 5]"- z_B_}<}= -415]\-#20% - akcent 1J20% - akcent 1 ef 20% - akcent 2J"20% - akcent 2 ef 20% - akcent 3J&20% - akcent 3 ef 20% - akcent 4J*20% - akcent 4 ef 20% - akcent 5J.20% - akcent 5 ef 20% - akcent 6J220% - akcent 6  ef 40% - akcent 1J40% - akcent 1 L 40% - akcent 2J#40% - akcent 2 L湸 40% - akcent 3J'40% - akcent 3 L 40% - akcent 4J+40% - akcent 4 L 40% - akcent 5J/40% - akcent 5 L 40% - akcent 6J340% - akcent 6  Lմ 60% - akcent 1J 60% - akcent 1 23 60% - akcent 2J$60% - akcent 2 23ٗ 60% - akcent 3J(60% - akcent 3 23֚ 60% - akcent 4J,60% - akcent 4 23  60% - akcent 5J060% - akcent 5 23 !60% - akcent 6J460% - akcent 6  23  "Akcent 1>Akcent 1 O  #Akcent 2>!Akcent 2 PM  $Akcent 3>%Akcent 3 Y  %Akcent 4>)Akcent 4 d  &Akcent 5>-Akcent 5 K  'Akcent 6>1Akcent 6  F !(Dane wej[cioweDane wej[ciowe ̙ ??v !)Dane wyj[cioweDane wyj[ciowe  ???????????? ??? *Dobre8Dobre  a+* Dziesitny,2Dziesitny [0]'-Komrka poBczonaRKomrka poBczona }.Komrka zaznaczonaKomrka zaznaczona  ????????? ???/ NagBwek 1D NagBwek 1 I}O0 NagBwek 2D NagBwek 2 I}?1 NagBwek 3D NagBwek 3 I}232 NagBwek 46 NagBwek 4 I}3 Neutralne@ Neutralne  e&Normalny4 Obliczeniaz Obliczenia  } 5* Procentowy 6SumaFSuma OO'7Tekst obja[nieniaD5Tekst obja[nienia '8Tekst ostrze|eniaD Tekst ostrze|enia 9TytuB1TytuB I}% :Uwagad Uwaga  ;&Walutowy<. Walutowy [0] =ZBe4ZBe  XTableStyleMedium9PivotStyleLight16`Arkusz1!Arkusz2i#Arkusz300g H Pakiet nr 1Lp. Nazwaj.m Ilo[ /kg Cena nettoWarto[ netto Stawka VATWarto[ brutto "Nazwa wBasna oferowanego produktuFilet pieczony misa z indyka ( min 120 g misa z fileta indyka na 100g produktu) produkt bezglutenowy bez dodatku fosforanw i glutaminianu monosodowego , bezglutenowy kg\Filet z indyka / z kurczaka gotowany min. 96 % misa z fileta indyka, produkt bezglutenowy{Szynkowa drobiowa minimum 90 % misa drobiowego bez podrobw i MOM baton o [rednicy mak 6 cm , produkt bez dodatku glutenu Szynkowa typu  Dbowa drobiowa kieBbasa drobiowa grubo rozdrobniona , wedzona parzona miso z kurczaka min. 82 % bez zawarto[ci glutenu KieBbaski cienkie z filetem , Winerki natura minimum 80 % misa bez dodatku glutaminianu monosodowego i fosforanw , produkt bezglutenowy Poldwica drobiowa typu  delikatesowa  zawarto[c misa z kurczaka minimum 80 % baton o [rednicy max 5 cm , bez dodatku glutenu KieBbasa suszona z filetem min 100g misa na 100g produktu bez dodatku glutaminianu monosodowego i fosforanw , produkt bezglutenowy baton okrgByKieBbasa cienka z wdzarni / kieBbasa z filetem minimum 96 % misa bez dodatku glutaminianu monosodowego i fosforanw , produkt bez dodatku glutenu op max 1,5 kg Krakowska z fileta indyka o zawarto[ci minimum 100 % miesa z indyka, baton okrgBy bezglutenowa bez dodatku fosforanw i glutaminianu monosodowegovKrakowska sucha z indyka minimum 120 g miesa z indyka bezglutenowa bez dodatku fosforanw i glutaminianu monosodowegoQKieBbasa typu Krakowska parzona baton okrgBy 90% misa z fileta kurczaka/indykaCPoldwica sopocka drobiowa min 80% misa baton o [rednicy max 5 cm Salami czosnkowe, z papryk nParweczki z indyka cienkie minimum 90 % misa bezglutenowa bez dodatku fosforanw i glutaminianu monosodowegoQSzynka konserwowa luksusowa z indyka min 90% misa blok prostoktny bezglutenowa DPieczeD typu rzymska w foremce miso z indyka lub kurczaka min 75 %kg iPasztet Pieczony drobiowo-wieprzowy ( miso drobiowe min 60 % / wieprzowe max 40%) w foremce aluminiowej XPasztet z indyka minimum 110 g misa bez dodatku fosforanw i glutaminianu monosodowegoRazem SBownie warto[ netto: SBownie warto[c brutto: Pakiet nr 2VATWarto[ bruttoBoczek wdzony parzony bez ko[ciu i bez skry o niskiej zawarto[ci tBuszczu min 100 g boczku i max 2,5 g soli na 100g produktu produkt bezglutenowySchab po gralsku, po cygaDsku , schab z kija ( produkt przygotowany ze schabu wieprzowego minimum 95 % schabu ,Wdlina krucha, lekko soczysta ciemne wdzenie, max 2,5 g soli na 100g produktu Bezglutenowy [KieBbasa szynkowa wdzona gruborozdrobniona baton o [rednicy max 6 cm produkt bezglutenowy Szynka parzona wdzona o zaw. Szynki wieprzowej min 100 % produktu , typu szynka z kija, szynka od grali waga porcji max 1,2 kg. zawarto[ soli max 2,5 g na 100g produktu produkt bezglutenowy KieBbsa |ywiecka podsuszana (do wyprodukowania 100 g wyrobu wykorzystano minimum 110 g misa wieprzowego, max 2 g soli na 100g produktu ) produkkt bezglutenowy KieBbasa krakowska sucha (do wyprodukowania 100 g wyrobu wykorzystano minimum 