{\rtf1\ansi\ansicpg1250\deff0\deflang1045{\fonttbl{\f0\fnil\fcharset0 Arial Narrow;}{\f1\fnil\fcharset238 Arial Narrow;}{\f2\fnil\fcharset238 Calibri;}{\f3\fnil\fcharset0 Calibri;}{\f4\fnil\fcharset2 Symbol;}} {\*\generator Msftedit 5.41.21.2510;}\viewkind4\uc1\pard{\pntext\f4\'B7\tab}{\*\pn\pnlvlblt\pnf4\pnindent360{\pntxtb\'B7}}\fi-360\li360\sl240\slmult1\qj\lang1033\b\f0\fs22 US\lang1045\f1\'a3UGI GASTRONOMICZNE:\par \pard{\pntext\f4\'B7\tab}{\*\pn\pnlvlblt\pnf4\pnindent360{\pntxtb\'B7}}\fi-360\li720\sl240\slmult1\qj\lang1033\b0\f0 Us\lang1045\f1\'b3ugi \'bfywienia b\'ead\'b9 \'9cwiadczone zgodnie z Ustaw\'b9 z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpiecze\'f1stwie \'bfywno\'9cci i \'bfywienia (Dz.U. 2017 poz. 149). \par \lang1033\f0{\pntext\f4\'B7\tab}Wykonawca zobligowany jest do zapewnienia Go\lang1045\f1\'9cciom OW Morskie Uroczysko w Ustce wy\'bfywienia na terenie obiektu, wg nast\'eapuj\'b9cego podzia\'b3u:\par \pard{\pntext\f4\'B7\tab}{\*\pn\pnlvlblt\pnf4\pnindent360{\pntxtb\'B7}}\fi-357\li1071\sl240\slmult1\qj\lang1033\f0 W dniu przyjazdu obiad;\par \lang1045\f1{\pntext\f4\'B7\tab}\'8cniadanie i obiad w pozosta\'b3ych dniach;\par \lang1033\f0{\pntext\f4\'B7\tab}W dniu wyjazdu \lang1045\f1\'9cniadanie\par \pard{\pntext\f4\'B7\tab}{\*\pn\pnlvlblt\pnf4\pnindent360{\pntxtb\'B7}}\fi-357\li714\sl240\slmult1\qj\'8cniadanie powinno by\'e6 przygotowane w formie porcji na jedna osob\'ea, obejmuj\'b9cej:\par \pard{\pntext\f4\'B7\tab}{\*\pn\pnlvlblt\pnf4\pnindent360{\pntxtb\'B7}}\fi-357\li1071\sl240\slmult1\qj\lang1033\f0 minimum 2 dania na ciep\lang1045\f1\'b3o\par \lang1033\f0{\pntext\f4\'B7\tab}w\lang1045\f1\'eadlina \par \lang1033\f0{\pntext\f4\'B7\tab}ser \lang1045\f1\'bf\'f3\'b3ty\par \lang1033\f0{\pntext\f4\'B7\tab}jogurt i muesli\par {\pntext\f4\'B7\tab}d\lang1045\f1\'bfem\par \lang1033\f0{\pntext\f4\'B7\tab}owoce i warzywa\par {\pntext\f4\'B7\tab}mas\lang1045\f1\'b3o\par \lang1033\f0{\pntext\f4\'B7\tab}pieczywo\par {\pntext\f4\'B7\tab}herbata w saszetkach\par {\pntext\f4\'B7\tab}kawa parzona i rozpuszczalna\par {\pntext\f4\'B7\tab}mleczko do kawy\par {\pntext\f4\'B7\tab}wrz\lang1045\f1\'b9tek\par \lang1033\f0{\pntext\f4\'B7\tab}woda mineralna gazowana i niegazowana \par \pard{\pntext\f4\'B7\tab}{\*\pn\pnlvlblt\pnf4\pnindent360{\pntxtb\'B7}}\fi-360\li720\sl240\slmult1\qj Obiad musi sk\lang1045\f1\'b3ada\'e6 