-
@{appsTranslations[key]}
-
- Strona główna
- Postępowanie ID 971177
Wadium w 2 minuty
Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:
kliknij podaj dane opłać online
Sprawdź, jak to zrobić - Film
Postępowanie:
141.272.46.2024 Wyłonienie Wykonawcy w zakresie świadczenia sukcesywnych usług cateringowych dla uczestników studiów podyplomowych 3 kierunków w roku akademickim 2024/2025.
Wystawiający
-
UżytkownikMałgorzata Sapa
-
Organizacja
-
Wiadomość do zamawiającego
Terminy
-
Zamieszczenia2024-08-22 15:07:00
-
Składania2024-08-30 10:00:00
-
Otwarcie ofert2024-08-30 10:10:00
-
TrybZamówienie na usługi społeczne
-
RodzajUsługa
Wymagania i specyfikacja
Szanowni Państwo,
w załącznikach do postępowania zamieszczono ogłoszenie, SWZ oraz pozostałą dokumentację związaną z przedmiotem zamówienia.
Pod linkiem dostępna jest Instrukcja składania ofert/wniosków dla Wykonawców.
W związku z obowiązującą od 18.10.2018 Dyrektywą Parlamentu Europejskiego i Rady 2014/24/UE z dnia 26 lutego 2014 r. w sprawie zamówień publicznych informujemy, że w niniejszym ogłoszeniu o zamówieniu przekazywanie ofert/wniosków oraz komunikacja odbywa się drogą elektroniczną.
Przycisk “Wyślij wiadomość do zamawiającego” służy do:
Zadawania pytań do SWZ
Odpowiedzi na wezwanie do uzupełnienia oferty
Przesłania odwołania/inne
Jeżeli będą Państwo mieli pytania związane z procesem złożenia oferty/wniosku prosimy o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformazakupowa.pl:
tel. 22 101 02 02
e-mail: cwk@platformazakupowa.pl
Załączniki do postępowania
Komunikaty
Wyślij wiadomość do zamawiającego
2024-08-30
13:03:02
|
Małgorzata Sapa |
Ogłoszenie
o
wyniku
postępowania
Załączniki |
2024-08-30
12:44:39
|
Małgorzata Sapa |
Informacja
o
unieważnieniu
postępowania
Załączniki |
2024-08-30
11:57:44
|
Małgorzata Sapa |
Informacja
z
otwarcia
ofert
Załączniki |
2024-08-30
10:00:00
|
Komunikat Zamawiającego | Wypełniają dyspozycję wynikającą z art. 222 ust. 4 ustawy Pzp, Zamawiający informuje, iż zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia łączną kwotę brutto nie więcej niż 53 760,00 zł, przy czym koszt cateringu na uczestnika na dzień szkoleniowy nie może przekroczyć 60,00 zł brutto. |
Wiadomość nie zostanie wyslana
Twoja wiadomość nie zostanie wysłana, czy jestes pewien ze chcesz zrezygnować z wysłania wiadomości?