Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:
kliknij podaj dane opłać online
Sprawdź, jak to zrobić - Film
Zamieszczenia : | 30-12-2019 11:31:50 |
Składania : | 13-01-2020 12:00:00 |
Otwarcia : | 13-01-2020 12:05:00 |
Tryb: | Zapytanie ofertowe |
Rodzaj: | Usługa |
W związku z koniecznością zabezpieczenia całodziennego wyżywienia funkcjonariuszom Policji w służbie przygotowawczej odbywającym adaptację zawodową, Wydział Zaopatrzenia Komendy Wojewódzkiej Policji w Opolu zaprasza do złożenia oferty na usługę gastronomiczną polegającą na przygotowaniu i dostarczeniu całodziennego wyżywienia .
Wytyczne i kryteria dot. oferty:
okres zabezpieczenia całodziennego wyżywienia w terminie:
- od
20 stycznia 2020 r. do 16 kwietnia 2020 r. (88 dni) - 17 osób ( przewidywana ilość zestawów na 1 osobę - 64 szt.)
Łączna szacowana ilość zestawów ( za zestaw uważa się śniadanie, obiad, kolacja, 2 opakowania termiczne) całodziennego wyżywienia wynosi ok. 1088 szt.
Podana ilość zestawów stanowi ilość maksymalną i może ulec zmianie.
- posiłki powinny być porcjowane; śniadania oraz kolacje w spożywczych opakowaniach jednorazowych;
- jadłospis winien być zróżnicowany;
-śniadania powinny być dostarczone w godz. 6.00 – 7.00 do jednostki Samodzielnego Pododdziału Prewencji Policji przy ul. Oleskiej 95 w Opolu;
- posiłek gorący tj. obiad będzie spożywany na miejscu - w punkcie gastronomicznym w godz. 12.00 – 15.00;
- kolacja będzie odbierana przez funkcjonariuszy w momencie wydawania obiadu;
- stawka podstawowa za osobodzień wynosi 14,83 zł;
- do stawki podstawowej dolicza się marżę maksymalnie do 100% wysokości stawki podstawowej, w tym podatek VAT 8%;
- w każdym zestawie całodziennego wyżywienia należy uwzględnić po 2 opakowania termiczne na śniadanie i kolację;
- Wykonawca winien zapewnić warunki lokalowe, aby umożliwić spożywanie posiłków na miejscu ( w tym celu powinien dysponować odpowiednią liczbą miejsc siedzących aby umożliwić spożywanie posiłków przez co najmniej 15 osób jednocześnie) .
- lokal gastronomiczny powinien być otwarty 7 dni w tygodniu, w tym święta.
- Zamawiający wymaga aby Wykonawca dysponował placówką gastronomiczną spełniającą wymogi sanitarno - epidemiologiczne położoną w odległości nie więcej niż 4 km od siedziby SPPP w Opolu, ul. Oleska 95
- Wykonawca musi posiadać zaświadczenie o wpisie do Rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub decyzję o zatwierdzeniu zakładu, jako spełniającego odpowiednie wymagania do celów działalności prowadzonej w zakresie produkcji i obrotu artykułami spożywczymi będącymi produktami, półproduktami, daniami gotowymi, odgrzewanymi, z użyciem naczyń wielorazowego użytku, kanapek, artykułów ogólnospożywczych opakowanych oraz działalności cateringowej.
- Zamawiający wymaga, aby osoby mające kontakt z żywnością były dopuszczone przez lekarza do wykonywania pracy w procesie produkcji i obrocie żywnością oraz były nadzorowane i/lub szkolone w sprawach higieny żywności odpowiednio do ich charakteru pracy. Na potwierdzenie Zamawiający wymaga aktualnych książeczek zdrowia do celów sanitarno - epidemiologicznych. Zamawiający ma prawo na każdym etapie realizacji umowy wezwać Wykonawcę do okazania w/w książeczek.
Proszę o wypełnienie formularza ofertowego załączonego do postępowania.
Z wyłonionym wykonawcą zostanie zawarta umowa na świadczenie ww. usług.
Komunikaty