110 g misa wieprzowego, max 2 g soli na 100g produktu ) produkkt bezglutenowy v KieBbasa [lska o zaw.min 80% misa wieprzowego sztuka 100-110g./ mak 2 g soli na 100g produktu produkt bezglutenowy KieBbasa typu swojska , chBopska , krucha o zaw min 90% misa wieprzowego max 2 g soli na 100g produkt bezglutenowy KKo[ci wieprzowe ( z karczku lub schabu ) Pakowane w vaccum opakowania 5-6kg: Szynka wieprzowa pieczeniowa ,odtBuszczona caBe kawaBki  kulki , miso zwarte nie postrzpione, bez ko[ci, skry i tBuszczu podskrnego.W skBad wchodz mi[nie: pBbBoniasty, czworogBowy, dwugBowy, pB[cignisty, po[ladkowy. TBuszcz zewntrzny na caBej powierzchni do 5 mm. Pakowane w vacuum opakowania max 2 kg Poledwica schabowa, sopocka, po gralsku, po cygaDsku ( produkt przygotowany z poldwicy wieprzowej minimum 80 % poldwicy ,Wdlina krucha, lekko soczysta ciemne wdzenie, max 2,5 g soli na 100g produktu. Produkt bezglutenowy < @Schab bez ko[ci klasa I Pakowane w vacuum opakowania max 2,5 kg LSchab kruchy wdzony / Schab z kotBa wdzony min 90% schabu w 100g produktu1Karczek b/k klasa I Pakowane w vacuum max 2,5 kg (Poldwica wieprzowa surowa odtBuszczona K1. Zamawiajcy w nazwie artykuBu podaB tylko orientacyjne nazwy asortymentu.Wykonawca winien wpisa produkty oferowane w normach poszczeglnego asortymentu z zachowaniem wszystkich pozycji z nazw wBa[ciw dla danego produktu i dokBadnym skBadem zawartym na opakowaniu. Wszystkie wdliny pakowane w vacuum. Waga netto bez opakowaD Pakiet nr 3Udko z kurczaka du|e/Filet z indyka pier[ , [wie|y pakowany w vaccumQFilet z piersi kurczaka ( pojedynczy),bez skry i ko[ci, [wie|y pakowany w vaccumKurczaki [wie|e>Miso z udzca indyka bez skr i ko[ci gat.1 pakowane w vaccum*PaBki z kurczaka (du|e ok. 150 g sztuka ) APodudzia kurczaka z nogi ( grki   du|e ok 150g) udo A z nogiBPorcje rosoBowe drobiowe, caBe korpusy z kurczaka ze skrzydeBkami Porcje rosoBowe z kaczki SkrzydeBka z kurczaka SkrzydBa indycze grne Pakiet nr 4LpNazwa produktuIlo[ Warto[ nettoJaja kurze [rednie L 63 - 73gszt Pakiet nr 5lpjmBaton pszenny 400g.szt.oBuBka tarta ( skBad : mka pszenna, dro|d|e ,woda, sl) bez oleju palmowego , tBuszczy zwierzcych i margaryny 'BuBki zwykBe pszenna du|a minimum 100gqChleb graham 0,5 kg krojony -pieczywo z mki pszennej graham (typ 1850) z dodatkiem naturalnego zakwasu |ytniego.zChleb mieszane pszenno-|ytnie z dodatkiem ziaren: sBonecznika, soi, lnu, pBatkw owsianych , otrbw itp& Krojony 0,7 kgXChleb pszenno - |ytni 1 kg krojony - pieczywo mieszane pszenno-|ytnie typu baltanowski nChleb peBnoziarnisty z dodatkiem ziaren: sBonecznika, soi, lnu, pBatkw owsianych , otrbw itp& Krojony 1 kgDChleb sBonecznikowy ,Chleb dyniowy,Chleb lniany krojony 0,5-0,7 kg,BuBka sBodka z serem, budyniem, jagodami 80g!Chleb orkiszowy 0,5-07 kg krojony Pakiet nr 66UWAGA: Zamawiajcy w nazwie artykuBu podaB tylko orientacyjne nazwy asortymentu.Wykonawca winien wpisa produkty oferowane w normach poszczeglnego asortymentu z zachowaniem wszystkich pozycji z nazw wBa[ciw dla danego produktu i dokBadnym skBadem zawartym na opakowaniu. Wszystkie wdliny pakowane w vacuum.Cena jedn. netto+Nazwa handlowa produktu i nazwa producentaASos borowikowy op a' 0,8 -3 kg, Prymat,Knorr, Kamis lub Winiary [Sos pomidorowy do spaghetti Napoli lub Bolonese op a' 0,8 -3 kg, Prymat, Kamis lub Winiary2Barszcz czerwony op a' 0,9-1,6 kg Prymat, Kamis `Sos saBatkowy kremowy op a' 0,5-1kg, 100 % naturalne skBadniki Knorr, Kamis, Prymat lub WiniaryhZupa krem z borowikw 1,3 kg Knorr ( bez konserwantw, bez glutaminianu sodu, bez sztucznych barwnikw)]Sos biaBy Knorr op 0,95 ( bez konserwantw, bez glutaminianu sodu, bez sztucznych barwnikw)<Sos ogrodowy op a' 0,5-1kg, Knorr, Kamis, Prymat lub WiniaryISos pieczeniowy ciemny op a' 0,8 -3 kg, Prymat, Knorr, Kamis lub Winiary=Przyprawa do kurczaka op a' 1-2 kg Prymat , Kamis lub Galeo Przyprawa do potraw uniwersalna typu Warzywko Naturalna bez dodatku glutaminianu sodu SkBad: sl morskamax 55 % suszone warzywa minimum 32 % bez dodatku aromatw i wzmacniaczy smaku op 2-3 kg Pakiet nr 7GD|em jednoporcjowy mini 25g (truskawkowy, malinowy, jagodowy, wi[niowy)uD|em jednoporcjowy bez dodatku cukru przeznaczony dla diabetykw mini 25g (truskawkowy, malinowy, jagodowy, wi[niowy)zMasBo ro[linne mini Rama o zmniejszonej ilo[ci tBuszczu , z zawarto[ci oleju lnianego ( bez dodatku oleju palmowego) 10g<Musztarda jednoporcjowa sarepska 10 ml pakowane po 198 