si\'ea z trzech \endash zupa, danie g\'b3\'f3wne, deser,\f2 \f1 woda mineralna niegazowana i gazowana oraz soku/ napoju\par \lang1033\f0{\pntext\f4\'B7\tab}Ze wzgl\lang1045\f1\'eadu na kondycyjny charakter wyjazdu, wy\'bfywienie powinno posiada\'e6 odpowiednio wysok\'b9 kaloryczno\'9c\'e6. Na pro\'9cb\'ea zainteresowanego, \par \lang1033\f0{\pntext\f4\'B7\tab}Posi\lang1045\f1\'b3ki powinny by\'e6 wykonane z naturalnych produkt\'f3w, metod\'b9 tradycyjn\'b9 bez u\'bfycia produkt\'f3w typu instant lub produkt\'f3w gotowych typu pierogi mro\'bfone, klopsy, go\'b3\'b9bki, itp.\par \lang1033\f0{\pntext\f4\'B7\tab}W ca\lang1045\f1\'b3odziennym jad\'b3ospisie powinny zosta\'e6 uwzgl\'eadnione produkty ze wszystkich grup spo\'bfywczych.\par \lang1033\f0{\pntext\f4\'B7\tab}Zamawiaj\lang1045\f1\'b9cy wymaga aby \'9cwiadczenie us\'b3ug gastronomicznych odbywa\'b3o w OW Morskie Uroczysko w Ustce.\par {\pntext\f4\'B7\tab}wykonawca zobligowany jest do zaproponowania jad\'b3ospisu na 14 dni, kt\'f3ry po zaakceptowaniu przez zamawiaj\'b9cego b\'eadzie realizowany.\par {\pntext\f4\'B7\tab}Liczba zamawianych posi\'b3k\'f3w bedzie podawana z wyprzedzeniem dwutygodniowym z mo\'bfliwo\'9cci\'b9 zwi\'eakszenia lub zmniejszenia liczby posi\'b3k\'f3w +/- 5 procent.\par {\pntext\f4\'B7\tab}wykonawca przygotuje r\'f3wnie\'bf porcje dla dzieci o mniejszej gramaturze i ni\'bfszej cenie, ilo\'9c\'e6 takich posi\'b3k\'f3w r\'f3wnie\'bf zostanie ustalona w okresie 14 dniowym.\par {\pntext\f4\'B7\tab}w sk\'b3ad us\'b3ugi wchodzi: dow\'f3z ,serwowanie oraz posprz\'b9tanie jadalni po posi\'b3ku.\par {\pntext\f4\'B7\tab}ostateczna cena powinna zawiera\'e6 wszystkie te sk\'b3adniki.\par \pard\sl240\slmult1\qj umowa obowi\'b9zywa\'e6 b\'eadzie od dnia: 14 czerwca 2021r do dnia:\par w dniu 14.06.2021r na \ul\'9cniadanie\ulnone nale\'bfy przygotowa\'e6:31pe\'b3nych porcji;i 7 porcj 1/2.\lang1033\f3\par \lang1045\f1 w dniu 14.06.2021r na\b \ul obiad \ulnone\b0 nale\'bfy przygotowa\'e6:31pe\'b3nych porcji; i 7 porcji 1/2.\par \par w dniu 15.06.2021r na \ul\'9cniadanie\ulnone nale\'bfy przygotowa\'e6:31pe\'b3nych porcji;i 7 porcj 1/2.\lang1033\f3\par \lang1045\f1 w dniu 15.06.2021r na \ul\b obiad \ulnone\b0 nale\'bfy przygotowa\'e6: \b 31 \b0 pe\'b3nych porcji; i \b 7 \b0 porcji 1/2.\par \f2 \lang1033\f3\par \lang1045\f1 w dniu 16.06.2021r na \ul\'9cniadanie\ulnone nale\'bfy przygotowa\'e6: 31pe\'b3nych porcji;i 7 porcj 1/2.