Bid bond

Bid bond in 2 minutes

Get a deposit without paperwork and walking away from your computer in 3 steps

click fill the details pay online

Check how to do it - Video

Proceeding: DWK.KZP.273.AŁ.37.2023 Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich do Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Mysłakowicach w okresie od 01.01.2024 r. do 31.12.2024 r.

Deadlines:
Published : 05-12-2023 15:00:00
Placing offers : 13-12-2023 11:00:00
Offers opening : 13-12-2023 11:05:00
Procedure: Zapytanie ofertowe
Type: Supply

Requirements and specifications

Szanowni Państwo,


informujemy o postępowaniu prowadzonym przez Zamawiającego w trybie zgodnym z regulaminem wewnętrznym organizacji.

Zapraszamy do złożenia ofert poprzez poniższy formularz elektroniczny.


Zastrzegamy, że postępowanie może zakończyć się brakiem wyboru oferty w przypadku: - niewystarczających środków na realizację zamówienia, - zmianę zapotrzebowania Zamawiającego.



W przypadku pytań: 

- merytorycznych, proszę o kontakt poprzez przycisk "Wyślij wiadomość do zamawiającego"

- związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus czynnym od poniedziałku do piątku w dni robocze, w godzinach od  8:00 do 17:00.

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl


Zaznaczamy, że oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest wysłanie zamówienia lub podpisanie umowy. 

Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.

Attachments

NAME EXTENSION SIZE (kB) PUBLISHING DATE SOURCE DOWNLOAD
Zapytanie ofertowe_Nabial_Mysłakowice_na 2024.pdf pdf 452.01 2023-12-05 15:00:00 Proceeding
Zal_nr 1_OPZ_Nabial_Mysłakowice_na 2024.pdf pdf 424.77 2023-12-05 15:00:00 Proceeding
Zal_nr 3_Umowa_Nabiał_Mysłakowice_na 2024.pdf pdf 528.16 2023-12-05 15:00:00 Proceeding
Zał. nr 2_For._informacyjny_nabial.docx docx 20.33 2023-12-05 15:00:00 Proceeding
Zał. nr 2_For._informacyjny_nabial.docx docx 20.33 2023-12-05 15:00:00 Criterion
Zestawienie ofert_Mysł._nabiał.pdf pdf 682.02 2023-12-13 11:51:12 Public message
Wybór oferty_nabiał_Mysl_2023.pdf pdf 865.73 2023-12-13 11:51:53 Public message
Wybór oferty_nabiał_Mysl_2023.pdf pdf 865.73 2023-12-13 13:56:51 Public message

Announcements

2023-12-13 13:56 Andrzej Łabowski Korekta informacji o wyborze najkorzystniejszej oferty (wcześniej załączony niewłaściwy plik)

Wybór oferty_nabiał_ [...].pdf

2023-12-13 11:51 Andrzej Łabowski Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty

Wybór oferty_nabiał_ [...].pdf

2023-12-13 11:51 Andrzej Łabowski Zestawienie złożonych ofert

Zestawienie ofert_My [...].pdf

2023-12-13 11:00 Buyer message Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia kwotę 43.729 zł. brutto