sztukNKetchup jednoporcjowy 10 ml pakowane po 198 sztukgMajonez jednoporcjowy 10 ml pakowane po 198 sztukCMus owocowy Kubu[ 100g z : kasza jaglana , pBatki owsiane + owoce IMus owocowo - jogurtowy Kubu[ 100 g bez dodatku cukru, bez konserwantw <Mus owocowy Kubu[ 100 g bez dodatku cukru, bez konserwantw Pakiet nr 8xMieszanka jarzynowa 7 skBadnikw (seler, marchew, brukselka, pietruszka, kalafior, fasolka szparagowa) opakowanie 2,5 kgzMieszanka jarzynowa 7 skBadnikw (seler, marchew, brukselka, pietruszka, kalafior, fasolka szparagowa) opakowanie do 10 kg@(WBoszczyzna paski ( marchew , seler, por,pietruszka) op 2,50 kg>(WBoszczyzna paski ( marchew , seler, por,pietruszka) op 10 kgMieszanka kompotowa bez pestkiKalafior op 2-2,5 kgBrokuBy op 2-2,5 kg (Marchewka mro|ona caBa mini op 2-2,5 kg3Fasolka szparagowa zielona dBuga caBa op do 2,5 kg 2Fasolka szparagowa |Bta caBa dBuga op do 2,5 kg Groszek mro|ony op.< 2,5 kg #Groszek cukrowy mro|ony op 200-500g-Papryka mro|ona paski ( kolorowa) op. 2,5 kg Borwka Malina caBa mrozona op 2-2,5 kgTruskawki mro|one op 2-2,5 kg WRyba mro|ona pBaty ze skr miruna ,dorsz ze skr max 15% glazury min 200g +SHP 16-32ERyba mro|ona pBaty - morszczuk, bez skry, max 15% glazury SHP 16-32SRyba mro|ona pBaty dorsz , miruna bez skry, max 15% glazury SHP 16-32 op 6,81 kgDorsz atlantydzki op 7 kg Mintaj filet mro|ony 0% glazury fFilet z mintaja w chrupicej panierce minimum 67 % fileta z mintaja ( produkt dla dzieci) porcja 100g -Szpinak mro|ony li[cie caBe op a' 2 - 2,5 kg-Szpinak mro|ony grubo siekany op a' 2- 2,5 kgGotowe mieszanki warzyw Hotrex9Pierogi ruskie / pierogi z owocami - mro|one op 2,5 kg%Knedle z truskawkami opakowanie 2kg .Ziemniaczki pieczone MC Cain Crispers op 2,5 %Frytki MC Cain op 2,5 kg Tradistaile %Kluski [lskie / kopytka op 2-2,5 kg vMieszanka warzywna- chiDska na patelnie ( skBad : kieBki soji, marchew, papryka, grzyby chiDskie, por, cebula bambus)Cukinia mro|ona kostka IKluski na parze  parowce op 0,8 kg ( karton 2,5 kg) 60 sztuk w kartonie dWszystkie produkty ryb gotowych bez dodatku oleju palmowego i glutaminianu sodu. Dostawca zobowizany jest do dostarczenia zamra|arek w celu przechowywania dostarczanego towaru w ilo[ci adekwatnej do potrzeb zamawiajcego  dotyczy pakietu na mro|onki . W przypadku nie dostarczenia zamra|arek dostawy odbywa bd si 24 h od momentu zBo|enia zamwienia . Pakiet nr 9Mleko 2% UHT 1 L karton Mleko 3,2 % UHT 1 L karton szt. 6Zmietana ukwaszona o zawarto[ci tBuszczu 12% op 350 ml7Zmietana ukwaszona o zawarto[ci tBuszczu 18 % op 350 ml=Zmietana ukwaszona o zawarto[ci tBuszczu 30% op 180-330 ml - Jogurt naturalny op 150g gsty'Jogurt typ Grecki op 400g gsty kremowy&Jogurt naturalny typ grecki 10 % 330g1Jogurt Polski z owsiank banan / truskawka 180 g rJogurt owocowy 1,5% , 125g- 150g z kawaBkami owocw ( minimum 5% owocw) gsty (Jogobella, Serduszko, Mlekowita) PJogurt owocowy pitny bez dodatku cukrw typu  Dar Pure 250 g owoce + owies 'Jogurt naturalny bez laktozy op.150g )Serek homogenizowany waniliowy op. 150 g ?Serek homogenizowany bez laktozy op 150g naturalny i waniliowy ;Wypasiony serek o smaku waniliowym i truskawkowym op. 100g OSkyr  jogurt typu islandzkiego bez dodatku cukrw op 140g naturalny i owocowy @Wypasiony deser [mietankowy i [mietankowo -czekoladowy op 130 g 2Wypasiony deser mleczny z ry|em i owocami op 150g &Wypasiona kaszka manna z owocami 150g %MasBo extra kostka 200g 82% tBuszczu MasBo ro[linne / Margaryna mleczna o zaw. Minimum 50 % tBuszczu ro[linnego bez tBuszczy uwodornionych i cz[ciowo uwodornionych kostka 250 gVTwarg pBtBusty BieruDski / krajanka op. 0,25-1 kg termin przydatno[ci min. 14 dni DSer Twarogowy mielony wiaderko 10 kg typu Seltra (cena za kilogram)'Twarg pBtBusty bez laktozy op 230 g ,Twarg sernikowy wiaderko 0,5 kg waniliowy zSer topiony plastry pakowane oddzielnie Mlekowita / Hochland opakowanie 130g - 8 porcji r|ne rodzaje bez konserwantw Ser topiony z dodatkami kr|ek pakowane oddzielnie typu Mlekowita / Hochland opakowanie 140 g - 8 porcji r|ne rodzaje , bez konserwantw Serek topiony 100g r|ne smaki J Polski serek [niadaniowy typu fromage klasyczny, r|ne smaki 80 g -kubekBSerek fromage twarogowy do pieczywa min. 80 g kostka, r|ne smaki YSerek kanapkowy kremowy mini typu deliser 8 sztuki x 17 g (opakowanie 136 g) [mietankowyjSerek kanapkowy twarogowy w plastrach okrgBych op 150g (7-8) plasterkw [mietankowy, paprykowy, zioBowy 