Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:
kliknij podaj dane opłać online
Sprawdź, jak to zrobić - Film
Zamieszczenia : | 23-08-2024 13:05:00 |
Składania : | 02-09-2024 08:00:00 |
Otwarcia : | 02-09-2024 08:15:00 |
Tryb: | PL - Tryb Podstawowy (art. 275) |
Rodzaj: | Dostawy |
Szanowni Państwo,
w załącznikach do postępowania zamieszczono dokumentację związaną z postępowaniem.
Pod linkiem dostępna jest Instrukcja składania ofert/wniosków dla Wykonawców.
Pliki dołączane w formularzu należy opatrzyć:
- kwalifikowanym podpisem elektronicznym,
- podpisem zaufanym,
- lub elektronicznym podpisem osobistym.
W związku z powyższym Formularz znajdujący się na niniejszej stronie służy złożeniu oferty wraz z załącznikami, natomiast przycisk “Wyślij wiadomość do zamawiającego” służy do:
Zadawania pytań Zamawiającemu,
Odpowiedzi na wezwanie do uzupełnienia oferty lub złożenia wyjaśnień,
Przesłania odwołania/inne.
Zgodnie z art. 61. ust. 1. oraz art. 63 ust. 2 ustawy Prawo Zamówień Publicznych z dnia 11 września 2019 r. komunikacja w niniejszym postępowaniu odbywa się wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej.
Jeżeli będą Państwo mieli pytania techniczne związane z procesem złożenia oferty na platformie zakupowej, prosimy o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformazakupowa.pl:
tel. 22 101 02 02
e-mail: cwk@platformazakupowa.pl
2024-09-13 10:30 | Zbigniew Chudko | INFORMACJA O WYBORZE OFERT NAJKORZYSTNIEJSZYCH W ZAKRESIE CZĘŚCI 1,2,3,4,5,7 i 8 |
2024-09-13 10:22 | Zbigniew Chudko | INFORMACJA O WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY W ZAKRESIE CZĘŚCI 6 WARZYWA I OWOCE |
2024-09-02 13:45 | Zbigniew Chudko | INFORMACJA Z OTWARCIA OFERT |
2024-08-23 13:08 | Zbigniew Chudko |
Działając
na
podstawie
art.
222
ust.4
ustawy
Pzp,
Zamawiający
informuje,
że
na
realizację
zamówienia
zamierza
przeznaczyć
kwotę
272
143,62
zł
brutto,
w
tym: Część Nr 1 – jaja 4 410,00 zł brutto Część Nr 2 – mleko i produkty mleczarskie 49 795,54 zł brutto Część Nr 3 – artykuły spożywcze różne 62 550.10 zł brutto Część Nr 4 – pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie 15 994,13 zł brutto Część Nr 5 – mięso, wędliny 43 233,64 zł brutto Część Nr 6 – warzywa i owoce 70 541,63 zł brutto Część Nr 7 – mrożonki 10 236,08 zł brutto Część Nr 8 – ryby świeże, wędzone i mrożone 15 382,50 zł brutto |
Komunikaty