Subject of the request

No. Name Description and attachments Quantity
/ Unit
Net price / Unit Vat Gross price / Unit Currency Delivery address Attach
file
1 deser mleczny 150 g - 250 g opakowanie czyste bez uszkodzeń mechanicznych 100 pc. - (0)
2 jogurt naturalny typu greckiego od 150 d0 330g o zawartości tłuszczu 10%, bez konserwantów, stabilizatorów i substancji zagęszczających, zawierający: mleko, śmietankę i żywe kultury bakterii jogurtowych 10 pc. - (0)
3 jogurt naturalny-od 150g do 400g min. 2% tłuszczu lub powyżej, zawierający biokultury bez konserwantów, stabilizatorów i substancji zagęszczających.- bez dodatku żelatyny wieprzowej, smak: łagodny, czysty, charakterystyczny dla naturalnego, bez obcych posmaków, zapach: czysty, łagodny, konsystencja: jednolita, gęsta, barwa: jednolita w swojej masie 60 pc. - (0)
4 jogurt owocowy-150g Jogurt naturalny min. 2% tłuszczu lub powyżej, zawierający biokultury bez konserwantów, stabilizatorów i substancji zagęszczających.- bez dodatku żelatyny wieprzowej, z dodatkiem różnych owoców 400 pc. - (0)
5 jogurt pitny-250g Jogurt naturalny min. 2% tłuszczu lub powyżej, zawierający biokultury bez konserwantów, stabilizatorów i substancji zagęszczających.- bez dodatku żelatyny wieprzowej, z dodatkiem różnych owoców 400 pc. - (0)
6 kefir -od 200g opakowanie czyste bez uszkodzeń mechanicznych 50 pc. - (0)
7 margaryna do smarowania pieczywa od 500 g opakowanie czyste bez uszkodzeń mechanicznych 10 pc. - (0)
8 margaryna do pieczenia 250 g opakowanie czyste bez uszkodzeń mechanicznych 120 pc. - (0)
9 masło 82% tłuszczu 200g bez dodatków roślinnych, o zawartości tłuszczu nie mniejszej niż 82,5% tł. bez konserwantów i sztucznych barwników. 1400 pc. - (0)
10 mleko niepasteryzowane 2% opakowanie czyste bez uszkodzeń mechanicznych 850 pc. - (0)
11 mleko smakowe min 200 ml opakowanie czyste bez uszkodzeń mechanicznych 20 pc. - (0)
12 mleko UHT - 3,2% - 1l opakowanie czyste bez uszkodzeń mechanicznych 80 pc. - (0)
13 mleko w proszku - 400g opakowanie czyste bez uszkodzeń mechanicznych 40 pc. - (0)
14 ser tarty 1kg lekko słodki, kremowy, zapach: czysty, bez obcych zapachów, produkt o jednolitej, kremowej konsystencji, bez kłaczków ściętego sernika, bez podstoju serwatki, barwa jednolita, biała z odcieniem jasnokremowym do kremowego. 25 kg - (0)
15 ser topiony - plastry 150 g lekko słodki, kremowy, zapach: czysty, bez obcych zapachów, produkt o jednolitej, kremowej konsystencji, bez kłaczków ściętego sernika, bez podstoju serwatki, barwa jednolita, biała z odcieniem jasnokremowym do kremowego. 280 pc. - (0)
16 ser topiony blok - 100g lekko słodki, kremowy, zapach: czysty, bez obcych zapachów, produkt o jednolitej, kremowej konsystencji, bez kłaczków ściętego sernika, bez podstoju serwatki, barwa jednolita, biała z odcieniem jasnokremowym do kremowego. 180 pc. - (0)
17 ser twarog. waniliowy- 500g lekko słodki, kremowy, zapach: czysty, bez obcych zapachów, produkt o jednolitej, kremowej konsystencji, bez kłaczków ściętego sernika, bez podstoju serwatki, barwa jednolita, biała z odcieniem jasnokremowym do kremowego. 25 pc. - (0)
18 ser twarog.-3kg / r.smaki/ lekko słodki, kremowy, zapach: czysty, bez obcych zapachów, produkt o jednolitej, kremowej konsystencji, bez kłaczków ściętego sernika, bez podstoju serwatki, barwa jednolita, biała z odcieniem jasnokremowym do kremowego. 8 pc. - (0)
19 ser twarogowy - półtłusty Otrzymywany z białek mleka skoagulowanych metodą kwasową, o zawartości tłuszczu 3% (w suchej masie 15%) i zawartości wody około 82%, smak: czysty, łagodny, lekko kwaśny, posmak pasteryzacji, zapach: pasteryzacji, bez obcych zapachów, konsystencja: jednolita, zwarta, bez grudek, lekko luźna, barwa: biała do lekko kremowej, jednolita w całej masie, opakowanie w pergaminie. 200 kg - (0)
20 ser twarogowy kozi min. 150 g lekko słodki, kremowy, zapach: czysty, bez obcych zapachów, produkt o jednolitej, kremowej konsystencji, bez kłaczków ściętego sernika, bez podstoju serwatki, barwa jednolita, biała z odcieniem jasnokremowym do kremowego. 30 pc. - (0)
21 ser twarogowy wędzony 1 kg lekko słodki, kremowy, zapach: czysty, bez obcych zapachów, produkt o jednolitej, kremowej konsystencji, bez kłaczków ściętego sernika, bez podstoju serwatki, barwa jednolita, biała z odcieniem jasnokremowym do kremowego. 20 pc. - (0)