2Serek naturalny ziarnisty lub wiejski lekki 150 g 3Serek ziarnisty wiejski Polski op 180 g bez laktozy2Wypasiony serek [mietankowy r|ne smaki op. 125 g ESerek kanapkowy opakowanie 4x30g ( op. 120g) typu Almette r|ne smakiUSer |Bty w plastrach op. 150 g ( mazdamer, sokB, ementaler, sokB wdzony,cheddar) Ser mozzarella blok HSer |Bty twardy peBnotBusty , bez zawarto[ci tBuszczy ro[linnych SalamiGSer |Bty twardy peBnotBusty , bez zawarto[ci tBuszczy ro[linnych GoudaWSer |Bty twardy peBnotBusty , bez zawarto[ci tBuszczy ro[linnych Ser Polski z dziuramiXSer |Bty twardy peBnotBusty , bez zawarto[ci tBuszczy ro[linnych typu Rolada Ustrzycka Ser mozzarella wirki op 150g%Mozzarella kuchmistrza maxi op 250 g *Mozzarella kuchmistrza mini mini op 120 g DSer saBatkowy typu Feta opakowanie 250-270g zawarto[ tBuszczu 40% "Mleko bez laktozy 1,5 % UHT op 1 l, Zmietanka Polska 30% UHT 500 ml op kartonik%Zmietana bez laktozy 18% kubek 20< 0g Pakiet nr 10%Barszcz czerwony koncentrat op 300 mlABazylia op. 15g. Bezglutenowy Serek kanapkowy Bez deka mleka Krem kanapkowy z francuskimi zioBami , z borowikami, klasyczny 150 g bez soi, glutenu Biszkopty op a' 150 gop.PBudyD czekoladowy,[mietankowy, waniliowy , Delecta, dr Oetcker, Winiary, Amino OBulion drobiowy w kostkach, op a' 60 g typu Winiary, Knorr, kamis lub Kucharek Chleb bezglutenowy dopuszczalny skBad woda, ziarna 31,8%* (sBonecznik*, siemi lniane brzowe*, dynia*, siemi lniane |Bte*, kasza jaglana*), pBatki owsiane* (bezglutenowe) 22%, olej ro[linny sBonecznikowy*, regulator kwasowo[ci: kwas jabBkowy*, bBonnik z babki pBesznik*, bBonnik jabBkowy*, sl (*certyfikowany skBadnik ekologiczny), skrobia kukurydziana, mka ry|owa, wBkno ro[linne (psyllium) opakowanie 250 g - 300g OPIS Bezglutenowy chleb z ziaren, bez mleka, jajek oraz dro|d|y. Odpowiedni dla wegan. Pakowano w atmosferze ochronnej.Chrzan tarty ostry , pasteryzowany op szklane twist 170 g - 180g Zrednia zawarto[ chrzanu (minimum 60 proc.), brak wypeBniaczy typu bBonnik ro[linny , bez mleka w proszkuECiasteczka typu  Delicje z galaretk w polewie czekoladowej 150-200g7Cieciorka gotowana na parze w puszce op 310g bonduelle"Cukier -biaBy krysztaB, op a' 1kg Cukier puderCukier waniliowy op 15- 20gCurry op 20 g skBad sl, barwnik naturalny (kurkuma), czosnek, gorczyca, kozieradka, imbir, lubczyk, kardamon, kolendra, pieprz czarny, chili, cukier, czber, cynamon, gozdzik, papryka sBodka.Cynamon op a ' 20 g,Czosnek granulowany gruby sypki op a' 10 g Dro|d|e suche op. 8 g./D|em / Marmolada op 600g. Minimum 80 % owocw D|em op 280 g. 100 % owocw Fasola  Ja[ du|yHFasola biaBa w puszce op 400g( zawarto[c netto suchej masy minimum 60% )LFasola czerwona w puszce op 400g ( zawarto[c netto suchej masy minimum 60% )*Galaretka owocowa Delecta, Winiary, Amino GaBka muszkataBowa 4Groch Buskany, poBwki opakowanie foliowe 0,5  1 kg Groszek konserwowy drobny KwidzyD, Pudliszki, Dawtona lub Rolnik op puszka z zawleczk do otwierania 400g. ( zawarto[c netto suchej masy minimum 60% )lHerbata expresowa z owocw suszonych w r|nych smakach op kartonowe, zabezpieczone celofanem ( op 20 sztuk) 4Herbata granulowana czarna indyjska op foliowe 100g Hummus klasyczny kremowy, pasta z ciecierzycy i tahini (masBa sezamowego) z dodatkiem aromatycznych przypraw. Kremowa konsystencja op 115gJaBowiec op'a 15g3Kakao ciemne Holenderskie lub Wawel op hermetyczne Kasza gryczana op a 1,0 kg Kasza jaglana1Kasza jczmienna typu Mazurska gruba op a 1,0 kg@Kasza kukurydziana, drobno mielona - posta grysiku op a' 1,0 kg*Kasza manna w torebkach papierowych 1,0 kgKasza orkiszowa op 4x100g DKawa zbo|owa Anatol, Kujawianka, Delecta , Inka op hermetyczna 500g 3Kisiel owocowy Delecta, dr Oetcker, Winiary, Amino \Kleik ry|owy naturalny / kaszka Ry|owa owocowa (banan / malina ) op 160g Nestle lub NutriciaOKoncentrat pomidorowy 30 % op szklane 1 kg Pudliszki, Kamis, Aowicz, WBocBawek PKoncentrat pomidorowy 30 % op szklane 200g Pudliszki, Kamis, Aowicz, WBocBawek :Kotlety sojowe sante a'la mielone , orito op 100g Bez GMO5Kotlety sojowe w caBo[ci sante,orico op. 100g bez GMOgKukurydza konserwowa sBodka w puszce z zawleczk poj 400g ( zawarto[c netto suchej masy minimum 60% )gKukurydza konserwowa sBodka w puszce z zawleczk poj 850g ( zawarto[c netto suchej masy minimum 60% )Kwasek cytrynowy op a' 20 gLi[ laurowy op. a 20gMajeranek otarty op a' 20 g5Majonez dekoracyjny Winiary opakowanie szklane 700 g/Makaron