Wadium

Wadium w 2 minuty

Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:

kliknij podaj dane opłać online

Sprawdź, jak to zrobić - Film

Postępowanie: DKw.2232.04.2020 PRZETARG NIEOGRANICZONY NA SUKCESYWNE DOSTAWY DO MAGAZYNU ŻYNOŚCIOWEGO ZAMAWIAJĄCEGO MIĘSA, WĘDLIN, PODROBÓW I KONSERW MIĘSNYCH

Honorata Sygocka
Okręgowy Inspektorat Służby Więziennej w Olsztynie Oddział: Okręgowy Inspektorat Służby Więziennej w Olsztynie
Termin:
Zamieszczenia : 03-04-2020 19:53:00
Składania : 11-05-2020 10:30:00
Otwarcia : 11-05-2020 11:00:00
Tryb: Przetarg nieograniczony
Rodzaj: Dostawy

Wymagania i specyfikacja

Szanowni Państwo,  

w załącznikach do postępowania zamieszczono ogłoszenie, SIWZ oraz pozostałą dokumentację związaną z przedmiotem zamówienia. 

Pod linkiem dostępna jest Instrukcja składania ofert/wniosków dla Wykonawców. 

W związku z obowiązującą od 18.10.2018 Dyrektywami Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 26 lutego 2014 r. w sprawie zamówień publicznych informujemy, że w niniejszym ogłoszeniu o zamówieniu przekazywanie ofert/wniosków oraz komunikacja odbywa się zgodnie z zapisami załączonej dokumentacji.

Zamawiający rekomenduje prowadzenie komunikacji za pomocą platformazakupowa.pl.

W związku z powyższym przycisk “Wyślij wiadomość” dostępny w prawym, dolnym rogu w formularzu składania oferty służy do: 

  • Zadawania pytań do SIWZ

  • Odpowiedzi na wezwanie do uzupełnienia oferty

  • Przesłania odwołania/inne 

 

Jeżeli będą Państwo mieli pytania związane z procesem złożenia oferty/wniosku prosimy o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformazakupowa.pl:

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl 

Przypominamy, że oferta/wniosek składany elektronicznie musi zostać podpisana elektronicznym kwalifikowanym podpisem.


Załączniki do postępowania

NAZWA ROZSZERZENIE ROZMIAR (kB) DATA PUBLIKACJI ŹRÓDŁO POBIERZ
SIWZ - mięso.doc doc 316 2020-04-03 19:53:00 Postępowanie
Załącznik nr 1 - Oferta cenowa.doc doc 179 2020-04-03 19:53:00 Postępowanie
Załącznik nr 3 - Oświadczenie - grupa kapitałowa.odt odt 10.07 2020-04-03 19:53:00 Postępowanie
Załącznik nr 4 - umowa.doc doc 160 2020-04-03 19:53:00 Postępowanie
ogłoszenie.docx docx 23.26 2020-04-03 19:53:00 Postępowanie
Zalacznik nr 2 Jednolity Europejski Dokument Zamówienia (JEDZ).doc doc 186.5 2020-04-03 19:53:00 Postępowanie
espd-request.pdf pdf 77.91 2020-04-03 20:11:43 Postępowanie
espd-request.xml xml 110.57 2020-04-03 20:11:43 Postępowanie
odpowiedz@.pdf pdf 424.2 2020-04-27 12:52:52 Publiczna wiadomość
otwarcie ofert.pdf pdf 675.38 2020-05-11 14:32:41 Publiczna wiadomość
zawiadomienie @.pdf pdf 748.52 2020-05-28 14:32:58 Publiczna wiadomość
zawiadomienie część 5 i 6 @.pdf pdf 586.59 2020-06-01 14:37:03 Publiczna wiadomość

Komunikaty

2020-06-01 14:37 Honorata Sygocka Zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty
w postępowaniu o zamówienie publiczne realizowane w trybie przetargu nieograniczonego
na sukcesywne dostawy do magazynu żywnościowego Zamawiającego mięsa, wędlin, podrobów i konserw mięsnych, znak sprawy (DKw.2232.04.2020).– część 5,6


zawiadomienie część [...].pdf

2020-05-28 14:32 Honorata Sygocka W załączeniu pismo dot. wyboru najkorzystniejszej oferty.

zawiadomienie @.pdf

2020-05-11 14:32 Honorata Sygocka W załączeniu informacja z sesji otwarcia ofert.

otwarcie ofert.pdf

2020-04-27 12:52 Honorata Sygocka DKw.2232.04.2020.HS Kamińsk, dn. 27 kwietnia 2020 r.

Odpowiedź na zapytanie
oraz zmiana treści Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia


w postępowaniu o zamówienie publiczne realizowane w trybie przetargu nieograniczonego na sukcesywne dostawy do magazynu żywnościowego Zamawiającego mięsa, wędlin, podrobów i konserw mięsnych, znak sprawy DKw.2232.04.2020

Zamawiający działając na podstawie przepisów art. 38 ust. 2 oraz 4 ustawy Prawo Zamówień Publicznych (tj. Dz.U. z 2019 r. poz. 1843 z późn. zm.), udostępnia na stronie internetowej zapytanie wraz z odpowiedzią oraz w związku z zapytaniem zmienia treść Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia.