\lang1033\f3\par \lang1045\f1 w dniu 16.06.2021r na \ul\b obiad\b0 \ulnone nale\'bfy przygotowa\'e6: \b 31\b0 pe\'b3nych porcji; i\b 7 \b0 porcji 1/2.\par \lang1033\f3\par \lang1045\f1 w dniu 17.06.2021r na \ul\'9cniadanie\ulnone nale\'bfy przygotowa\'e6:31 pe\'b3nych porcji;i 7 porcj 1/2.\lang1033\f3\par \lang1045\f1 w dniu 17.06.2021r na \ul\b obiad\b0 \ulnone nale\'bfy przygotowa\'e6:\b 31\b0 pe\'b3nych porcji; i \b 7 \b0 porcji 1/2.\par \lang1033\f3\par \lang1045\f1 w dniu 18.06.2021r na \ul\'9cniadanie\ulnone nale\'bfy przygotowa\'e6: 31 pe\'b3nych porcji;i 7porcj 1/2.\lang1033\f3\par \lang1045\f1 w dniu 18.06.2021r na\b \ul obiad \ulnone\b0 nale\'bfy przygotowa\'e6: \b 33\b0 pe\'b3nych porcji; i \b 7 \b0 porcji 1/2.\par \lang1033\f3\par \lang1045\f1 w dniu 19.06.2021r na \ul\'9cniadanie\ulnone nale\'bfy przygotowa\'e6: 33 pe\'b3nych porcji;i 7 porcj 1/2.\lang1033\f3\par \lang1045\f1 w dniu 19.06.2021r na \ul\b obiad\b0 \ulnone nale\'bfy przygotowa\'e6: \b 48 \b0 pe\'b3nych porcji; i \b 13\b0 porcji 1/2.\par \lang1033\f3\par \lang1045\f1 w dniu 20.06.2021r na \ul\'9cniadanie\ulnone nale\'bfy przygotowa\'e6: 48 pe\'b3nych porcji;i 13 porcj 1/2.\lang1033\f3\par \lang1045\f1 w dniu 20.06.2021r na \ul\b obiad \ulnone\b0 nale\'bfy przygotowa\'e6: \b 71\b0 pe\'b3nych porcji; i \b 18 \b0 porcji 1/2.\par \lang1033\f3\par \lang1045\f1 w dniu 21.06.2021r na \ul\'9cniadanie\ulnone nale\'bfy przygotowa\'e6: 71 pe\'b3nych porcji;i 18 porcj 1/2.\lang1033\f3\par \lang1045\f1 w dniu 21.06.2021r na\b \ul obiad \ulnone\b0 nale\'bfy przygotowa\'e6:\b 71 \b0 pe\'b3nych porcji; i \b 18\b0 porcji 1/2.\par \lang1033\f3\par \lang1045\f1 w dniu 22.06.2021r na \ul\'9cniadanie\ulnone nale\'bfy przygotowa\'e6: 71 pe\'b3nych porcji;i 18 porcj 1/2.\lang1033\f3\par \lang1045\f1 w dniu 22.06.2021r na \ul\b obiad\b0 \ulnone nale\'bfy przygotowa\'e6: \b 71\b0 pe\'b3nych porcji; i \b 18\b0 porcji 1/2.\par \lang1033\f3\par \lang1045\f1 w dniu 23.06.2021r na \ul\'9cniadanie\ulnone nale\'bfy przygotowa\'e6: 71 pe\'b3nych porcji;i 18 porcj 1/2.\par w dniu 23.06.2021r na\b \ul obiad \ulnone\b0 nale\'bfy przygotowa\'e6:\b 71\b0 pe\'b3nych porcji; i \b 18\b0 porcji 1/2.\par \par w dniu 24.06.2021r na \ul\'9cniadanie\ulnone nale\'bfy przygotowa\'e6:71 pe\'b3nych porcji;i 18 porcj 1/2.