Bezglutenowy [widerek , rurka op. 250g  Makarony grube , du|e : [wider, kolanko, muszla, pirko , kokarda du|a typu Lubella, ,Bellini, Goldmax, Sulma op a' 1 kg z mki semolina durum 100 % orginalne opakowania producenta- bez etykiet zastpczych z zachowaniem wszystkich rodzajw makaronw grubych Makaron Bazanka ( kwadrat) z mki semolina durum 100% Lubella, Knorr lub Sulma op a' 0,5- 1 kg orginalne opakowania producenta- bez etykiet zastpczychMakaron nitka cienka rosoBowa, typu - Animax, Rdzin, Sulma lub Goldmax mka semolina durum 100% op a' 0,25-kg orginalne opakowania producenta- bez etykiet zastpczychMakaron peBnoziarnisty [widerek, pirko, kokardka du|a typu Lubella mka semolina durum 100% op a' 0,25-kg - 0,5 kg orginalne opakowania producenta- bez etykiet zastpczychMakaron ry|owy op 100-200gMakaron spaghetti typu - Animax, Rdzin, Sulma lub Goldmax mka semolina dur< um 100% op a' 0,25-kg orginalne opakowania producenta- bez etykiet zastpczych Makaron tagliatelle , typu Lubella,Bellini, Sulma, lub Goldmax op a 0,5 -1 kg orginalne opakowania producenta- bez etykiet zastpczych semolina durrum 100%[Makaron fettuccine op 500 g  1 kg z mki semolina durrum, orginalne opakowania producenta Makaron zacierka, muszelka, kolanko, gwiazdka drobna Maxpol, Animax, Rdziny ,SULMA op a' 0,25-0,5 kg orginalne opakowania producenta- bez etykiet zastpczych+Mka kukurydziana  bezglutenowa op a' 1 kgMka orkiszowa op a 1 kg !Mka pszenna typu 450, op a' 1 kg%Mka ry|owa - bezglutenowa op a' 1 kgMka ziemniaczana op a' 1,0 kgMka ziemniaczana op' 0,50 kg 5Mleko kokosowe  karton minimum 75 % 200ml - 400 ml$Mleko owsiane karton 1 L typu Alpro"Mleko sojowe karton 1 L typu AlproNMusztarda miodowa, francuska typu Roleski lub Rolnik op szklane a' 170 g-180gDMusztarda sarepska typu Roleski lub Rolnik op szklane a' 170 g-180gOcet balsamiczny op 250ml&Ocet spirytusowy 10 % op szklane 0,5 llOcet winny, owocowy op a' 0,5 l&Ogrek konserwowy op szklane a' 0,9 l8Olej rzepakowy z pierwszego tBoczenia op plastikowe 1 l"Oliwa z oliwek Delicato op.750 ml #Oliwa z oliwek extra vergine 250 mlOregano op 15gGPapryka grillowana czerwona w zalewie bez skry / konserwowa op 0,6 kg%/Papryka ostra mielona op a'20g Papryka sBodka op a' 20 g!Papryka wdzona mielona op a'20g Paprykarz z Bososia 135 g SkBadniki: Woda ,rozdrobniony Boso[ minimum 26 % koncentrat pomidorowy ,ry|, olej rzepakowy Cebula ,sl,cukier .ocet spirytusowy PrzyprawyPassata pomidorowa minimum 160 g pomidorw na 100g produktu bez sztucznych zagstnikw i regulatorw smaku ( skBad tylko przecier pomidorowy + kwas cytrynowy bez dodatku soli ) op netto 680 g typu Aowicz, Pudliszki 2Pasta z Bososia op 130g miso z Bososia min. 45 % )Pasztet drobiowy z pomidorami mini op 50gPasta warzywnaWoda, warzywa 25,0%- 40 % (cebula, papryka, pietruszka, seler), koncentrat pomidorowy 13,7%, olej rzepakowy, mka ry|owa, biaBko sojowe, cukier trzcinowy, , sl morska, op 120gPieprz cayenne op 15g =Pieprz naturalny mielony Galeo, Cykoria, Prymat op a ' 20 g3Pieprz zioBowy Galeo, Cykoria, Prymat op a ' 20 gPBatki dro|d|owe op 100g "PBatki jaglane zwykBe op 400-500 gHPBatki kukurydziane Czekoladadowe / PBatki kukurydziane z Miodem op.1 kg-PBatki kukurydziane zwykBe opakowanie 0,50 kg*PBatki kukurydziane zwykBe opakowanie 1 kgPBatki orkiszowe op 0,5 kh'PBatki owsiane peBnoziarniste op 0,5 kg%PBatki owsiane bByskawiczne op 0,5 kgPBatki owsiane op 0,5 i 1 kgPomidor puszka ( pomidory krojone bez skry w soku pomidorowym min. 60 % pomidorw , ( skBad tylko przecier pomidorowy + kwas cytrynowy , sl, sok pomidorowy) opakowanie 420 ml - masa netto minimum 400gPomidor puszka ( pomidory w caBo[ci bez skry w soku pomidorowym min. 60 % pomidorw , ( skBad tylko przecier pomidorowy + kwas cytrynowy , sl, sok pomidorowy) opakowanie 420 ml - masa netto minimum 400gJPomidory suszone w oleju z zioBami z pestkami dyni op szklane 250 - 300g Proszek do pieczenia gPrzyprawa do potraw uniwersalna typu Warzywko, Kucharek, Prymat , Kamis, Knorr lub Winiary op 2-5 kg1Przyprawa w pBynie  Maga Winiary, op szklane 1LRyba w konserwie 170 g : Filet z makreli w kremie pomidorowym zawarto[ fileta z makreli 60 % bez zagstnikw, bez sBodzikw i bez wzmacniaczy smaku Lisner=Ryba w konserwie 170 g TuDczyk kawaBki w sosie wBasnym Lisner%Ry| biaBy dBugo ziarnisty op a' 1 kg8Ry| biaBy dBugo ziarnisty op a' 400g ( pakowane 4x100g)jSaBatka wielowarzywna / surwka z kapusty czerwonej / saBatka z