Wadium

Wadium w 2 minuty

Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:

kliknij podaj dane opłać online

Sprawdź, jak to zrobić - Film

Postępowanie: DWK.KZP.273.AŁ.36.2023 Sukcesywna dostawa mięs i wędlin do Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Ząbkowicach Śl. w okresie od 01.01.2024 r. do 31.12.2024 r.

Termin:
Zamieszczenia : 05-12-2023 14:39:00
Składania : 13-12-2023 10:30:00
Otwarcia : 13-12-2023 10:35:00
Tryb: Zapytanie ofertowe
Rodzaj: Dostawy

Wymagania i specyfikacja

Szanowni Państwo,


informujemy o postępowaniu prowadzonym przez Zamawiającego w trybie zgodnym z regulaminem wewnętrznym organizacji.

Zapraszamy do złożenia ofert poprzez poniższy formularz elektroniczny.


Zastrzegamy, że postępowanie może zakończyć się brakiem wyboru oferty w przypadku: - niewystarczających środków na realizację zamówienia, - zmianę zapotrzebowania Zamawiającego.



W przypadku pytań: 

- merytorycznych, proszę o kontakt poprzez przycisk "Wyślij wiadomość do zamawiającego"

- związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus czynnym od poniedziałku do piątku w dni robocze, w godzinach od  8:00 do 17:00.

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl


Zaznaczamy, że oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest wysłanie zamówienia lub podpisanie umowy. 

Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.

Załączniki do postępowania

NAZWA ROZSZERZENIE ROZMIAR (kB) DATA PUBLIKACJI ŹRÓDŁO POBIERZ
Zapytanie ofertowe_Mięsa_Ząbkowice_na 2024.pdf pdf 452.11 2023-12-05 14:39:00 Postępowanie
Zal_nr 1_OPZ_Mięso_Ząbkowice_na 2024.pdf pdf 487 2023-12-05 14:39:00 Postępowanie
Zał. nr 2_For._informacyjny_miesa.docx docx 20.33 2023-12-05 14:39:00 Postępowanie
Zal_nr 3_Umowa_Mięsa_Ząbkowice_na 2024.pdf pdf 529.56 2023-12-05 14:39:00 Postępowanie
Zał. nr 2_For._informacyjny_miesa.docx docx 20.33 2023-12-05 14:39:00 Kryterium
Zestawienie ofert_Ząbk._miesa.pdf pdf 687.23 2023-12-13 10:54:09 Publiczna wiadomość
Wybór oferty_miesa_Ząbk._2023.pdf pdf 870.66 2023-12-13 11:20:25 Publiczna wiadomość

Komunikaty

2023-12-13 11:20 Andrzej Łabowski Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty

Wybór oferty_miesa_Z [...].pdf

2023-12-13 10:54 Andrzej Łabowski Zestawienie złożonych ofert

Zestawienie ofert_Zą [...].pdf

2023-12-13 10:30 Komunikat Zamawiającego Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia kwotę 58.712,00 zł. brutto

Przedmiot zamówienia

Lp Nazwa Opis i załączniki Ilość
/ Jm
Cena netto / Jm Vat Cena brutto / Jm Waluta Adres dostawy Dołącz
Plik
1 Kiełbasa mortadela Kiełbasa mortadela 54 kg - (0)
2 Parówka cienka drobiowa - 70% mięsa drobiowego Parówka cienka drobiowa - 70% mięsa drobiowego 54 kg - (0)
3 Parówka wieprzowa cieńka z szynki - 70% mięsa wieprzowego Parówka wieprzowa cieńka z szynki - 70% mięsa wieprzowego 52 kg - (0)
4 Kiełbasa żywiecka sucha - 80% mięsa Kiełbasa żywiecka sucha - 80% mięsa 42 kg - (0)
5 Kiełbasa krakowska sucha Kiełbasa krakowska sucha 42 kg - (0)
6 Kości schabowo-karkowe wieprzowe I gat. Kości schabowo-karkowe wieprzowe I gat. 360 kg - (0)
7 Kiełbaski Frankfuterki śniadaniowe Kiełbaski Frankfuterki śniadaniowe 52 kg - (0)
8 Pasztet pieczony Pasztet pieczony 13 kg - (0)
9 Schab pieczony Schab pieczony 44 kg - (0)
10 Szynka konserwowa Szynka konserwowa 44 kg - (0)
11 Kaszanka Kaszanka 54 kg - (0)
12 Polędwica drobiowa Polędwica drobiowa 42 kg - (0)
13 Schab bez kości Schab bez kości 104 kg - (0)
14 Szynka wiejska z liściem Szynka wiejska z liściem 41 kg - (0)
15 Polędwica sopocka Polędwica sopocka 41 kg - (0)
16 Wątroba drobiowa Wątroba drobiowa 41 kg - (0)
17 Szynka ogonówka wędzona Szynka ogonówka wędzona 41 kg - (0)
18 Szynka tradycyjna Szynka tradycyjna 41 kg - (0)
19 Kiełbasa śląska Kiełbasa śląska 160 kg - (0)
20 Szynka wędzona drobiowa Szynka wędzona drobiowa 41 kg - (0)
21 Kiełbasa biała parzona Kiełbasa biała parzona 51 kg - (0)
22 Kiełbasa swojska Kiełbasa swojska 41 kg - (0)
23 Rolada drobiowa Rolada drobiowa 41 kg - (0)
24 Karczek bez kości - surowy Karczek bez kości - surowy 90 kg - (0)
25 Filet drobiowy bez skóry Filet drobiowy bez skóry 140 kg - (0)
26 Udko drobiowe Udko drobiowe 175 kg - (0)
27 Łopatka wieprzowa b/k Łopatka wieprzowa b/k 350 kg - (0)
28 Szynka wieprzowa - mięso b/k Szynka wieprzowa - mięso b/k 90 kg - (0)
29 Żołądki indycze Żołądki indycze 25 kg - (0)
30 Szynka z indyka gotowana Szynka z indyka gotowana 42 kg - (0)
Kursy walut NBP

Kryteria i warunki formalne

Lp Nazwa Waga kryterium Opis i załączniki Twoja propozycja lub komentarz Dołącz Plik
1 Cena 100% Wartość oferty 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
2 Warunki płatności - Przelew 30 dni od dostarczenia prawidłowo wystawionej faktury. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
3 Termin realizacji - Sukcesywna dostawa w terminie obowiązywania umowy od 01.01.2024 r. do 31.12.2024 r. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
4 Dodatkowe koszty - Wszelkie dodatkowe koszty, w tym koszty transportu, po stronie wykonawcy. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
5 Formularz informacyjny - Formularz informacyjny zawiera informacje dodatkowe o Wykonawcy oraz wymagane oświadczenie Wykonawcy. Należy wypełnić zał. nr 2 i dołączyć do oferty (Zamawiający wymaga załączenia pliku)

Zał. nr 2_For._infor [...].docx

(0)
(0)
Odblokuj formularz

Liczba odsłon strony: 194