22 ser typu feta - 270 g wykonany z mieszanki pasteryzowanego mleka owczego z mlekiem kozim (to drugie stanowi maksymalnie 30% mieszanki) lub tylko z mleka owczego. 20 pc. - (0)
23 ser typu Feta w zalewie (kostka) 430 g wykonany z mieszanki pasteryzowanego mleka owczego z mlekiem kozim (to drugie stanowi maksymalnie 30% mieszanki) lub tylko z mleka owczego. 5 pc. - (0)
24 ser typu mozzarella 125 g bez konserwantów, stabilizatorów i substancji zagęszczających 130 pc. - (0)
25 ser typu mozzarella (wiórki) od 1kg do 2 kg bez konserwantów, stabilizatorów i substancji zagęszczających 10 kg - (0)
26 ser żółty – twardy o zawartości tłuszczu 26-30% Ser żółty, podpuszczkowy dojrzewający, typu holenderskiego i holendersko - szwajcarskiego, pełnotłusty (zawartość tłuszczu nie mniej niż 45 % w s.m.), różne gatunki: Gouda, Morski, Rycki, Edamski, Tylżycki, Podlaski, Sokół, SALAMI lub inne, kawałkowane, plasterkowane w opakowaniu foliowym bez azotanu sodu i potasu (dopuszczalny lizozym). 5 kg - (0)
27 ser żółty - twardy plastry (1 kg)o zawartości tłuszczu 26-30% lekko słodki, kremowy, zapach: czysty, bez obcych zapachów, produkt o jednolitej, kremowej konsystencji, bez kłaczków ściętego sernika, bez podstoju serwatki, barwa jednolita, biała z odcieniem jasnokremowym do kremowego. 150 pc. - (0)
28 ser żółty- twardy wędzony plastry 1 kg o zawartości tłuszczu 26-30% lekko słodki, kremowy, zapach: czysty, bez obcych zapachów, produkt o jednolitej, kremowej konsystencji, bez kłaczków ściętego sernika, bez podstoju serwatki, barwa jednolita, biała z odcieniem jasnokremowym do kremowego. 10 pc. - (0)
29 serek homogenizowany smakowy od 150 g. lekko słodki, kremowy, zapach: czysty, bez obcych zapachów, produkt o jednolitej, kremowej konsystencji, bez kłaczków ściętego sernika, bez podstoju serwatki, barwa jednolita, biała z odcieniem jasnokremowym do kremowego. 450 pc. - (0)
30 serek śmietankowy 135 g opakowanie czyste bez uszkodzeń mechanicznych 50 pc. - (0)
31 serek twarogowy krojony 150 g opakowanie czyste bez uszkodzeń mechanicznych 50 pc. - (0)
32 serek topiony do smarowania min 150 g. opakowanie czyste bez uszkodzeń mechanicznych 50 pc. - (0)
33 serek twarogowy do smarowania - od 135g do150g opakowanie czyste bez uszkodzeń mechanicznych 50 pc. - (0)
34 serek twarogowy do smarowania - porcja 20g opakowanie czyste bez uszkodzeń mechanicznych 200 pc. - (0)
35 serek typu brie min. 125 g opakowanie czyste bez uszkodzeń mechanicznych 15 pc. - (0)
36 serek typu camembert min 120 g. opakowanie czyste bez uszkodzeń mechanicznych 10 pc. - (0)
37 serek wiejski od 150 g do 200 g opakowanie czyste bez uszkodzeń mechanicznych 90 pc. - (0)
38 śmietana 12%-200g lekko słodki, kremowy, zapach: czysty, bez obcych zapachów, produkt o jednolitej, kremowej konsystencji, bez kłaczków ściętego sernika, bez podstoju serwatki, barwa jednolita, biała z odcieniem jasnokremowym do kremowego. 30 pc. - (0)
39 śmietana 18% 400g 18 % tłuszczu homogenizowana, smak: lekko słodki, kremowy, zapach: czysty, bez obcych zapachów, produkt o jednolitej, kremowej konsystencji, bez kłaczków ściętego sernika, bez podstoju serwatki, barwa jednolita, biała z odcieniem jasnokremowym do kremowego. 80 pc. - (0)
40 śmietana 30 % -400 ml Śmietana o zawartości tłuszczu nie mniejszej niż 30% tł. , bez konserwantów, stabilizatorów i substancji zagęszczających 150 pc. - (0)
Currency rates NBP

Criteria and formal conditions

No. Name Criterium weight Description and attachments Your suggestion or comment Attach file
1 Price 100% Offer value 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
2 Warunki płatności - Przelew 30 dni od dostarczenia prawidłowo wystawionej faktury. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
3 Termin realizacji - Sukcesywna dostawa w terminie obowiązywania umowy od 01.01.2024 r. do 31.12.2024 r. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
4 Dodatkowe koszty - Wszelkie dodatkowe koszty, w tym koszty transportu, po stronie wykonawcy. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
5 Formularz informacyjny - Formularz informacyjny zawiera informacje dodatkowe o Wykonawcy oraz wymagane oświadczenie Wykonawcy. Należy wypełnić zał. nr 2 i dołączyć do oferty Attachment required

Zał. nr 2_For._infor [...].docx

(0)
(0)
Unlock the form

The number of page views: 204