buraczkw Bagodny smak op. Szklane 900ml.SaBatka jarzynowa z kukurydz sBoik 860g Warzywa o zmiennych proporcjach 61% (marchew, ogrki kwaszone, groszek zielony, pietruszka korzeD, seler korzeD), kukurydza , woda, cukier, sl. sSaBatka warzywna konserwowa Mieszanka warzyw (kukurydza 49%, groszek 29%, czerwona papryka 10%) woda, sl op 460 mlSoda oczyszczona op 60 gFSok owocowo- warzywny bez zawartosci cukru Kubu[ op szklane a ' 0,30 lQSok owocowo- warzywny bez zawartosci cukru Kubu[ op szklane lub plastikowe 0,85 lQSok owocowy ( malinowy, wisniowy, pomaraDczowy) Herbapol lub Paola, op a' 0,5 l4Sok owocowy 100 % sok 200 ml typu Tymbark bez cukru Sl jodowana warzona op a'1,0 kg'Suchary bez cukru op hermetyczne 285g "Szczaw konserwowy op szklane 280gTymianek op 8 g-Wafelki Grzeski, gralki w czekoladzie 50 g[Wafle ry|owe naturalne,kukurydziane naturalne bezglutenowe typu Kupiec lub Sanko op 130 gKZbo|a ekspandowane bez dodatkw |yto,pszen<Hica, jagBy , orkisz op 80-100 g Ziele angielskie op a' 15 gB{urek op szklane 0,5 l zagszczony bez zawarto[ci octu typu RolnikWarto[ netto sBownie: Warto[ brutto sBownie:J5 V6}<'B ZFKV[^^a g!jnyr|uxN{-F~% X7ߑϗC [uG:K~Wc 28cc PK![Content_Types].xmlj0Eжr(΢Iw},-j4 wP-t#bΙ{UTU^hd}㨫)*1P' ^W0)T9<l#$yi};~@(Hu* Dנz/0ǰ $ X3aZ,D0j~3߶b~i>3\`?/[G\!-Rk.sԻ..a濭?PK!֧6 _rels/.relsj0 }Q%v/C/}(h"O = C?hv=Ʌ%[xp{۵_Pѣ<1H0ORBdJE4b$q_6LR7`0̞O,En7Lib/SeеPK!kytheme/theme/themeManager.xml M @}w7c(EbˮCAǠҟ7՛K Y, e.|,H,lxɴIsQ}#Ր ֵ+!,^$j=GW)E+& 8PK!^q^ theme/theme/theme1.xmlYOo5#MvMM6ЦmQxI# .H8 R+q)&PEWٞH{8L'BRZHvpoп T80)iS"ks$Tv+.,3» V( @7a Bi'@v%jF4$ZǀS,Hr۬qD{u SecmPaE;`a^1uZg]ޢ)ÒiXQ7q^۫ !ll[NAC7NYxNq?8gXiFF8d((|*;ʹ)PL3 q2w_ R(WE6Enn Kž'E1 `hP]'{t4sf"-!_{7_%cF![L`JSUHlK'wOm>_x.e yX>k%XȽyizelWM-M,fD}鑔G,a=X` >*ލqv=D2'=(NzfC9O6-HxdtqP(ɘ36҂ђ&pVfKr7aVB[݈f2ǭ2r~k0Yj- hy5Q0#ֻÅY.D2m=o1R+|Fwn+[p;\v{+<cR78YJsg`[&X]1\JX?5MϬRl:[XmjغyK5'+bzQR,1)@ihDBۙѺy*En! ׮ K \imW~r΃ν28;Y<-"M2'G<[fsߊ ڊzK@׼# sBYLþTpl ۘ4LXO1ꑊ!ېB.K儌G9̊=$ t\ֵ=@1&y0?4&Ǎ7/`My44K+]o݈~1kET3a"ڌ5f!Xq~0Y6D7 >R2B߁܊˃&n^}6H'H;9NZgҤjIk(|)[Kv{Sesb"kӵ;Q`! Sy_!zn'~<8ȶ!&pM;D:4)n'8a 0Y&fXNIY!G(yk]KGtZ>*$Nb^v‡@DPYT=2H); tcʲ~$ڜCM!U݅/d4PWpK@Zo-ê2(`X &҆.mV͝KoCg ,ᠽk~HL\PK! ѐ'theme/theme/_rels/themeManager.xml.relsM 0wooӺ&݈Э5 6?$Q ,.aic21h:qm@RN;d`o7gK(M&$R(.1r'JЊT8V"AȻHu}|$b{P8g/]QAsم(#L[PK-![Content_Types].xmlPK-!֧6 +_rels/.relsPK-!kytheme/theme/themeManager.xmlPK-!^q^ theme/theme/theme1.xmlPK-! ѐ' theme/theme/_rels/themeManager.xml.relsPK]    y+)8I]oc+y #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{    # + 3 ; C K S [ c k s {                     # + 3 ; C K S [ c k s {                     # + 3 ; C K S [ c k s {                     # + 3 ; C K S [ c k s {                     # + 3 ; C K S [ c k s {                  #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{ #+3;CKS[cks{    # + 3 ; C K S [ c k s {                 ! !!!#!+!G!  dMbP?_*+%;&?'?('}'}?)'}'}?" d,, `? `?&`U} $>} 0>} >} I >}  >} m>} >}  >} >} m >} m } m  @ h@ F@ @ @ @ @ @ 6@ @ @ @ @ v@ v@ V@ @ v@ v@ v@ v@ ;@ ;@ ;@ ;@ ;@ @ @ @ v@ > ? ? @ A A ? ? ? B ~ ? C ? ~ ??D( LL~ E@E(LLL?~ ? C ? ~ F?D(~ E@E(?~ ? G H ~ H"HD(~ E@E(?~ ? C ? ~ I?D(~ E@E(?~ ? C ? ~ ??D(~ E@E(?~ ? C ? ~ F?D(~ E@E( ?~ ? C ? ~ I ? D( ~ E@ E(  ?~ ?" C ? ~ ?" ? D( ~ E@ E(  ?~ ?& C ? ~ I ? D( ~ E@ E(  ?~ ?* C ? ~ I ? D( ~ E@ E(  ?~ ?. C ? ~ ? ? D( ~ E@ E( ?~ ?2 C ? ~ ??D(~ E@E(?~ ?6 C ? ~ ??D(~ E@E(?~ ?: C ? ~ ??D(~ E@E(?~ ?> C ? ~ ??D(~ E@E(?~ ?B C ?~ ??D(~ E@E(?~ ?F C ? ~ ??D(~ E@E(?~ ?J J K~ ??D(~ E@E(?? L ???#D %~ ?#E  %? > >  M >! ? ? N ? L ? ?" ?# O ~ ? N$ ? ~ ?LP(+ LL~ P@P(+LLLD~ ? N% ? ~ ?LP(~ P@P(,D~ ? N& ? ~ ?LP(~ P@P( D@ D~ ~ 1@! @" @# 6@$ @% v@& /@' 0@( v@) v@* )@+ ;U, ;@- ;@. U@/ @0 @1 @2 @3 @4 @5 ;@6 ;@7 v@8 ;@9 v@: ;@; 7@< @= ;@> ;@? ;@~ ? N' ? ~ ? L P( ~ P@ P(! D~ !? !N( !? ~ !?!L!P(!~ !P@!P("!D~ "? "N) "? ~ "?"L"P("~ "P@"P(#"D~ #? #N* #? ~ #?#L#P(#~ #P@#P($#D~ $?" $N+ $? ~ $?$L$P($~ $P@$P(%$D~ %?& %N, %? ~ %?b %L%P(%~ %P@%P(&%D~ &?* &N-&?~ &?B&L&P(&~ &P@&P('&D~ '?. 'N. '? ~ '?'L'P('~ 'P@'P(('D~ (?2 (N/ (? ~ (?(L(P((~ (P@(P()(D~ )?6 )N0 )? ~ )?)L)P()~ )P@)P(*)D~ *?: *N1 *?~ *? *L*P(*~ *P@*P(+*D~ +?> +Q2 +R ~ +R+S+P(+~ +P@+P(5 +TM ,? ,??L#,? ~ %+,?#,?  %+,D -? .~3.~~~~WWW/VVVVVWWW 0>0VVVVWWW 1> 1VVVVWWW2VVVVVWWW 3>4 4B 4B 4N 4X 4X 4X 4X" 4X# 4B ~ 5Y 5N5 5C ~ 5Y5Y5I(555? LL~ 5I@5I(655? LLL5D~ 6Y 6N6 6C ~ 6Y6Y6I(65~ 6I@6I(756D~ 7Y 7Q7 7C ~ 7Zb"7?7I(75~ 7I@7I(857D~ 8Y 8N8 8C ~ 8Y8Y8I(85~ 8I@8I(958D~ 9Y 9N9 9C ~ 9Yb9?9I(95~ 9I@9I(:59D~ :Y :N: :C ~ :Y:?:I(:5~ :I@:I(;5:D~ ;Y ;N; ;C ~ ;Y ;?;I(;5~ ;I@;I(<5;D~ <Y" <N< <C ~ <Y"<R<I(<5~ <I@<I(=5<D~ =Y& =N= =C ~ =Y"=?