W toku postępowania wpłynęły zapytania dotyczące:

1) Ćwiartki z kurczaka: waga 1 szt. 200-280 g.
Potencjalny wykonawca zakwestionował wagę 1 szt. ćwiartki z kurczaka podanej w SIWZ sugerując, iż standardowa ćwiartka z kurczaka waży w granicach 330-380 g.
ODPOWIEDŹ:
Zamawiający dopuszcza złożenie oferty na ćwiartkę z kurczaka waga 1 szt. od 200 – 350 g.

2) Skrzydełka z kurczaka: waga 1 sztuki 200-280 g. Potencjalny wykonawca zakwestionował wagę 1 szt. skrzydełka z kurczaka sugerując, iż standardowe skrzydło z kurczaka waży ok 120 g.
ODPOWIEDŹ:
Zamawiający dopuszcza złożenie oferty na skrzydełko z kurczaka waga 1 szt. od 90 – 130 g.

W związku z powyższym Zamawiający zmienia treść SIWZ w Rozdziale III OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA, Część 4, w taki sposób, że jest:
• „Ćwiartka z kurczaka mrożona – w ilości 800 kg – element z kurczaka zawierający podudzie wraz z udem, mięśniami i skórą - bez miednicy i grzbietu, schłodzony. Pałki powinny być właściwie umięśnione, linie cięć równe, gładkie, mięso prawidłowo wykrwawione, skóra bez przebarwień oraz resztek upierzenia, zapach swoisty dla mięsa drobiowego świeżego, waga 1 szt. od 200 do 280 g.”
• Skrzydełka z kurczaka mrożone – w ilości 590 kg – element stanowiący skrzydło z kurczaka składają się z 3 części: ramienia, przedramienia i lotki, winno być właściwie umięśnione, linie cięć równe, gładkie, mięso prawidłowo wykrwawione, skóra bez przebarwień oraz resztek upierzenia, zapach swoisty dla mięsa drobiowego świeżego, waga 1 szt. od 200 do 280 g.

Winno być:
• „Ćwiartka z kurczaka mrożona – w ilości 800 kg – element z kurczaka zawierający podudzie wraz z udem, mięśniami i skórą - bez miednicy i grzbietu, schłodzony. Pałki powinny być właściwie umięśnione, linie cięć równe, gładkie, mięso prawidłowo wykrwawione, skóra bez przebarwień oraz resztek upierzenia, zapach swoisty dla mięsa drobiowego świeżego, waga 1 szt. od 200 do 350 g.”
• „Skrzydełka z kurczaka mrożone – w ilości 590 kg – element stanowiący skrzydło z kurczaka składają się z 3 części: ramienia, przedramienia i lotki, winno być właściwie umięśnione, linie cięć równe, gładkie, mięso prawidłowo wykrwawione, skóra bez przebarwień oraz resztek upierzenia, zapach swoisty dla mięsa drobiowego świeżego, waga 1 szt. od 90 do 130 g.”

odpowiedz@.pdf

Formularz

Lp Nazwa Waga kryterium Opis i załączniki Twoja propozycja lub komentarz Dołącz Plik
1 Oferta/Wniosek Wykonawcy - W tym miejscu załącz dokumenty wymagane przez Zamawiającego, podpisane elektronicznym podpisem kwalifikowanym. Dokumenty powinny zostać podpisane przez upoważnione osoby w zależności od rodzaju podpisywanego dokumentu. Pamiętaj, że jeśli wybierzesz typ podpisu - zewnętrzny XAdES - musisz dołączyć dwa pliki, podpis oraz plik z podpisanymi danymi. Link do instrukcji podpisywania plików - bit.ly/podpis_elektroniczny (Zamawiający wymaga załączenia pliku) (0)
2 Tajemnica przedsiębiorstwa - Przez tajemnicę przedsiębiorstwa rozumie się informacje techniczne, technologiczne, organizacyjne przedsiębiorstwa lub inne informacje posiadające wartość gospodarczą, które jako całość lub w szczególnym zestawieniu i zbiorze ich elementów nie są powszechnie znane osobom zwykle zajmującym się tym rodzajem informacji albo nie są łatwo dostępne dla takich osób, o ile uprawniony do korzystania z informacji lub rozporządzania nimi podjął, przy zachowaniu należytej staranności, działania w celu utrzymania ich w poufności. Zgodnie z art. 86 ust. 4 Pzp tajemnicą przedsiębiorstwa nie może być nazwa firmy, adres, informacje dotyczące ceny, terminu wykonania zamówienia, okresu gwarancji i warunków płatności. Zaleca się, aby każda informacja stanowiąca tajemnicę przedsiębiorstwa była zamieszczona w odrębnym pliku i określała przedmiot będący jej treścią wraz z uzasadnieniem (podstawą prawną utajnienia). (0)
(0)
Odblokuj formularz

Liczba odsłon strony: 651