\par w dniu 24.06.2021r na \ul\b obiad\b0 \ulnone nale\'bfy przygotowa\'e6:\b 73\b0 pe\'b3nych porcji; i \b 18\b0 porcji 1/2.\par \lang1033\f3\par \lang1045\f1 w dniu 25.06.2021r na \ul\'9cniadanie\ulnone nale\'bfy przygotowa\'e6:71 pe\'b3nych porcji;i 18 porcj 1/2.\par w dniu 25.06.2021r na\b \ul obiad \ulnone\b0 nale\'bfy przygotowa\'e6:\b 71\b0 pe\'b3nych porcji; i\b 18 \b0 porcji 1/2.\par \par w dniu 26.06.2021r na \ul\'9cniadanie\ulnone nale\'bfy przygotowa\'e6:71 pe\'b3nych porcji;i 18 porcj 1/2.\par w dniu 26.06.2021r na \ul\b obiad\b0 \ulnone nale\'bfy przygotowa\'e6:\b 75\b0 pe\'b3nych porcji; i\b 21 \b0 porcji 1/2.\par \par w dniu 27.06.2021r na \ul\'9cniadanie\ulnone nale\'bfy przygotowa\'e6:75 pe\'b3nych porcji;i 21 porcj 1/2.\lang1033\f3\par \lang1045\f1 w dniu 27.06.2021r na\b \ul obiad \ulnone\b0 nale\'bfy przygotowa\'e6: \b 45\b0 pe\'b3nych porcji; i \b 23\b0 porcji 1/2.\par \lang1033\f3\par \lang1045\f1 w dniu 28.06.2021r na \ul\'9cniadanie\ulnone nale\'bfy przygotowa\'e6:45 pe\'b3nych porcji;i 23 porcj 1/2.\lang1033\f3\par \lang1045\f1 w dniu 28.06.2021r na \ul\b obiad\b0 \ulnone nale\'bfy przygotowa\'e6\b :45 \b0 pe\'b3nych porcji; i\b 23 \b0 porcji 1/2.\par \lang1033\f3\par \lang1045\f1 w dniu 29.06.2021r na \ul\'9cniadanie\ulnone nale\'bfy przygotowa\'e6: 45 pe\'b3nych porcji;i 23 porcj 1/2.\lang1033\f3\par \lang1045\f1 w dniu 29.06.2021r na \ul\b obiad \ulnone\b0 nale\'bfy przygotowa\'e6: \b 45\b0 pe\'b3nych porcji; i \b 23\b0 porcji 1/2.\par \lang1033\f3\par \lang1045\f1 w dniu 30.06.2021r na \ul\'9cniadanie\ulnone nale\'bfy przygotowa\'e6:45 pe\'b3nych porcji;i 23 porcj 1/2.\lang1033\f3\par \lang1045\f1 w dniu 30.06.2021r na \ul\b obiad \ulnone\b0 nale\'bfy przygotowa\'e6:\b 43\b0 pe\'b3nych porcji; i \b 21\b0 porcji 1/2.\par \lang1033\f3\par \lang1045\f1 w dniu 01.07.2021r na \ul\'9cniadanie\ulnone nale\'bfy przygotowa\'e6: pe\'b3nych porcji;i porcj 1/2.\lang1033\f3\par \lang1045\f1 w dniu 01.07.2021r na \ul\b obiad \ulnone\b0 nale\'bfy przygotowa\'e6: pe\'b3nych porcji; i porcji 1/2.\par \par \pard{\pntext\f4\'B7\tab}{\*\pn\pnlvlblt\pnf4\pnindent0{\pntxtb\'B7}}\fi-360\li720\sl240\slmult1\qj Prosz\'ea o wskazanie ceny za posi\'b3ek tj \'9cniadanie;1/2 \'9cniadania,obiad i 1/2 obiadu oraz podanie ca\'b3kowitej wyceny us\'b3ugi wed\'b3ug prognozowanej liczby posi\'b3k\'f3w.\par \pard\sl240\slmult1\qj\lang1033\f3\par \par \par \par }