=I(=5~ =I@=I(>5=D~ >Y* >N> >C ~ >Y>?>I(>5~ >I@>I(?5>D~ ?Y. ?N? ?C~ ?Y???I(?5~ ?I@?I(G5?DDl|&&&~@ ;@A ;@B ;@C ;@E ;@F v@G ;@H ;@J ;@K ;@N ;@O v@P ;@Q c@R ;@S 6@T 6@U v@V 6@W v@X v@Y v@Z ;@\ w@] w@^ w@_ ;@@? @N @C??#@[  %5?~ @\#@] @ %5?@DA^__^^`ab^B^ B>B_^^`ab^ C> E>@ FNA FNB FN FNC FN FN" FND Fc#~ G? GNE G?F~ G?"G?~ G?@!G? G DGDG'Gd HDGDGDGH? HNH????H\  $GHe P $G J> K> NJG OBH OB OBI OBC OB OBD OB OB#~ P? PNJ P?K~ P?'P?P?(PPPY LL~ P?@P?(QPPY LLL~ Q? QNL Q? ~ Q? Q?Q?(QP~ Q?@Q?(RP~ R? RNM R?K~ RRBR?R?(RP~ R?@R?(SP~ S? SNN S?K~ S?"S?S?(SP~ S?@S?(TP~ T? TNO T?K~ T?BT?T?(TP~ T?@T?(UP~ U? UNP U?K~ U?bU?U?(UP~ U?@U?(VP~ V? VNQ V?K~ V?V?V?(VP~ V?@V?(WP~ W?" WNR W?K~ W?W?W?(WP~ W?@W?(XP~ X?& XNS X?K~ X? X?X?(XP~ X?@X?(YP~ Y?* YNT Y?K~ Y?Y?Y?(YP~ Y?@Y?(cPZ? ZB Z???#Z\ @ %PYZ\#Z\ Z %PY\f \>\ggggggg]f ]> ]ggggggg^fhggggggg_f_^^^^^^^: 0ppp00` ;@a @b '@c v@d v@e V@f v@g 6@h v@i v@j v@k s@l @m ;@n ;@o ;@p ;@q ;@r ;@s ;@t ;@u v@v @w @x v@y v@z v@{ v@| v@} v@~ ;@ ;@`f `_U`^^^^^^af aVa biA bN bNI bNC bNW bN" bND bN# bNX~ cP cNY c? ~ c?c?~ cN @cN(cccl LLcN(dccl LLL c?Z~ dP dN[ d? ~ d?zd?~ dN @dN(dcdN(ec d?Z~ eP eN\ e? ~ e?Re?~ eN @eN(fceN(Hc e?Z~ fP fN] f? ~ f? f?~ fN @fN(fcfN(gcf?~ gP gN^ g? ~ g?g?~ gN @gN(gcgN(hcg?~ hP hN_ h? ~ h?h?~ hN @hN(hchN(ich?~ iP iN` i? ~ i?Ri?~ iN @iN(iciN(jc i?Z~ jP" jNa j? ~ j?j?~ jN @jN(jcjN(kc j?Z~ kP& kNb k? ~ k?2k?~ k? @kN(kckN(lc k?Z~ lP* lNc l? ~ l?2l?~ l? @lN(lclN(ucl? mPZ mN m?Z m?L?#mj g %cl#m[ Z %cl mDZnf_^^^^k`^of o>o^^^^k`^pf p> p^^^^_^^ q_^ r_^s? sNds????lm t?A tNB t? t?C t? t?" tND td#~ u? uNe u?F~ u?u?~ u?@uN(uuu} LLud(vuu} LLL~ v? vNf v?K~ v?v?~ v?@vN(vuvd(wu~ w? wNg w?K~ w?˜ w?~ w?@wN(xuwd(~u~ x? xNh x?K~ x?Bx?~ x? @xN(xuxd(yu~ y? yNi y?K~ y?Ry?~ y? @yN(yuyd(zu~ z? zNj z?K~ z?z?~ z? @zN(zuzd({u~ {? {Nk {?K~ {?{?~ {?@{N({u{d(|u~ |?" |Nl |?K~ |?|?~ |?@|N(|u|d(}u~ }?& }Nm }?K~ }?}?~ }?@}N(}u}d(u~? ~N~????#~\ m %u}#~e m %u}^_^^^^anD0l.0~00.px ;@ ;@ ;@ '@ ;@ ;@ ;@ V@ V@ V@ V@ V@ V@ V@ V@ V@ V@ V@ V@ V@ V@ V@ V@ V@ V@ V@ V@ V@ ,@ ,@ V@^ >^^^^an^ > ^^^^an >n ?A ? ?I ?C ?W ?" ?D N# NX~ ? ?o ? ~ ??~ ?@?(! LLN(!LLLN~ ? ?p ? ~ ??~ ?@?(N( ?Z~ ? ?q ? ~ ??~ ?@?(N(?~ ? ?r ? ~ ?.?~ ?@?(N( ?Z~ ? ?s ? ~ ?Z?~ ?@?(N(?~ ? ?t ? ~ ??~ ?@?(N( ?Z~ ? ?u ? ~ ?*?~ ?@?(N( ?Z~ ?" ?v ? ~ ??~ ?@?(N(?~ ?& ?w ? ~ ??~ ?@?(N( ?Z~ ?* ?x ? ~ ??~ ?@?(N( ?Z~ ?. ?y ? ~ ?R?~ ?@?(N(?~ ?2 ?z ? ~ ??~ ?@?(N(?~ ?6 ?{ ?~ ?Z?~ >@?(N(?~ ?: ?| ? ~ ??~ ?@?(N(?~ ?> ?} ? ~ ??~ >@?(N(?~ ?B ?~ ? ~ ?r?~ ?@?(N( ?Z~ ?F ? ? ~ ??~ >@?(N( ?Z~ ?J ? ? ~ ??~ ?@?(N( ?Z~ ?N ? ? ~ ?"?~ >@?(N(?~ ?R ? ? ~ ?R?~ ?@?(N(?~ ?V ? ? ~ ??~ >@?(N(?~ ?Z ? ? ~ ?"?~ ?@?(N(?~ ?^ ? ? ~ ??~ ?@?(N(?~ ?b ? ? ~ ?Z?~ >@?(N(?~ ?j ? ? ~ ?*?~ >@?(N(?~ ?n ? ? ~ ?R?~ >@?(N(?~ ?r ? ? ~ ??~ ?@?(N(?BX..~ V@ V@ V@ V@ V@ 7@ ;@ ;@ @ w@ w@ ;@ ;@ ;@ ;@ '@ V@ V@ v@ v@ v@ V@ V@ V@ V@ c@ @ v@ V@ 7@ 7@ 7@~ ?v ? ? ~ ??~ >@?(N(?~ ?z ? ? ~ ?"?~ ?@?(N(?~ ?~ ? ? ~ ??~ >@?(N(?~ ? ? ? ~ ?*?~ ?@?(N(?~ ? ? ? ~ ??~ ?@?(N(?~ ? N ? ~ ?b ?~ >@?(N(? ?Z ?????#\ , %#[ w %\^_^^^^oo^^ ^________^ >_______^ > _______^_^^^^oo^^_^^^^oo^^ _^^^^oo^ NA N NI NC NW N" ND N# NX~ ? N ?K~ ?"?~ ?@E(1 LLE(1LLL?~ ? N ?~ ??~ ?@E(E(?~ ? N ?K~ ?>?~ ?@E(E(?~ ? N ?K~ ?B?~ ?@E(E(?~ ? N ?K~ ?"?~ ?@E(E(?~ ? N ?K~ ?'?~ ?@E(E(?~ ? N ?K~ ??~ ?@E(E(?~ ?" N ?K~ ??~ ?@E(E(?~ ?& N ?K~ ?.?~ ?@E(E(?~ ?* N ?K~ ?.?~ ?@E(E(?~ ?. p ?K~ ?.?~ ?@E(E(?~ ?2 N ?K~ ??~ ?@E(E(?~ ?6 N ?K~ ?r?~ ?@E(E( ?Z~ ?: N ?K~ ?.?~ ?@E(E(?~ ?> N ?~ ??~ ?@E(E(?~ ?B N ?~ ?>?~ ?@E(E(?Dl0000~ 7@ 7@ 7@ 7@ @ v@ 7@ e@ V@ @ @ @ 7@ v@ v@ @ V@ V@ V@ 7@ 7@ V@ :@ g@ v@ v@ v@ v@ v@ v@ v@ V@~ ?F N ?~ ?r?~ ?@E(E(?~ ?J N ?K~ ??~ ?@E(E(?~ ?N N ?K~ ??~ ?@E(E(?~ ?R N ?~ ??~ ?@E(E(?~ ?V N ? ~ ?"q~ ?@E(E( ?Z~ ?Z N ? ~ ??~ ?@E(E( ?Z~ ?^ N ? ~ ??~ ?@E(E(?~ ?b N ? ~ ??~ ?@E(E(?~ ?f N ? ~ ??~ ?@E(E(?~ ?j N ?K~ ?r?~ ?@E(E(?~ ?n N ?K~ ?2?~ ?@E(E(?~ ?r N ?K~ ??~ ?@E(E(?~ ?v N ? ~ ?B?~ ?@E(E(?~ ?z N ?K~ ?.?~ ?@E(E(?~ ?~ N ?K~ ?.?~ ?@E(E(?~ ? N ?K~ ?.?~ ?@E(E(?~ ? N ?K~ ?b"?~ ?@E(E(A~ ? N ?K~ ??~ ?@E(E(A~ ? N ?~ ??~ ?@E(E(A~ ? N ?~ ?b;?~ ?@E(E(A~ ? N ?K~ ?"?~ ?@E(E(A~ ? N ?~ ?R?~ ?@E(E(A~ ? N ? ~ ?BL~ ?@E(E(?~ ? N ? ~ ?L~ ?@E(E(I~ ? N ? ~ ?L~ ?@E(E(I~ ? N ? ~ ?L~ ?@E(E(I~ ? N ?F~ ?L~ ?@E(E(I~ ? N ?K~ ?L~ ?@E(E(I~ ? N ?K~ ?L~ ?@E(E(I~ ? N ?K~ ?L~ ?@E(E(I~ ? N ?K~ ?"L~ ?@E(E(I~ ? N ?K~ ?L~ ?@E(E(IDl V@ V@ ;@ ;@ w@ w@ w@ @ V@ ;@ "@ ;@ T@ v@ @ @ @ v@ ;@ ;@ ;@ 1@ ;@ ;@ ;@ U@ @ v@ v@ @ @ @~ ? N ?~ ?L~ ?@E(E(I ?Z N ?K ?LI#r  %#r  %I^_^^^^oo^^ >^^^^oo^^ > ___^oo^^___^oo^^ >___^oo^ ?A N NI NC NW ?" ED E# ?X~ s l l~ ll~ t@Q(f LLQ(fLLLu~ P N ?K~ ??~ v@Q(Q(w~ i N ?K~ ?R?~ t@Q(Q(w~ s N ?~ ??~ v@Q(Q(w~ P N ?K~ ??~ t@Q(Q(w~ i N ?K~ ? ?~ v@Q(Q(w~ s N ?K~ ?"?~ t@Q(Q(w~ P" N RK~ RjR~ v@Q(Q(w~ i& N ?K~ ??~ t@Q(Q(w~ s* N ?K~ ^?~ v@Q(Q(w~ P. N ? ~ ??~ v @Q(Q(w~ i2 N ? ~ ?>?~ v @Q(Q(w~ s6 ? ?K~ ?B?~ v @Q(Q(w~ P: N ?K~ ?"?~ v @Q(Q(w~ i> N ?K~ ?Z?~ v@Q(Q(w~ sB N ? ~ ?z?~ v@Q(Q(w~ PF N ?K~ ??~ v @Q(Q(w~ iJ N ?K~ ?z?~ v @Q(Q(w~ sN N ?~ ??~ v @Q(Q(w~ PR N ? ~ ??~ v@Q(Q(w~ iV N ?K~ ^z?~ v@Q(Q(w~ sZ N ?K~ ^z?~ v@Q(Q(w~ P^ N ?K~ ? ?~ v @Q(Q(D~ ib @ AF~ >RA~ v @Q(Q(wDnl00"0~ @ 1@ @ @ @@ ;@ @ ;@ ;@  ;@  v@  ;@  ;@  v@ ;@ v@ v@ v@ s@ 7@ 6@ @ ;@ ;@ ;@ s@ ;@ @ @ @ @ F@~ sf N ? ~ ??~ v@Q(Q(D~ Pj N ?K~ ??~ v@Q(Q(D~ in N ?F~ ??~ v @Q(Q(D~ sr N ? ~ ?j?~ v7@Q(Q(D~ Pv J ?K~ ??~ v@Q(Q(D~ iz N ?K~ ?R?~ v @Q(Q(D~ s~ N ? ~ ??~ v7@Q(Q(D~ P N ? ~ ??~ v@Q(Q(D~ i N ? ~ ?*?~ v@Q(Q( D~ s N ? ~ ? ?~ v@ Q(  Q(  D~ P l x ~ xz x~ v@ Q(  Q(  w~ i N ? ~ ?B ?~ v@ Q(  Q(  w~ s N ? ~ ?" ?~ v@ Q(  Q(  w~ P N ? ~ ?. ?~ v @ Q(  Q( w~ i N ?F~ ??~ v@Q(Q(w~ s N ?K~ ??~ v@Q(Q(w~ P N ?K~ ?B?~ v@Q(Q(w~ i N ?K~ ??~ v@Q(Q(w~ s N ?K~ ?R?~ v@Q(Q(w~ P N ?~ ?z?~ v@Q(Q(w~ i N ?K~ ??~ v@Q(Q(w~ s N ?~ ??~ v@Q(Q(w~ P N ?K~ ?* ?~ v7@Q(Q(w~ i N ?K~ ??~ v @Q(Q(w~ s N ?K~ ?"?~ v @Q(Q(w~ P c ?F~ ?"?~ v@Q(Q(w~ i c ?K~ ?R?~ v@Q(Q(w~ s N ? ~ ?r?~ v@Q(Q(w~ P N ? ~ ??~ v@Q(Q(w~ i N ? ~ ?B?~ v@Q(Q(w~ s c ? ~ ? ?~ v@Q(Q(w~ P N ?K~ ?*?~ v@Q(Q( wDl  ^@! |@" E@# O@$ ;@% ;@& ;@' ;@( ;@) ;@* @+ v@, v@- 7@. @/ ;@0 ;@1 @2 ;@3 d@4 ;@5 ;@6 ;@7 @8 @9 @: s@; @< @= d@> d@? @~ i c ? ~ ? ?~ v@ Q(  Q(! w~ !s !N !? ~ !?!?~ !v@!Q(!!Q("!w~ "P "N "? ~ "?"?~ "v@"Q(""Q(#"w~ #i #N #? ~ #?#?~ #v@#Q(##Q($#w~ $s $J $? ~ $? $?~ $v@$Q($$Q(%$w~ %P %J %? ~ %?%?~ %v@%Q(%%Q(&%w~ &i &N &? ~ &?R&?~ &v@&Q(&&Q('&w~ 's 'N '? ~ '?'?~ 'v@'Q(''Q(('w~ (P (N (? ~ (?(?~ (v@(Q(((Q()(w~ )i  )N )? ~ )?R)?~ )v@)Q())Q(*)w~ *s *N *?~ *?R*?~ *v@*Q(**Q(+*w~ +P +N  +?K~ +?R+?~ +v@+Q(++Q(,+w~ ,i ,N  ,?K~ ,?R,?~ ,v@,Q(,,Q(-,w~ -s -N  -?K~ -?-?~ -v @-Q(--Q(.-w~ .P .N  .?F~ .?Z.?~ .v @.Q(..Q(/.w~ /i" /y  /?K~ /?R/?~ /v7@/Q(//Q(0/w~ 0s& 0N 0?~ 0?0?~ 0v7@0Q(00Q(10w~ 1P* 1N 1?F~ 1?1?~ 1v^1Q(11Q(21w~ 2i. 2N 2?F~ 2?2?~ 2v@2Q(22Q(32w~ 3s2 3N 3?F~ 3?3?~ 3v@3Q(33Q(43w~ 4P6 4z 4?K~ 4?*4?~ 4v@4Q(44Q(54w~ 5i: 5N 5?K~ 5?z5?~ 5v@5Q(55Q(65w~ 6s> 6N 6?F~ 6?6?~ 6v@6Q(66Q(76w~ 7PB 7N 7?F~ 7?R7?~ 7v@7Q(7     7Q(87w~ 8iF 8N 8?K~ 8?8?~ 8v @8Q(88Q(98w~ 9sJ 9N 9NF~ 9NB9N~ 9v @9Q(99Q(:9w~ :PN :N :?K~ :?":?~ :v @:Q(::Q(;:w~ ;iR ;J ;?K~ ;?;?~ ;v@;Q(;;Q(<;w~ <sV <N <?K~ <?Z<?~ <v@<Q(<<Q(=<w~ =PZ =N =?K~ =?=?~ =v@=Q(==Q(>=w~ >i^ >N >?K~ >?>?~ >v@>Q(>>Q(?>w~ ?sb ?J ??K~ ????~ ?v@?Q(??Q(@?wDl@ @A d@B ;@C v@D ;@E F@F ;@G ;@H ;@I ;@J ;@K @L @M ?@N @O V@P E@Q V@R @S @T v@U @V @W m@X @Y ;@Z (@[ v@\ v@] v@^ ;@_ ;@~ @Pf @N @NK~ @N@N~ @v @@Q(@@Q(A@w~ Aij AN  A?F~ A?A?~ Av @AQ(AAQ(BAw~ Bsn BN! B?F~ B?B?~ Bv @BQ(BBQ(CBw~ CPr CJ" C?F~ C?RC?~ Cv@CQ(CCQ(DCw~ Div DN# D? ~ D?*D?~ Dv@DQ(DDQ(EDw~ Esz EN$ E? ~ E?*E?~ Ev@EQ(EEQ(FEw~ FP~ FN% F? ~ F?*F?~ Fv@FQ(FFQ(GFw~ Gi GN& G?~ G?RG?~ Gv@GQ(GGQ(HGw~ Hs HN' H?~ H?*H?~ Hv@HQ(HHQ(IHw~ IP IN( I? ~ I?*I?~ Iv@IQ(IIQ(JIw~ Ji JN) J? ~ J?*J?~ Jv@JQ(JJQ(KJw~ Ks KN* K? ~ K?"K?~ Kv@KQ(KKQ(LKw~ LP LN+ L?K~ L?L?~ Lv@LQ(LLQ(MLw~ Mi MN, M?K~ M?M?~ Mv@MQ(MMQ(NMw~ Ns NN- N?K~ N?N?~ Nv@NQ(NNQ(ONw~ OP ON. O?F~ O?zO?~ Ov @OQ(OOQ(POw~ Pi PN/ P? ~ P?P?~ Pv @PQ(PPQ(QPw~ Qs QN0 Q?F~ Q?Q?~ Qv @QQ(QQQ(RQw~ RP RN1 R?K~ R?R?~ Rv@RQ(RRQ(SRw~ Si SN2 S?K~ S?S?~ Sv@SQ(SSQ(TSw~ Ts TN3 T? ~ T?T?~ Tv@TQTTQUTw~ UP UN4 U?K~ U?RU?~ Uv@UQUUQVUw~ Vi VN5 V?F~ V?zV?~ Vv@VQVVQWVw~ Ws WJ6 W?K~ W?RW?~ Wv@WQWWQXWw~ XP XN7 X?K~ X?RX?~ Xv@XQXXQYXw~ Yi YN8 Y?K~ Y?*Y?~ Yv@YQYYQZYw~ Zs ZN9 Z?F~ Z?Z?~ Zv@ZQZZQ[Zw~ [P [N: [?K~ [?B[?~ [v@[Q[[Q\[w~ \i \N; \?K~ \?R\?~ \v @\Q\\Q]\w~ ]s ]N< ]?K~ ]?R]?~ ]v@]Q]]Q^]w~ ^P ^Q= ^?K~ ^?^?~ ^v7@^Q^^Q_^w~ _i _N> _?~ _?_?~ _v@_Q__Q`_wDl` ;@a ;@b v@c @d U@e @f F@g F@h ;@i T@j ;@k ;@l ;@~ `s `N? `?K~ `?"`?~ `v@`Q``Qa`w~ aP aN@ a?K~ a?a?~ av @aQaaQbaw~ bi bNA b?~ b?b?~ bv@bQbbQcbw~ cs cNB c?K~ c?Zc?~ cv@cQccQdcw~ dP dJC d?~ d?>d?~ dv@dQddQedw~ ei eND e?K~ e?"e?~ ev @eQeeQfew~ fs f@E fAF~ fAfA~ f{@fQffQef|gP gNg???v#g[ %f#g\g %fgwhf_^^^^oo^if iVijf}}}}}}}}kf kFklf lGlv00@>T@rrr2..aaiikkllgg  "  dMbP?_*+%&?'?('}'}?)'}'}?" d,, `? `?&`U>@gg  {$  dMbP?_*+%&?'?('}'}?)'}'}?" d,, `? `?&`U>@gg DocumentSummaryInformation8CompObjx F,Arkusz programu Microsoft Office Excel 2003Biff8Excel.Sheet.89q